FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Preveliki optimizam vlada, a Velež je sasvim dobra ekipa za našu ligu, pogotovo protiv nas igraju veoma dobro.
Mislim da će biti baš teška utakmica, koja će nadam se na kraju imati pozitivan ishod po nas.
Mislim da će biti baš teška utakmica, koja će nadam se na kraju imati pozitivan ishod po nas.
Velez se nabrije protiv nas, a nemoze se reci da su losi, sto cak vise, dobra su ekipa, bit ce to teska utakmica al se nadam da uzimamo tri bobe na kraju !!!! Sretno nam !!!!!
U novi boj ...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Isto k'o sto mi imamo kapacitet da dobijemo Veleza, tako i oni imaju kapacitet da nas dobiju. Vrlo vazna utakmica, pogotovo jer bi Borac trebao kiksati, mislim da mogu najvise bod izvuci u Doboju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Borac da kiksa u Doboju tj. Modriči?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 dec 2023, 14:23Isto k'o sto mi imamo kapacitet da dobijemo Veleza, tako i oni imaju kapacitet da nas dobiju. Vrlo vazna utakmica, pogotovo jer bi Borac trebao kiksati, mislim da mogu najvise bod izvuci u Doboju.
Niti igraju u Doboju,nego u Modrici, niti mogu bod uzeti jer ce im se ovi skloniti, isto kao sto su se u BL sklonili, kada je strucnjak Vlado izveo drugi tim.
- belosevic23
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ne ponovilo seBegovicRamiz je napisao/la: ↑01 dec 2023, 14:48hahahaha a yebo majku svoju kad nam ga zabi na Piroti u 90 i to slavi skida dres a na posudbi bio
ISTINA ZA VEDRANA!
Jos 3 sata
Još mu to drugi žuti bio ali kasno skontaoBegovicRamiz je napisao/la: ↑01 dec 2023, 14:48hahahaha a yebo majku svoju kad nam ga zabi na Piroti u 90 i to slavi skida dres a na posudbi bio

Pa haj sada prema svlačionici a naši iznad bacali šta su stigli

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sloga ako uzme Jagoda je pokojni ne bivsi
al nas to ne treba ni zanimati. Bitno je da uzmemo tri boda pa se ceramo jos
al nas to ne treba ni zanimati. Bitno je da uzmemo tri boda pa se ceramo jos
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sloga ima puno vise bodova nego sto su ocekivali. U fer okolnostima, svakako da bi mogli iznenaditi Borac. Medjutim, ovako cisto sumnjam. Imaju oni dovoljno drugih utakmica, gdje ce ih se i pogurati po potrebi ili ce ih cak Borac pustiti u trecem krugu prvenstva, kao i prosle sezone.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Daj boze Jagodic vec kuka kako mu fali 4-5 igraca,da imaju virozu i vec priprema teren za poraz.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 dec 2023, 14:23Isto k'o sto mi imamo kapacitet da dobijemo Veleza, tako i oni imaju kapacitet da nas dobiju. Vrlo vazna utakmica, pogotovo jer bi Borac trebao kiksati, mislim da mogu najvise bod izvuci u Doboju.
- luckystrike
- Kontakt:
kako bi ovo bila 3 bitna boda kad bi uzeli, prvo otkacili bi se od 4. mjesta i imali konfornu situaciju za Europu, drugo ostajemo u igri za titulu.
Sanse su nam poprilicno dobre, Velez se nece zatvoriti u bunker, sto nama odgovara.
Veza je najbitnija kako ce rijesavati presing Veleza koji je super dobar kad visoko izlazi, ako nasa trojica vezna budu brzi i imali svoj dan stvorit cemo mi veceras dovoljmo sansi.
Sanse su nam poprilicno dobre, Velez se nece zatvoriti u bunker, sto nama odgovara.
Veza je najbitnija kako ce rijesavati presing Veleza koji je super dobar kad visoko izlazi, ako nasa trojica vezna budu brzi i imali svoj dan stvorit cemo mi veceras dovoljmo sansi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velež se nabrije protiv svake ekipe pa tako i protiv naše. Odlična ekipa koja je ponizila Zrinjski nedavno. Odmah su iza nas na tabeli, nemaju poraza kući.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma igrajte lopte!!
- 1 9 4 6 -
Danas igra Sarajevo ! SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!!!
Nekako smo previše optimistični,samo da nas neotresu kao što su zrinjski
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, ErosViverosViv, fks74, ledesma i 53 gosta.