Evo da jos nesto probamo:
Verona x, brighton x i eibar x, iako me i na betis vuce 2...
@willy, cim si mi ti ispratio tiket, to prolazi. Sjecam se par puta da si me pratio i svaki put proslo.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja sam na betisa puko dvojku očekujem 0:2stulic89 je napisao/la:Da ne spamam temu prijedloga, bravo ljudi koji ste postavili tikete. Mislim 30sekundi traje da se okaci slika, a zaista dosta pomogne ostalim. Razlicita misljenja su uvijek dobro dosla.
Evo da jos nesto probamo:
Verona x, brighton x i eibar x, iako me i na betis vuce 2...
@willy, cim si mi ti ispratio tiket, to prolazi. Sjecam se par puta da si me pratio i svaki put proslo.
u mene je pm3, oba daju go i 3+ . dobra kvota ybg 2.80'KingJamesMVP je napisao/la:Ja bi na Stoke 2 ili za opreznije x2?
Ajmo još Liecester - Sund neko gol do polLittleCule je napisao/la:Jong AZ - Jong Ajax i Liecester - Sunderland ajmo po gol na tekmi do poluvremena
Prošao si jednu kombinaciju. Taj par se računa kao kvota 1.Lightbringer je napisao/la:Šta se desi ako mi na sistemu treba jedan par da dobijem a taj par odgođen ?
jopaa7 je napisao/la:Hood sut 1-6. Hvala i laku noc
Evolution87 je napisao/la:Covington 0-4 hahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nadam se da si pogodio ostaloEffenberg je napisao/la:
Eh hvala majstore. Na umjeren ulog to i dodat ovog Munara u Brazilu Challenger dobar je mali i over 2 ove prve Bahreince (malo me strah 2.5), 5.5 kvota dosta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.