mnogo slabiji, nego ŽeljezničarBaja_Zvjerka je napisao/la:Prevedite sebi... Pricaju o tekmi Sarajeva i Sparte...
ano to bylo snad FK ... co s ním hrála Sparta, mnohem slabší než Železničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mnogo slabiji, nego ŽeljezničarBaja_Zvjerka je napisao/la:Prevedite sebi... Pricaju o tekmi Sarajeva i Sparte...
ano to bylo snad FK ... co s ním hrála Sparta, mnohem slabší než Železničar
+1 Eto sve je covjek rekao. Idemo muski i u kost.DelBoy je napisao/la:Nevjerovatno, kao da sam na forumu Sarajeva a ne Želje. Ovoliki broj skeptika na jednom mjestu je vrlo teško skupiti. Spustili ste gace a tekma jos nije ni počela. Na utakmice Želje idem od svoje sedme godine a sada mi je 43. Dedo mi je imao kuću gdje je sada zgrada Lorisa, stanujem 50m od stadiona. Otac me je vodio na gostovanja i kada smo bili u drugoj ligi, gledao sam sigurno 1000 utakmica Želje, da sam isao na tekme za rad dobre igre u zadnjih nekoliko godina vjerojatno ne bih bio ni na jednoj. .ebo 5KM, idem na tekme radi ŽELJE jer ga VOLIM, poslije reintegracije prvo sam otisao do stadiona pa tek onda do stana. Napunimo stadion, obezbjedimo klubu novac, pojacajmo se da uzmemo ligu i ove sezone da bismo bili nosioci sljedece godine. Imamo dosta mladih igraca koji su potpisali duge ugovore, jedva cekaju da ulete, da grizu. SAMO MI NEMOJTE VISE KUKATI!!! AKO MISLITE DOBRO KLUBU NAPUNIMO KOŠEVO I MANITE SE VISE PODRSKE PREKO TASTATURE, KOME SE NE SVIDJA ŽELJO ENO MU PITARA PA NEK IZVOLI!!!
Ako je tako, svaka čast.bagrcavi je napisao/la:Ovo je taktika, imam informacije da Pavel Vrba čita ovaj forum, pa želimo da stekne lošu sliku o nama i da nas podcijeni, i onda idemooooooooooooooo 0-1 Hodžiiiiiiiiiiiićććććććbadblueboylivno je napisao/la:Yebote, već se predali... kako će igrači pokušati nešto napraviti kad vide da su ih njihovi vlastiti navijači otpisali?![]()
Sretno protiv Viktorije... nitko nije nepobjediv, u nogometu su čuda moguća.
Jeste, prva se tamo igra 100%.likusa je napisao/la:znal se sigurno jel prva tamo ...
- Željo je najjači nogometni klub u Bosni. Imaju kontinuitet odličnih rezultata i dominiraju u bh. prvenstvu. Ipak, Plzen je kvalitetnija ekipa u svim segmentima. Naravno, ukoliko žele dalje nikako ne smiju potcijeniti svog protivnika, izjavio je Plišek za češki “Sport”.
Ako nista svima je jasno da smo najjaci u drzavi, bit ce vremena i za Evropu."To je najjači klub u Bosni. Stabilni su i dominiraju u domaćem prvenstvu. Plzen je kvalitetniji i proći će ukoliko ne podcjeni protivnika", rekao je Plišek za čeke medije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.