Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Realno.IlPrincipino je napisao/la:najbolji 11.prema Skyu
Ovo je Top 11 prema Sky-u za ovu sezonuIlPrincipino je napisao/la:najbolji 11.prema Skyu
a postavljao sam i tu formaciju..nemam pojma koji im je vrag..ljudi izgleda hoće da naprave sastav u svim mogućim formacijama...rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovo je Top 11 prema Sky-u za ovu sezonuIlPrincipino je napisao/la:najbolji 11.prema Skyu
![]()
Dobro, ovaj drugi je vise sarenolikijiOxygen je napisao/la:Sky 24 je dao odličnu formaciju, izuzev Ibre kojeg bih ja stavio umjesto Milita koji je imao odličnu sezonu, ali više u drugom dijelu iste.
Kriteriji su neujednačeni tv-a i web sitea npr, ja bih možda i na onaj prvi dodao Silvu umjesto Bonnucia, ali gledavši mali broj mečeva, logično je onda da su njega izbacili iz idealnog tima.
Drugi je za facepalma, golman sa najmanje primljenih golova u Evropi nije u idealnom timu, nebitno, whoscored je dao još smješniji, sa golmanom Leccea na golu (Lecce ispalo).
Dobro ovo izgleda, samo bez Hernanesa.MaGiCa je napisao/la:Ja bih to ovako resio:
IlPrincipino je napisao/la:jedino mi taj Hernanes nekako ne 'leži' jer je i on nešto slabije igrao ali može i on biti tu a ovo ostalo je to to...
Verovatno ga niste gledali pazljivo. Sve i jednu veliku utakmicu je odigrao dobro. On je glavni igrac Lazija, a ne Klose.harebianconero je napisao/la:Dobro ovo izgleda, samo bez Hernanesa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.