FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

raul-zakon
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la raul-zakon » 03 avg 2012, 01:44

Tritolone je napisao/la:Kakva utakmica joj. Bio sam na istoku i atmosfera je bila fantastična, sa tribina mi to nije djelovalo dobro al.vidim da ste vi zadovoljni pa ću vam vjerovat. Najsretniji dan ikada, napokon sam gleda uživo Inter :D valja doc sebi safa, previše se popilo xD
Samo da pitam za koga si navijao? :D

Ipak Hajduk predstavlja Hrvatsku(nije provokacija Tite mi :mrgreen: ).
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 avg 2012, 01:52

raul-zakon je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Kakva utakmica joj. Bio sam na istoku i atmosfera je bila fantastična, sa tribina mi to nije djelovalo dobro al.vidim da ste vi zadovoljni pa ću vam vjerovat. Najsretniji dan ikada, napokon sam gleda uživo Inter :D valja doc sebi safa, previše se popilo xD

Ja ti navijam za Dinamo inače :D ovo mi je 2 put da sam na hajduka iša, bia sam ravnodušan, malo se navijalo uživalo i popilo :D odlična večer
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 03 avg 2012, 01:58

Tritolone je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:

Ja ti navijam za Dinamo inače :D ovo mi je 2 put da sam na hajduka iša, bia sam ravnodušan, malo se navijalo uživalo i popilo :D odlična večer
E čuj za Dinamo... jesil' i ti jedan od onih što bi Maminju glavu skinuli da mogu? :mrgreen:

Ma vidim ti avatar i u potpisu da si za Inter, ovo za Dinamo stoji odnedavno sigurno,jer prije ga nisam viđao.

Ajd drago mi je zbog tebe, samo, nisi valjda puno pio, ne valja to, glava zaboli... :lol:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 avg 2012, 02:01

E upravo sam takav haha maminjo može u tvorza šta se mene tiče :D

Ma nije se puno, nesmi se :D

Zaspamasmo previše xD

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 03 avg 2012, 02:07

Tritolone je napisao/la:E upravo sam takav haha maminjo može u tvorza šta se mene tiče :D

Ma nije se puno, nesmi se :D

Zaspamasmo previše xD
Nek nam oproste admin i ekipa, ponijelo nas... :mrgreen:

Nego, po onome što sam vidio(paralelno pratio Sarajevo-Zeta i Hajduk-Inter), Inter bi pod Stramaccionijem ove sezone konačno mogao imati glavu i rep.

Za Stamaccionija inače imam neki predosječaj da bi mogao biti pun pogodak Morattija, kao što je Porto davno pogodio sa Jozom. :D

Stramaccioni je u omladinskoj LP pokazao da zna znanje i osvojio istu, pored toliko hvaljene La Masie.

Sada ostaje da vidimo koliko može Stramaccioni na velikoj pozornici, ja čvrsto vjerujem da je on Interov Special One, koliko god to nevjerovatno zvučalo ! 8-)

HALA MADRID !

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 avg 2012, 11:36

‎'No Inter offer' for Lucas - SSN

Sao Paulo vice-president Joao Paulo de Jesus Lopes has denied reports that they have agreed any deal with Inter Milan over the transfer of starlet Lucas Moura.

“I'm not aware of this information,” he told Lancenet. “I was with (Sao Paulo president) Juvenal Juvenicio yesterday (Wednesday) and today (Thursday).”

“We sat only to negotiate with Manchester United, but their offer was not good enough.”
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 03 avg 2012, 12:40

Inter ne moze ni ponuditi nista dok Moratti ne odobri. Ono sto je bitno je da se Branca dogovorio oko cijene sa celnicima Sao Paolo, sad je na redu Moratti.

Lucas je odavno izrazio zelju da dodje u Inter, a vec postoji dogovor s njim i njegovim menadzerom...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 03 avg 2012, 12:50

fino je ono sinoc izgledalo,sezona nije ni pocela a vidi se da ekipa ima glavu i rep,za Princa se mora naci zamjena,tesko ce sam izgurat sezonu,na bekovima smo dobro pokriveni i bez Maicona,ali volio bi vidjet Kolarova u nasem dresu...
sto se tice Lucasa,prvo mislim da za jednog tinejdzera to su prevelike pare,a narocito ako se ide u stednju,momak jeste talenat ali ne bi bio ni prvi ni zadnji koji bi se pogubio,a najgore po meni je sto bi to znacilo "gusenje" Coua a to mi se nikako ne svidja,Rodrigo i Wes imaju zagarantovano mjesto i dolaskom Lucasa i Cou i Ricky bi "nestali" tako da sam tu za neko jeftinije rjesenje da se popuni pozicija...

30 sul campo li ha solo Mudingayi 8-)
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 03 avg 2012, 13:42

Puma je napisao/la:Silvestre me veceras razocarao, ne mogu vjerovati da je na onakav nacin izgubio 2 lopte, koje nam se srecom nisu osvetile. Za razliku od njega Palacio i Guarin fantasticni, pogotovo Guaro koji je fizicki pravi stroj.

Torcida fantasticna, skidam kapu, izuzev situacije sa Livajom kojeg su izvizdali i nazivali pogrdnim imenima.

