Daj link foruma ako ti nije frka.fsdghdsfs je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Evo čitam im forum prvo što sam zapazio jeste da spominju naše navijače normalnoA drugo da su oprezni sto se tice nas i relativno zadovljni zdrijebom, iako smo mi za njih najtezi od mogucih....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- SarajlijaTM
@bjeljina - kakav ba partizan? kad su tako dobri sto ne daju srbiji reprezentativce koji ih nece brukati?
il jos nisi stigli do stadija da stimaju utakmice repke?
il jos nisi stigli do stadija da stimaju utakmice repke?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Yebote, već se predali... kako će igrači pokušati nešto napraviti kad vide da su ih njihovi vlastiti navijači otpisali?
Sretno protiv Viktorije... nitko nije nepobjediv, u nogometu su čuda moguća.
Hayley <3
-
plavetniloo
- Kontakt:
Ma qrac jarane, prejaka ekipa, na Nou Campu i San Siru izgubili samo po 2 0, kući od Barce primili 4 gola, a sa Milanom igrali 2 2.Nema ovde nade nikakve, samo moliti Boga da nas ne natrpaju previše, jedino se mogu uzdati u Amara da će ih fizički spremiti da oni lete po terenu, pa da ne dopusti debakl, ostalo je sve na njihovoj strani.ZrinjskiMostar je napisao/la:Ajde bola šta ste se prepali koda oni lete, hrabro lopta je okrugla, idemo samo jako!
Puno srece svim nasšim klubovima u europi!
Nije sve tako crno. Nije bar daleko. Isto je ko god da zapadne nema prolaza, bar je kraći put. Niko ništa ionako ne očekuje od naših ekipa.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- SarajlijaTM
Jarane, 3 godine smo im na ovom forumu bili vjetar u ledja,ako su ga citali,pa su popus.ili foru,mozda sad bude kontraefekatbadblueboylivno je napisao/la:Yebote, već se predali... kako će igrači pokušati nešto napraviti kad vide da su ih njihovi vlastiti navijači otpisali?![]()
p.s.-ne idite na njihov forum zivota vam,samo nam jos treba prepucavanje djecurlije
Evo taktike protiv njih,btw.nisam navijac barce ili nekih ino klubova odma da se zna
http://www.barcaloco.com/2011/10/match- ... a-plzen-0/
Plavetnilo haj jarane kruha ti nemoj vise kukat ovdje kao neka zalopojka.plavetniloo je napisao/la:Ma qrac jarane, prejaka ekipa, na Nou Campu i San Siru izgubili samo po 2 0, kući od Barce primili 4 gola, a sa Milanom igrali 2 2.Nema ovde nade nikakve, samo moliti Boga da nas ne natrpaju previše, jedino se mogu uzdati u Amara da će ih fizički spremiti da oni lete po terenu, pa da ne dopusti debakl, ostalo je sve na njihovoj strani.ZrinjskiMostar je napisao/la:Ajde bola šta ste se prepali koda oni lete, hrabro lopta je okrugla, idemo samo jako!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Hahahaha, eno spominju na forumu onog frajera sto mu je metak bio u glavi dok je branio u bucu potoku dole....

Baš se nema sreće u ovom žrijebu, objektivno Željo nema šta tražiti protiv Plzena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Covjek je samo realan a vi sto kazete lopta je okrugla ovo ono cete udariti i na igrace i na amara kad nas ljudi pocnu trpat. Ljudi su jaci jedno deset put jbg.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Pa daj i nama link da se smijemo 
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
-
plavetniloo
- Kontakt:
Evo neću paša moj dobri, napisao sam sve što sam imao, mada vjerujem kako se utakmica bude bližila da će se ovaj pesimizam pretvoriti u optimizam, jer jednostavno ne može drugačije, ovo je onaj početni sjebzeljocity je napisao/la:Plavetnilo haj jarane kruha ti nemoj vise kukat ovdje kao neka zalopojka.plavetniloo je napisao/la:Ma qrac jarane, prejaka ekipa, na Nou Campu i San Siru izgubili samo po 2 0, kući od Barce primili 4 gola, a sa Milanom igrali 2 2.Nema ovde nade nikakve, samo moliti Boga da nas ne natrpaju previše, jedino se mogu uzdati u Amara da će ih fizički spremiti da oni lete po terenu, pa da ne dopusti debakl, ostalo je sve na njihovoj strani.ZrinjskiMostar je napisao/la:Ajde bola šta ste se prepali koda oni lete, hrabro lopta je okrugla, idemo samo jako!
