Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la senad_flamin » 18 maj 2012, 23:26

Izgleda da ce Seriju A napustit velika nada Manolo Gabbiadini za kojeg se zanima Dortmund koji je navodno spreman ponudit 12 mil € . Steta da ovakvi igraci idu negdje drugo,mislio sam da ce ga Juve ili Inter kupiti al eto izgleda nista.

Ova Atalanta ima "opasnu" omladinsku skolu 8-)
-RIVALDO-

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 maj 2012, 23:29

a prije će priliku dobiti u Dortmundu nego u nekom jačem timu u Serie A...a cijena mu ipak nije sitnica...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 maj 2012, 23:34

IlPrincipino je napisao/la:a prije će priliku dobiti u Dortmundu neko u nekom jačem timu u Serie A...a cijena mu ipak nije sitnica...
E da upravu si, vecinom su mladi igraci iz ovih jacih klubova na posudbama u 2. ligi ili nekim slabijim klubovima Serije A , rijetko kad zaigraju u 19-tim 20-tim godinama za prvi tim, kao sto se to radi u Engleskoj ligi. Onaj Marone je dobio priliku u 2-3 utakmice i pokazao da nije nista losiji od Marchisia,samo sto je u Italiji takav mentalitet da se ne vjeruje bas puno tim igracima.
-RIVALDO-

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 maj 2012, 23:43

e baš to..i izgleda da će Marrone na posudbu ili još gore suvlasništvo a u klub bi možda mogao doći Izco...neki dan sam čitao intervju Stramaccionia koji je upravo pričao o toj razlici izmedju Primavere i prve postave..kaže da je razlika velika kao Grand Canyon..premalo se vjerujem mladim igračima...i onda sa Juventusom se spominje jedan Marco Verratti...nebrušeni dijamant..momak rastura u Pescari..kako samo dijeli lopte...navodno bi za njega mogli platiti i deset milliona eura...a u meni sumnja da će Marco dobiti priliku da zaigra...i da će ga zadesiti sudbina npr.Giovinca...Juventus od dolaska Marotte i ostalih u upravu baš ulaže u Primaveru...npr.dosta se spominje da bi Pogba(Man.UTd) mogao biti naš igrač...zatim Verratti..Nicolo Curti...Leali iz Brescie...Kondogbiya(mislim da se ovako piše)...zatim kapiten Ajaxa je stigao iz mlade generacije...Bouy..braća Apelt su stigla iz Brazila...govorilo se dosta o njima..nadam se da će ko izroniti od te mlade generacije i doći do prvog tima...

kad nadjem taj intervju Stramaccionia postavit ću ga... ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 maj 2012, 23:47

Tamo neki Wilshere i Phil Jones odigraju po 5 utakmica i odma cijene 20-ak mil.
Bitno je samo da znaju poslat dugu loptu i to je to .
-RIVALDO-

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 19 maj 2012, 00:43

Adieu Napoli: lunedì Lavezzi al PSG!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 19 maj 2012, 02:05

Nije taj Gabbiadini tolko dobar igrac kolko ga furaju. Ove sezone nije bio u pocetnoj postavi Atalante a sad odjednom vrijedi 12 miliona eura ? Talenat jest i sve je to ok, al momak nije igro za Atalantu a kamo li Milan,Inter ili Juventus. Nidje veze...

Sto se tice Lavezzia logicno je da ce u PSG jer oni imaju pare. Al opet Interova sansa su dobri odnosi De Laurentisa i Morattia koji bi mogli dogovorit deal 22 miliona i Pandev za Pocha. Bit ce pravo zanimljivo sto se njega tice.

Ja mislim da nece u Inter...

P.S. Giovinco se 99% nece vratit u Juve...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 maj 2012, 10:10

šta je sad sa ovim verattijem? jeli to jedan igrač ili dva sa istim imenom? ja sam mislio da je juve to već zgotovio evo sad galliani trolla juve :lol: kao nešto zainteresovan... je li čemu?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 19 maj 2012, 10:14

Kažu da je jedini legitimni nasljednik Pirla, organizator igre, sjajna vizija i pas barem ono što sam ja vidio, nedostatak mu je nizak rast, kaže da navija za Juve, ima i slika kao dijete u dresu, postavljao sam, ali Pescara sada traži desetak miliona eura, a i podiže mu cijenu jer je pozvan u reprezentaciju.

