Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jul 2010, 18:52

Roy Hodgson tacno zna sta hoce i kako ce nema igra izgledati.. Zeli prodorna krila jednog jakog napadaca i cvrstu odbranu. Poznat je po tome sto igra englesku stil a Joe Cole je po meni 80% nas igrac.. Nebi me cudilo da proda Kuyta i Rieru jos, a Mascerano ce svojevoljno otici..

btw.

Menadžer engleskog nogometnog premijerligaša Liverpoola Roy Hodgson izjavio je da neće rizikovati s nastupom najboljih igrača u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Hodgsonov tim sastat će se s pobjednikom susreta Rabotnički - Mika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i to će biti prvi meč bivšeg trener Fulhama na kormilu "Redsa".

Prvi meč na rasporedu je 29. jula, a Hodgson neće računati na Stevena Gerrarda, Javiera Mascherana, Josea Reinu, Dirka Kuyta, Ryana Babela, Daniela Aggera, Glena Johnsona, Jamiea Carraghera i povrijeđenog Fernanda Torresa.

Ljekarski tim Liverpoola upozorio je Hodgsona da ne žuri s nastupom nogometaša koji su igrali na Svjetskom prvenstvu, javile su agencije.

"Vjerovatno nijedan od igrača koji su nastupili na Svjetskom prvenstvu neće igrati u kvalifikacijama za Evropsku ligu", izjavio je Hodgson.

"Liječnici su me upozorili da je previše rizično da nastupe igrači koji imaju samo tri ili četiri dana treninga nakon povratka sa SP-a. Ako ne želimo da ugrozimo naše šanse u Premier ligi zbog nastupa igrača u ranoj fazi Evropske lige, moramo saslušati savjete liječnika", dodao je.

Gerrard, Carragher, Johnson i Agger uskoro će početi s individualnim treninzima, ali Mascherano, Reina, Kuyt i Babel neće trenirati prije prve utakmice Evropske lige.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jul 2010, 19:31

Nadam se da će Babel dobijati više šanse kod Roya. 8-)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jul 2010, 19:43

Babel je dobar igrač ali mora popraviti kontrolu i primanje lopte.
FK Pjetlovi

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 18 jul 2010, 20:21

Potpis! Pogotovo mora poraditi na kontroli lopte, ne znam bas da li Hodgson ima toliko povjerenja u njega! Al hajd bar je mlad, ima jos vremena za napredak !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jul 2010, 23:32

Bio je odličan, sve dok nije izgubio mjesto u prvih 11, nakon toga je prestao biti i joker. Vjerovatno mu se više nije ni dalo truditi, trenirati. Samo se možemo nadati da će ići na bolje :P

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jul 2010, 23:42

Harry Kewell. :roll: :roll: :roll:
Mislim da je i on svojevremeno nosio broj 7. Mislim da bi L'pool sve dao za jos jednog takvog igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jul 2010, 23:46

Omerbavarac je napisao/la:Harry Kewell. :roll: :roll: :roll:
Mislim da je i on svojevremeno nosio broj 7. Mislim da bi L'pool sve dao za jos jednog takvog igraca.
Možda za Kewella koji je bio the man u Leedsu, ali onaj Kewell u Liverpoolu nije ni njegova sjena. On definitivno nema mjesta u Liverpoolu, možda je u rangu sa Rierom i takvim likovima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 jul 2010, 00:00

australijanac svih australijanaca :D nikad necu zaboravit onu njegovu golcinu za leeds u zadnjem kolu na highburyu s nekih 30 metara :) jos ga vise gotivim zato sto je nas navijac ko i cisse legenda,djibril se vjenco u crvenom odjelu i s liverbirdom na glavi :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 19 jul 2010, 00:37

sve upucuje na to da je Joe Cole novi igrac Liverpoola, prije nekoliko sedmica sam napsiao da bi to bilo previse dobro da bi se desilo ali kako je vrijeme prolazilo sve sam vise i vise bio sigurniji da on dolazi u Liverpool, jer ne treba ni govoriti koliko nam je potreban, englez, WC igrac, slobodan, i sigurno imamo vece sanse od tottenhema da ga dovedemo, i za mene ce biti veliko iznenađenje ako on ne bude nosio sveti dres u narednih nekoliko sezona, a i ozbiljni engleski mediji pisu o tome kako ce on u Liverpool

riera je veoma blizu Olympiakosa, i vjerujem da ce se uskoro klubovi dogovoriti oko tog transfera, a i riera je izjavio da nema nista protiv odlaska u grcku, sretno mu i nek ide sto dalje od Liverpoola, dugo cekam da se to desi, a i onako je postao visak dolaskom laneta

nadam se da cemo uskoro dovesti lijevog beka, jer uskoro pocinje sezona a mi nemamo ni jednog beka u klubu, jednimo je tu mavinga ali on je vise CB, i on je trenutno sa U -19 reprezentacijom francuske, i danas je pocelo evropsko prvenstvo, mavinga je igrao u pobjedi francuske nad holandijom od 4:1, a i pacheco je odigrao skoro cijelu utakmicu za reprezenatciju spanije protiv hrvatske, i spanci su dobili 2:1
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 jul 2010, 09:54