Ovo je taktika, imam informacije da Pavel Vrba čita ovaj forum, pa želimo da stekne lošu sliku o nama i da nas podcijeni, i onda idemooooooooooooooo 0-1 Hodžiiiiiiiiiiiićććććććbadblueboylivno je napisao/la:Yebote, već se predali... kako će igrači pokušati nešto napraviti kad vide da su ih njihovi vlastiti navijači otpisali?![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
daj link foruma ako mozes.nime_tm87 je napisao/la:Hahahaha, eno spominju na forumu onog frajera sto mu je metak bio u glavi dok je branio u bucu potoku dole....![]()
ma hajde lopta je okrugla, i veca cuda su se desavala
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
http://www.fcviktoria.cz/cs/forum/viktorka-obecne" onclick="window.open(this.href);return false;justFlowFKZ je napisao/la:Pa daj i nama link da se smijemo
Stadion prima 12 500 gledalaca, prosle sezone zavrsili kao prvi ispred sparte prag sa 2 boda prednosti (skoro najveci dio sezone su bili u vrhu)
u EL su bili sjajni, napolija pobjedili 2x bez primljenog gola, u madridu protiv atletica izgubili 1-o a imali su sansu da izjednace, kod kuce ih dobili, o dvije pobjede nad izraelcima ne treba ni govoriti
ono sto je najbitnije je to da obavljaju sjajan posao u igrackom smislu, dakle imaju sjajne igrace i ekipu koja je dugo vremena na okupu
Rado bih rekao koja im je najslabija tacka ali je jako tesko je naci jer igraju specifican nacin (sve one tekme koje sam pogledao) u kojem se dosta prilagođavaju protivniku... tako su u izraelu sjajno igrali kontra naapade, protiv napolije presing, u madridu umrtvili igru i igrali flastera na "10-ki" atletica sa jednim špicem , da bi se pred kraj transformisali u nesto kao 4-3-3
u prvenstvu su igrali sjajno jer su u dosta utakkmica cuvali igrace za EL da nije bilo EL zavrsili bi prvenstvo sigurno par kola prije kraja
oko prelazaka igraca ima dosta priče, i o pojačanjima se dosta prica al za sad nista jos se ne zna, budzet kluba je (koliko sam shvatio ooko 5 miliona (sad jel to nesto promjenjen nastupima u EL ili nije ne znam, podatak od prosle godine)
klub osnovan 1911 godine, i mislim da im je najveca prednost sto do danas (ako se do tekme sta ne promjeni) ekipa im je na okupu....pavel horvat najbolji igrac svih vremena kluba
trener pavel vrba od 2008 godine
u EL su bili sjajni, napolija pobjedili 2x bez primljenog gola, u madridu protiv atletica izgubili 1-o a imali su sansu da izjednace, kod kuce ih dobili, o dvije pobjede nad izraelcima ne treba ni govoriti
ono sto je najbitnije je to da obavljaju sjajan posao u igrackom smislu, dakle imaju sjajne igrace i ekipu koja je dugo vremena na okupu
Rado bih rekao koja im je najslabija tacka ali je jako tesko je naci jer igraju specifican nacin (sve one tekme koje sam pogledao) u kojem se dosta prilagođavaju protivniku... tako su u izraelu sjajno igrali kontra naapade, protiv napolije presing, u madridu umrtvili igru i igrali flastera na "10-ki" atletica sa jednim špicem , da bi se pred kraj transformisali u nesto kao 4-3-3
u prvenstvu su igrali sjajno jer su u dosta utakkmica cuvali igrace za EL da nije bilo EL zavrsili bi prvenstvo sigurno par kola prije kraja
oko prelazaka igraca ima dosta priče, i o pojačanjima se dosta prica al za sad nista jos se ne zna, budzet kluba je (koliko sam shvatio ooko 5 miliona (sad jel to nesto promjenjen nastupima u EL ili nije ne znam, podatak od prosle godine)
klub osnovan 1911 godine, i mislim da im je najveca prednost sto do danas (ako se do tekme sta ne promjeni) ekipa im je na okupu....pavel horvat najbolji igrac svih vremena kluba
trener pavel vrba od 2008 godine
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Ovi naši iz uprave su zadovoljni žrijebom jer se nikad i ne nadaju prolazu, jedino mi navijači se nadamo. Oni jedino šta prižejkuju u izvlačenju je da dobijemo što goreg protivnika kako se nebi morali pravdati i kako ih niko nebi optuživao. Zato su i zadovoljni! I osimu je lakše, ne mora se pojačavati jer zna da nam dalje nema.
Previše sam iznerviran, možda je najbolje da ne pišem da nebih nešto izletilo... Ćelo, je.... ti porjeklo i našu mrtvu sreću. Šta smo mi bogu zgrješili.... Je... ga Plzen! Od pet ekipa tri su bile bolja šansa mi od dvije jake dobijemo jednu. Šanse za to su bili 60%-40% da ih nećemo izvući... ccc
P. S. Ne gine mi gomila piva danas, da se malo smirim... ccc
Previše sam iznerviran, možda je najbolje da ne pišem da nebih nešto izletilo... Ćelo, je.... ti porjeklo i našu mrtvu sreću. Šta smo mi bogu zgrješili.... Je... ga Plzen! Od pet ekipa tri su bile bolja šansa mi od dvije jake dobijemo jednu. Šanse za to su bili 60%-40% da ih nećemo izvući... ccc
P. S. Ne gine mi gomila piva danas, da se malo smirim... ccc
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 24 jun 2013, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Prevedite sebi... Pricaju o tekmi Sarajeva i Sparte... 
ano to bylo snad FK ... co s ním hrála Sparta, mnohem slabší než Železničar
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- SarajlijaTM
http://translate.google.com/translate?s ... cs%2FforumBaja_Zvjerka je napisao/la:Prevedite sebi... Pricaju o tekmi Sarajeva i Sparte...
ano to bylo snad FK ... co s ním hrála Sparta, mnohem slabší než Železničar
Muski se "potuci" sa njima jaci jesu sto posto,ali ne treba se predavati nadam se da ce Amar fizicki i psihicki dobro pripremiti ekipu.
Ako nista parkirati autobus gore i braniti se 90 minuta i pokusati izvuci sto bolji rezultat pred revans,mozda je ovo i najbolja opcija zatvoreno i jako bez puno pametovanja no risk odbrana i gassssss.
Ako nista parkirati autobus gore i braniti se 90 minuta i pokusati izvuci sto bolji rezultat pred revans,mozda je ovo i najbolja opcija zatvoreno i jako bez puno pametovanja no risk odbrana i gassssss.