Ironija burazeru.Civa je napisao/la:Gdje ćeš ovo poredit molim te?Rokoko87 je napisao/la:Kad je Hrvatska mogla Poljake, možemo i mi Švede
Hrvatska na svakoj poziciji osim recimo lijevog beka gdje Prce bolji, je jača i kvalitetnija od nas.
Ovo sam morao prokomentarisati.
Uglavnom nisam ni očekivao neki pozitivan rezultat jer i bez navedenih igrača Šveđani su sačinjeni od igrača koji igraju u najjačim klubovima Njemačke lige. Na postavljenu odbranu mi njima ne možemo parirati i to je danas jasno vidljivo bilo. Da smo igrali na neke brže napade mogli smo se čemu i nadati. Ovako pošto mi nemamo kontru, imali smo par napada sa bržom realizacijom i tada smo pretežno davali golove. Ostalo čim bi se odbrana postavila kako treba i nakon jednog prekida mi se nismo mogli sastavit.
Markoviću naravno svakako čestitam što nas je odveo u Qatar, ali vrijeme je da dođe neko novi sa iskustvom i ko će nam u igru uvesti, gol iz brze tranzicije, brzi centar, i naravno kontru![]()
Po meni najviše bi volio da to bude Bilal Šuman, koji je vodio Danski Kolding jedno vrijeme jako uspješno.
I molio bih redakciju BHT1 da nađu kakvog komentatora koji zna ako ništa pratit stanje na terenu i prenosit. A ne ko ovaj na svaki faul daj mu dvije minute. Ili neke izjave pa malo je reći smiješne.
I mislim da je i savez pogriješio terminom utakmice koji je u 20:15 kako se ne varam. A oni koji poste znaju da je vrijeme iftara u 20:35(gore dole koja minuta). I prvi bih otišao na utakmicu da je u drugom terminu ovako mi termin nikako ne paše. Da je bar u 21h ili nekad ranije pa i nekako.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH
Vranjes je prvenstveno orjentisan na odbranu i u nasoj reprezentaciji to u vecini slucajeva igra. U odbrani je jedan od najboljih, uz Terzu i Panica mozda. U napadu je Buric bolji, barem meni, i puno bolje cita asistencije bekova i ubacuje se u prazan prostor, te sebi pravi pozicije. Slazem se da je Vranjes iznudio vise iskljucenja, ali koliko golova je dao? Ne kazem da je sve do njega, ali je on u napadu limitiran pivot i to je cinjenica, sto ne znaci da nece ili ne zna postici gol. Sto ti neces to da shvatis, tvoja stvar. Kakve veze ima sto je davao golove Barseloni i Kilu, odmah je WC pivot? Smijem glavu dati da je veliki broj tih golova dao iz kontri, u cemu je jako dobar. Govoris o totalno drugom sistemu igre, ako se ovaj nas i moze nazvati sistemom.zlatnidjecaci je napisao/la: Ti Federeru nemaš pojma o rukometu. Reći za Vranješa da nema napadačku tehniku je smiješno.
Sve isključenja što su imali Šveđani je izborio Vranješ. Burić nema napadačke tehnike. Nije se uspio
ni okrenuti a inače mu je realizacija 50% što je za pivota slaba realizacija.Vranješ zabija Barsi i Kilu
po pet golova u ligi prvaka a ti kažeš da nema napadačku tehniku.
Ne da mi se ganjati statistika (gledam utakmicu), ali Buric je igrao vrlo malo i kako se ja sjecam sutao je samo 2x, od toga jedan gol u zadnjim sekundama i jedan (cini mi se) otvoren sut mu je odbranio. Premalo je igrao/sutao da se bilo sta moze ocijeniti. Ja govorim generalno, Buric je (po meni) bolji igrac u napadu od Vranjesa i to je to. Mozes se slagati ili ne, pametovanje zadrzi za sebe.