FK Pjetlovi

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 19 jul 2010, 09:54

Nadam se da ce se uspjesno zavrsiti ovo s Cole-om.
Spominje li se igdje Arda?
A evo povezuju nas sa Konchenskym, mislim da on ipak nije kalibar za nas.
A sada kazu da je i Pranjic ponovo u kombinacijama...
Za njega sam i prosle godine napisao da bih volio da dodje, ali vidjecemo...
U Bayernu ne moze igrati, a kod nas bi mogao biti starter, i mislim da je jaci i od Aurelia i od Insue.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 jul 2010, 09:56

Arda nam nije potreban ako dođe Joe Cole definitivno.
FK Pjetlovi

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 19 jul 2010, 10:06

Izgleda da nema nista od Remya, citam da je njegov menadzer izjavio kako je jedini West Ham dao ponudu i to od 10 mil...i da bi se sve oko tog transfera trebalo danas zavrsiti !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 19 jul 2010, 11:45

Pacheco odigro solidno juce protiv hrvata

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2010, 11:50

Dobar je Pranjić, ali mislim da bi 10m bila realna cijena za Taiwoa, da bi se za te pare mogao dovesti. 8-)

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 19 jul 2010, 12:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobar je Pranjić, ali mislim da bi 10m bila realna cijena za Taiwoa, da bi se za te pare mogao dovesti. 8-)

taiwo lik je drama igrac samo sumnjam da ce ga pusiti za tako "malu"odstetu...kad jedan mandzukic vrijedi 8 mil.taiwo je oko 15 i mislim.da imate te pare ako ga dovedete imate trajno rjesenje lijevog beka i nekog da suta slobodne od gola do gola lik ubija sutem jbt.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a samo 25 godina cini mi se... :o
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jul 2010, 12:31

Taiwo se može dobiti za manje novca, jer mu je istek ugovora blizu. E, sad, da li će mu Deschamps i uprava ponuditi produženje ugovora ili će se ovaj Nigerijac okrenuti novcu u Premiershipu, to je pitanje. U posljednje vrijeme se Taiwo dovodio u kontekst sa Newcastleom, dakle, postoji velika mogućnost njegovog prelaska u Premiership, samo je pitanje ko će ga prvi "ugrabiti".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jul 2010, 12:47

Phill Jackson je napisao/la:australijanac svih australijanaca :D nikad necu zaboravit onu njegovu golcinu za leeds u zadnjem kolu na highburyu s nekih 30 metara :) jos ga vise gotivim zato sto je nas navijac ko i cisse legenda,djibril se vjenco u crvenom odjelu i s liverbirdom na glavi :D
potpis :D meni dva veoma draga igraca... ali ozljede su ih unistile...
sto se tice J. Colea zna se da ga ja prizivam u naš dras vec jedno 2 sezone i izgleda da cu i to docekati :D
e sad jos jedno pitanje jel mi neko moze dati spisak svih nasih igraca sto ucestvuju na ovom U-20 svjetskom prvenstvu il je europsko pojma nemam :D da znam koje utakmice trebam gledati.
You are someone else I am still right here

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 jul 2010, 13:06

ackeey je napisao/la:Nadam se da ce se uspjesno zavrsiti ovo s Cole-om.
Spominje li se igdje Arda?
A evo povezuju nas sa Konchenskym, mislim da on ipak nije kalibar za nas.
A sada kazu da je i Pranjic ponovo u kombinacijama...
Za njega sam i prosle godine napisao da bih volio da dodje, ali vidjecemo...
U Bayernu ne moze igrati, a kod nas bi mogao biti starter, i mislim da je jaci i od Aurelia i od Insue.
zalosno
Za zivot cijeli!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 19 jul 2010, 13:46

Ako Cole dodje imat cemo jedan od najjacih veznih redova na svijetu.. Gerrard,Mascerano,Aquilani,J Cole... Ako ode Mascerano, Arda Turan ili Gurkuf,Gerrarda vratiti nazad.. Zamjene(Maxi,Lucas,Riera)
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.