Yuto je napisao/la: P.S. Giovinco se 99% nece vratit u Juve...
Vratit će se sigurno, Conte ga cijeni, a i ako ne bi igra, vratit će ga iz razloga što ga mogu višestruko unovčiti, sumnjam da će dopustiti Parmi da otkupi drugu polovicu.
Ipak mislim da se vraća da bi igrao.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 19 maj 2012, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 maj 2012, 10:21

Oxygen je napisao/la:Kažu da je jedini legitimni nasljednik Pirla, organizator igre, sjajna vizija i pas barem ono što sam ja vidio, nedostatak mu je nizak rast, kaže da navija za Juve, ima i slika kao dijete u dresu, postavljao sam, ali Pescara sada traži desetak miliona eura, a i podiže mu cijenu jer je pozvan u reprezentaciju.
a evo sada kao nesto milan i genova zajedno da to rijese i ponudili 12 miliona eura
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 19 maj 2012, 10:26

Sve je moguće, on je rekao da se on pita zna gdje bi igrao, ali i Pescara gleda svoje interese.
Sumnjam da je Juve spreman toliko platiti, vjerovatno bi oni išli na neku varijantu 6-7M + neke djece koja bi bila interesantna Pescari. Uglavnom, nije još ni počeo prelazni rok, a svašta se dešava. :mrgreen:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 maj 2012, 13:19

Sve zavisi možda Milan i Genoa žele da odrade to pa da jedno vrijeme igra za Genou, pa poslije pređe u Milan. A možda se radi i o standardnom dizanju cijene, jer Italija je to :D.

Ali svakako ako Juventus bude želio dovesti Verattia on će doći u Torino, jer je momak bio jasan da je Juventino, ali rekao je da će više znati nakon što završi sezona u Seriji B.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 19 maj 2012, 13:20

Lyonov veznjak Ederson napustit će Gerland tijekom narednih tjedana, a nova destinacija će najvjerojatnije biti Lazio. Brazilac je potvrdio kako dovršava pregovore s rimskim klubom...
Lazio bi uskoro mogao dobiti pojačanje u veznom redu. Brazilac koji je još uvijek član Lyona, Ederson ne krije kako finišira pregovore s Lazijom i vrlo brzo bi mogao i službeno postati njegovim igračem.
"Moj menadžer dogovara posljednje detalje s rimskim klubom i vjerujem kako će sve biti vrlo brzo dogovoreno. Lazio me pratio još dok sam igrao u Nici, to je veliki klub koji se svake sezone bori za nastup u Ligi prvaka, bit će mi čast nositi njihov dres", izjavio je Ederson za Il Corriere dello Sport.
26-godišnji Ederson u Lyon je stigao još 2008. godine i prve dvije sezone bio standardan član prvih 11. Međutim u posljednje dvije sezone izgubio je mjesto u udarnom sastavu, ali ipak je uspio skupiti 22 nastupa. "Lavovi" su ga platili 14 milijuna eura i potpisali s njim četverogodišnji ugovor koji sada nije produžen te u Lazio odlazi kao slobodan igrač.
Osim Lazija za njegove usluge su bili zainteresirani i Fiorentina i Genoa, no dogovor je pao s rimskim klubom u čiji bi dres uskoro trebao preseliti.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 19 maj 2012, 17:32

Iako Vincenzo Montella figurira kao prvi kandidat za upražnjeno mjesto trenera Rome, njegov sadašnji poslodavac nije oduševljen takvom idejom.

37-godišnji trener proveo deset godina kao igrač na Olimpicu, a 2011. bio je privremeno trenersko rješenje na klupi Vučice. Naslijedio ga je Luis Enrique koji je otišao na kraju protekle sezone.

Montella je u međuvremenu postao trener Catanije čiji predsjednik Antonino Pulvirenti nije spreman ga pustiti natrag u Rim: "Nisam očekivao da ću se naći u ovakvoj situaciji na kraju sezone. Ovo je stvarno razočaravajuće", izjavio je za Radio Radio.

"Montella mi je nekoliko puta rekao da je slab na Romu, ali zna da je potpisao ugovor s nama. Početkom tjedna primio sam telefonski poziv iz Rome i rekao sam im da neću pustiti svog trenera."

Catania je jedan od rijetkih talijanskih prvoligaša koji u tijeku prošle sezone nisu mijenjali trenera. Montella, koji je u lipnju zamijenio Diega Simeonea, zauzeo je s momčadi 11. poziciju.

"Shvaćam da je Roma veliki klub, ali mi smo oko ovog trenera okupili momčad i potpisali nekoliko igrača u siječnju kako bismo mu dali u ruke elemente s kojima će uspostaviti određeni stil igre."
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 maj 2012, 14:23

Torino pobjedom nad Modenom osiguralo ulazak u Seriu A
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 maj 2012, 15:32

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 20 maj 2012, 15:43

Mislim da nas po svemu što se dešava, povratku Torina, ulasku Pescare koja igra strašan fudbal u seriu A, pojačavanju Lazia, Rome sa novim trenerom te sa dodatnim pojačavanjem velike trojke, očekuje odlična sljedeća sezona i generalno korak naprijed što se tiče kvalitete fudbala i valjda boljim europskim rezultatima.
Za početak, nadam se dobrom rezultatu repke na euru.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 20 maj 2012, 16:08

Drago mi je zbog Torina jer jos jedan derbi sigurno donosi dobro seria a...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 maj 2012, 16:43

Viking je napisao/la:Drago mi je zbog Torina jer jos jedan derbi sigurno donosi dobro seria a...
sto znaci nama 6 sigurni bodova 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2012, 22:31

storari kloc, al sad tek utakmica pocinje...
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.