Marka zabranio trcanje kontri da ne primimo gol iz odbijene lopte. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To patriJota.nele-BHF je napisao/la:Kada neko ima manjak inteligencije, onda mu je ovo teški idiotizam.calcio je napisao/la:Kada se stavi u kontekst, ovo je teski idiotizam.hapuc je napisao/la:
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Moglo je i moralo puno bolje. I dalje nas košta slaba tranzicija, loša igra sa igračem više, krila itd. Švedska je ipak sila, nema šta.
Dokle god postoji šansa treba gristi samo mora se ovo srediti.
Dokle god postoji šansa treba gristi samo mora se ovo srediti.
''Neka me mrze samo da me se boje''
I za tebe isto vrijedi. Previše si primitivan i glup da bih razgovarao s tobom.Rokoko87 je napisao/la: To patriJota.
Bravo patriJota.nele-BHF je napisao/la:I za tebe isto vrijedi. Previše si primitivan i glup da bih razgovarao s tobom.Rokoko87 je napisao/la: To patriJota.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne kuzim samo zasto se neki ovdje zahvaljuju markovicu?!
Volim te Bosno!!!
To je to uglavnomshaman7 je napisao/la:
Buric i Blazevic - Po meni su golmani na visini zadatka, Buric je odlicno otvorio utakmicu, Blazevic odlicno zatvorio i donio preokret (po meni)
Ovcina - nula bodova
Zulfic - nula bodova
Becic - Nesto je malo i odradio, par kontri istrcao, ali nista previse vrijedno pomena
Prce -![]()
Fantasticni golovi, penali, asistencije, blokovi u odbrani, vise nego solidna odbrana od onog sto sam ocekivao. Najbolji igrac trenutno
Karacic - Za mene vec duze vremena nedefinisan igrac. Ima mi kretnje beka sutera, a srednji je bek. Odradio je dosta posla, ali nekako mi to nije to sto bih volio gledati na sredini (naravno svako svoje misljenje ima)
Savic - Boze sacuvaj...
Panic - Najbolja utakmica od kad ga ja pratim. Odbrana standardni beton, u napadu je jak ko stijena, zabija, probija, razbija, dijeli lopte. Dade po par golova s obje ruke, sto niko ne ocekuje, pa ono i vrijedi imati u ekipi. U formi je jednoj finoj i nadam se da ce koristit
Tarabochia - Moze se reci da je odigrao nesto, koristio je lijepe promjene pravca i spustao na pivotu. Izvukao 2 sedmerca, cini mi se. Neka prolazna ocjena.
Terzic - svaka rijec suvisna, veliki profesionalac, u neka doba je i 2 igraca cuvao, trecem faul na ruku pravio. Odbrana fenomenalna. U napadu mu zamjerim sto nece da je osuta i rastereti Prcu, Panica, Tarabochiu (u ovoj utakmici) , nego do centra ispepa, eventualno u faul i na izmjenu. Pritom ima cist prolaz ili "napad u leđa" , medjutim stane. Jedina zamjerka na njegovu igru, ali ako se koristi kao specijalista u odbrani onda je ok.
Peric - Za onog momka se samo nadam da ce iduci selektor mu dati pravu priliku. Usao 10 minuta , dao je najmanje 4 asistencije (zapamtio sam ih jer su fantasticne) , zabio penal ili dva te ubrzao igru. Inace budem na treninzima rep. BiH , po meni momak koji je u treningu i koji je definitivno kondiciono najspremniji tamo.
Milas - Vratite se na Kostu Savica
Vranjes i Buric - Na visini zadatka, vise mi povjerenja ulijeva Vranjes. Desilo se par cistih lopti da Buricu ispadne, medjutim i on je jako fin posao uradio i mislim da su spremni za Svedsku.
To je odprilike 15 igrača koji i idu za Svedsku + Malinovic koji odmara rame i nije igrao veceras. Radio je sa strane neke vjezbice, malo s gumom, doktor bio s njim masirao itd.

