Ova Atalanta ima "opasnu" omladinsku skolu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
E da upravu si, vecinom su mladi igraci iz ovih jacih klubova na posudbama u 2. ligi ili nekim slabijim klubovima Serije A , rijetko kad zaigraju u 19-tim 20-tim godinama za prvi tim, kao sto se to radi u Engleskoj ligi. Onaj Marone je dobio priliku u 2-3 utakmice i pokazao da nije nista losiji od Marchisia,samo sto je u Italiji takav mentalitet da se ne vjeruje bas puno tim igracima.IlPrincipino je napisao/la:a prije će priliku dobiti u Dortmundu neko u nekom jačem timu u Serie A...a cijena mu ipak nije sitnica...
Adieu Napoli: lunedì Lavezzi al PSG!
Vratit će se sigurno, Conte ga cijeni, a i ako ne bi igra, vratit će ga iz razloga što ga mogu višestruko unovčiti, sumnjam da će dopustiti Parmi da otkupi drugu polovicu.Yuto je napisao/la: P.S. Giovinco se 99% nece vratit u Juve...
a evo sada kao nesto milan i genova zajedno da to rijese i ponudili 12 miliona euraOxygen je napisao/la:Kažu da je jedini legitimni nasljednik Pirla, organizator igre, sjajna vizija i pas barem ono što sam ja vidio, nedostatak mu je nizak rast, kaže da navija za Juve, ima i slika kao dijete u dresu, postavljao sam, ali Pescara sada traži desetak miliona eura, a i podiže mu cijenu jer je pozvan u reprezentaciju.
sto znaci nama 6 sigurni bodovaViking je napisao/la:Drago mi je zbog Torina jer jos jedan derbi sigurno donosi dobro seria a...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.