Dakle, sve je rjeseno vec u prvoj utakmici, tako da se u revansu moze nesto i eksperimentisati.

slika

8-) 8-)
Moze netko prevesti ove transparente?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Merlin2
Kontakt:

Post Postao/la Merlin2 » 03 avg 2012, 14:45

Ja sam siguran da ce Lucas biti veliko pojacanje ako dodje ..... no ako njegov transfer znaci odlazak Wesleya onda i nisam previse sretan :(
PAZZA INTER !!!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 03 avg 2012, 16:45

Evo i danas potvrde za Lucasa od svih jacih novinara u Italiji . Inter ima Lucasa pod kontrolom, ali ako se previse oduzi moguce da nista ne bude. Tako da sto prije Moratti odobri bolje...

Sve u svemu izgleda da je ovaj put Branca dobro odradio poso. :D

Coutinho_Sneijder_Lucas :lol: :lol: :lol:

Lucio idiote umri !

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 03 avg 2012, 17:47

@Android
30(cm) na terenu ima samo Mudingayi :lol: :lol: :lol:
tako nesto otprilike :)
@Yuto to predobro izgleda samo bojim se da Rodrigo ima prednost u odnosu na Coua,i da je on trenutno starter...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 avg 2012, 17:48

ne razumijem. Odbili 35m od Manchester Uniteda za Lucasa a sad kao veoma blizu Intera. Nije valjda Branca iskeširo više od 35m ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 avg 2012, 17:50

Neko ce ispastati zbog Lucasa sigurno, sad da li Cou, Wesley ili Rodrigol, to cemo vidjeti ako dodje omaleni brazilac.

Citam jutros da je Cou izjavio da im Lucas ne treba i da su dovoljno jaki i bez njega.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 03 avg 2012, 17:58

a plus sto na Alvareza kao i da se ne racuna :?
da li dolazak Lucasa znaci odlazak Wesa ni to me ne bi cudilo :roll:
te tri pozicije su odlicno pokrivene,odlicnim igracima + Ricky koji je prosao sezonu prilagodjavanja,tu bi se trebalo traziti rjesenje slicno Mudingayiu,mala plata i da uskoci kad treba,a ne da se ulupa 30+ miliona a pricom o ustedama otjerani su ko kerovi igraci koji su ispisali najbolje godine kluba :evil:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 03 avg 2012, 18:09

Mogo bi Milito ispastat, a da Palacio uskoci na njegovo mjesto. Nemoguce al eto, nekako mi se Principe najmanje uklapa u tu ofanzivnu postavku Stramaccionia. Mada sam siguran da ce opet zabit 20+ golova.

Mah Lucasa treba dovest ako vec imamo pare, onakav igrac se ne propusta. Narednih 10 godina s njim i Coutiem bi bili osigurani...

Palacio je igracina, mene je zasada odusevio. Nadam se da ce nastavit ovako...

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 avg 2012, 21:09

Moguca je i ta varijanta, ali meni je ipak bliza ta da je Princ nedodirljv u napadu, a da bi Palacio bio ta neka zlatna rezerva gdje bi sa klupe po potrebi pokrivao i krilne pozicije i u samom spicu napada.

Nego, zbog ove afere sa namjestanjem utakmica, moguce je i da Ranocchia dobije nogu. Nevjerovatno kako ce momak zbog gluposti sebi syebat karijeru, isto ko Bonucci. Takodjer u narednim danima bi slobodne ruke trebali dobiti i Julio, Pazzini i Deki :)

Ne znam sto su toliko navalili da se rijese Pazza. Nije imo neku sezonu iza sebe, al s obzirom koliko smo deficitarni u napadu, Pazzo bi jako koristio.

Za Lucasa izgleda traze 35 mil+bonusi ??
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 03 avg 2012, 22:49

Tutti i dettagli li fornisce dal proprio sito Gianluca Di Marzio, esperto di mercato di Sky: "La missione è finita. E quello che bisognava fare, è stato fatto. Marco Branca è in viaggio, domattina il d.t. dell'Inter sarà in Italia. In Brasile, è arrivata l'intesa di massima con il San Paolo per Lucas. Ora, c'è la possibilità concreta di chiudere: nei prossimi giorni arriverà la decisione. A spingere tantissimo è proprio Lucas: il sì all'Inter c'è da tempo. E adesso, il talento classe '92 ha spinto proprio il San Paolo a venire incontro all'Inter. La palla passa a Moratti...".

"Misija je zavrsena. Ono sto se trebalo uraditi uradjeno je. Branca putuje nazad i sutra ujutro ce biti u Italiji. U Brazilu je postignut dogovor sa Sao Paolom za Lucasa. Sad postoji konkretna mogucnost da se posao zavrsi : u narednim danima odluka ce biti donesena. Transfer najvise gura bas Lucas : Interu je davno rekao da. Sada je talenat rodjen 92 godine pogurao Sao Paolo da izadje u susret Interu. Lopta prelazi kod Morattia...".

Evo sta veli Di Marzio oko Lucasa. Nadam se da ce MM odluciti da ga dovede. Momak je zvijer...

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 avg 2012, 22:57

Ajde da više završe sa tim, svako malo se mijenjaju izjave, te jednom oce u mutd te u inter. Samo se nadam da neće razočarati , jer ipak puno je novaca u igri

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 04 avg 2012, 00:58

sta ovo kinezi sve demantovali kao i celnici Sao Paola?
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.