- gradacac10
- Kontakt:
Sto je pomocnik pratio, pratio, kad dodje novi selektor, novi ce i pomocnik.zlatnidjecaci je napisao/la:Sve več viđeno.Samo je protivnik bio kvalitetniji od predhodnih.
Zašto igra Savić na desnom krilu - ako nevjeruje Zulfiču zašto ga zove ?
Terza ne igra u napadu već 10 godina otkud on u napadu ?
Ako ne vjeruje Milasu zašto ga zove ? Ima momak 50 poziva i 6 minuta na parketu ?
Otkud Perić ima prednost nad Tarabokijom ?
Puno eksperimentisanja za ovako važnu utakmicu.
Da Marka malo prati domače prvenstvo (ili bar Zule kojeg nema na utakmicama završnice kupa
ili završnice prvenstva a kao pomočnik bi trebao pratiti formu reprezentativaca koji igraju domače prvenstvo)
znao bi da Ovčina ima vrlo malu minutažu i da je u krizi pa bi našao bolje rješenje.
Begića je suvišno komentarisati nije momak kriv što se ničim izazvan našao u reprezentaciji
Ti Federeru nemaš pojma o rukometu. Reći za Vranješa da nema napadačku tehniku je smiješno.
Sve isključenja što su imali Šveđani je izborio Vranješ. Burić nema napadačke tehnike. Nije se uspio
ni okrenuti a inače mu je realizacija 50% što je za pivota slaba realizacija.Vranješ zabija Barsi i Kilu
po pet golova u ligi prvaka a ti kažeš da nema napadačku tehniku.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Inteligencija na nivou sumara koji navijaju protiv BiH.nele-BHF je napisao/la:Kada neko ima manjak inteligencije, onda mu je ovo teški idiotizam.calcio je napisao/la:Kada se stavi u kontekst, ovo je teski idiotizam.hapuc je napisao/la:
Što si baš toliko iskren prema sebi? Znam ja da govoriš o sebi, ali ne moraš pred svima...calcio je napisao/la:
Inteligencija na nivou sumara koji navijaju protiv BiH.
Jao folova kod patriJotenele-BHF je napisao/la:Što si baš toliko iskren prema sebi? Znam ja da govoriš o sebi, ali ne moraš pred svima...calcio je napisao/la:
Inteligencija na nivou sumara koji navijaju protiv BiH.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne mozes ti njemu objasniti, to zivi u nekom svom svijetu... Misli da se svijet divi njihovim poskocicama sa tribine. Svedska ga primila kao izbjeglicu a on se javno sere na nju. Inteligencija. Nemojte nam drzavu brukati.
-
- Kontakt:
i sad kad se nadju zaliti kako treba biti navijac i u pobjedi i u porazu, kad im dodje 1000 ljudi u Skenderiji... Pa eto carevi moji, danas ste imali 5000, pa igrali ko p.icke. Nisu ni zasluzili vise.
Netko je ovdje napisao, što će se ispostaviti i istina! Sarajlije čekaju kako će završiti prva tekma u švedskoj pa onda da uzimaju karte
Neće ih biti ni 1000 ali neka, sad ce biti problem Iftar, pa EP se igra od pola 9 itd itd. 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
boomerang5 je napisao/la:i sad kad se nadju zaliti kako treba biti navijac i u pobjedi i u porazu, kad im dodje 1000 ljudi u Skenderiji... Pa eto carevi moji, danas ste imali 5000, pa igrali ko p.icke. Nisu ni zasluzili vise.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo je samo realna slika našeg ne/rada u rukometnom sportu, prvenstveno nerada odgovornih ljudi u savezu.. u to se sasvim dobro uklopio i Tahirović... vrijeme je za generalku, al' temeljitu 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Steta sto Krajina ne igra umjesto reprezentacije BIH.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
samo_lijevo je napisao/la:Steta sto Krajina ne igra umjesto reprezentacije BIH.
Stvarno si više dosadan s tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.