Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jel dolazi citav 7c iza gola,ili cete se pojacat sa par kabadahija iz osmog razredaMostarskiAntifasist je napisao/la:Nas boli ku.rac mi dolazimo po tri boda uz najmanje 2 busa ološa s mostarskih ulicawienultras je napisao/la:ili velez recimo
Ma sa kabadahijama ili bez njih, na jarčeve rogove se ne može bez puškewienultras je napisao/la:jel dolazi citav 7c iza gola,ili cete se pojacat sa par kabadahija iz osmog razredaMostarskiAntifasist je napisao/la:Nas boli ku.rac mi dolazimo po tri boda uz najmanje 2 busa ološa s mostarskih ulicawienultras je napisao/la:ili velez recimo
Sabinho je napisao/la:Ajjjj![]()
VOLIM PLBIH boli me qrac za ostale lige, ovo je zivot.
Ma nista to. Pa pogledaj samo scene od 1:25 na ovom klipu, ovo je vrh vrhovarodjenisa je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Ajjjj![]()
VOLIM PLBIH boli me qrac za ostale lige, ovo je zivot.
Zaboli me neka stvar ko od Engleza ili Svaba igra u Subotu u 16 h.Moja tv Sloboda-Zeljo, ha ja,ludilo
Prouči da se ne sretnete s ovim sedmašima ali vidim nema vas na gostovanjima osim ovim 15 km. Golemo niste smjeli na otoku da se ne sretnete slucajno s nama kad smo krenuli u zenicu ili s tm koji su isti dan igrali u bijeljini. Pič.ke ste žešćewienultras je napisao/la:jel dolazi citav 7c iza gola,ili cete se pojacat sa par kabadahija iz osmog razredaMostarskiAntifasist je napisao/la:Nas boli ku.rac mi dolazimo po tri boda uz najmanje 2 busa ološa s mostarskih ulicawienultras je napisao/la:ili velez recimo
čuj pucgio10 je napisao/la:Ma sa kabadahijama ili bez njih, na jarčeve rogove se ne može bez puške
Kad čuješ sa tribina, eno ga Osim, puc Bleki, puc
Bacaće u Panonsko i to sa PingeChinaglia je napisao/la:stiže Pastrmka maximalno nabrijan nakon što odradi par Čehinja, Argentinki, Italijanki u svojim apartmanima, napravit' će belaj, možda prevrnut' poneki kontejner, pošto kod nas ne mogu bacat' auta u more i završit' u MUP-u
a moguće brato, lud je PastrmkaHeller je napisao/la:Bacaće u Panonsko i to sa PingeChinaglia je napisao/la:stiže Pastrmka maximalno nabrijan nakon što odradi par Čehinja, Argentinki, Italijanki u svojim apartmanima, napravit' će belaj, možda prevrnut' poneki kontejner, pošto kod nas ne mogu bacat' auta u more i završit' u MUP-u
Treba prvo pomest brabonjke s mentalitet tribine. Evo dvoumim se da pošaljem onog jarca pič.ki što uređuje ultra style. Baš me zanima njezin odgovorgio10 je napisao/la:Šta ja znam kako ste je vaspitali. Možda bude i ono "poćeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaj kozeeeeeeee eno Osima"
prepali se mehmeda iz 8b..MostarskiAntifasist je napisao/la:Treba prvo pomest brabonjke s mentalitet tribine. Evo dvoumim se da pošaljem onog jarca pič.ki što uređuje ultra style. Baš me zanima njezin odgovorgio10 je napisao/la:Šta ja znam kako ste je vaspitali. Možda bude i ono "poćeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaj kozeeeeeeee eno Osima"
Solar neznam care šta ti pratiš ali nismo odradili gostovanje ispod 100 ljudi. Vas nema ni na otoci je.bote. evo naveo sam zašto niste smjeli. Dva rizika
gdje cete bolan vi nekog prozivat za gostovanjaMostarskiAntifasist je napisao/la:Treba prvo pomest brabonjke s mentalitet tribine. Evo dvoumim se da pošaljem onog jarca pič.ki što uređuje ultra style. Baš me zanima njezin odgovorgio10 je napisao/la:Šta ja znam kako ste je vaspitali. Možda bude i ono "poćeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaj kozeeeeeeee eno Osima"
Solar neznam care šta ti pratiš ali nismo odradili gostovanje ispod 100 ljudi. Vas nema ni na otoci je.bote. evo naveo sam zašto niste smjeli. Dva rizika
Jel' jos nose bijele carapice?ANTIFA ! je napisao/la:Prevazisli smo tu temu o Fukarama to su misevi nema vecih oni i njihova braca Robijaši![]()
Sto kaze Antifasist 2 busa mostarskog ološa vam dolazi sakrivajte se u podrume tuzlanski garibi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.