Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Pozdrav ljudi evo ja opet,dakle imam jos jedan problem,mislim slican kao i predhodni,fazon je u tome sto mi se napokon javila jedna djevojka,to jest odgovorila,i kad sam je pitao da izadjemo,odjednom je offline,i ja sam cekao cijeli dan da se vrati,i nema je,i nisam mogao vise izdurati i odem na njen profil,i ne otvori mi nego mi nesto na nekom stranom jeziku pise,ja to ne razumijem.Dakle,jeste li imali slicni problema ili je opet do mene i moje brade koja nije obrijana nekoliko mjeseci,hvala.
- Cautinho
- Kontakt:
Nisi to valjda opet popio?Celtic je napisao/la:Pozdrav ljudi evo ja opet,dakle imam jos jedan problem,mislim slican kao i predhodni,fazon je u tome sto mi se napokon javila jedna djevojka,to jest odgovorila,i kad sam je pitao da izadjemo,odjednom je offline,i ja sam cekao cijeli dan da se vrati,i nema je,i nisam mogao vise izdurati i odem na njen profil,i ne otvori mi nego mi nesto na nekom stranom jeziku pise,ja to ne razumijem.Dakle,jeste li imali slicni problema ili je opet do mene i moje brade koja nije obrijana nekoliko mjeseci,hvala.
Ma dobro,meni se sviđaju ljudi koji piju radnim danima
Rješenje tvog problema sam ti spomenio ranije,idemo nas dvoje u akciju i riješeno sve,zasitit ćeš se žena nakon kraćeg druženja sa mnom.
Keep walking.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Maneken.Nydalen je napisao/la:Tema facebook a pun **** nekih brada i nekog svrsavanja na brade od nekih tamo manekena i glumaca.

Bog.

Pa ti vidi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta ako uzmemo hinduistickog boga ? kako se vec tacno zove onaj sibirski plavac.
Vise bi mi onda bio drag queen
Vise bi mi onda bio drag queen
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tako je brate mojCautinho je napisao/la:Nisi to valjda opet popio?Celtic je napisao/la:Pozdrav ljudi evo ja opet,dakle imam jos jedan problem,mislim slican kao i predhodni,fazon je u tome sto mi se napokon javila jedna djevojka,to jest odgovorila,i kad sam je pitao da izadjemo,odjednom je offline,i ja sam cekao cijeli dan da se vrati,i nema je,i nisam mogao vise izdurati i odem na njen profil,i ne otvori mi nego mi nesto na nekom stranom jeziku pise,ja to ne razumijem.Dakle,jeste li imali slicni problema ili je opet do mene i moje brade koja nije obrijana nekoliko mjeseci,hvala.![]()
Ma dobro,meni se sviđaju ljudi koji piju radnim danima![]()
Rješenje tvog problema sam ti spomenio ranije,idemo nas dvoje u akciju i riješeno sve,zasitit ćeš se žena nakon kraćeg druženja sa mnom.![]()
Ti me razumijes,a moj posao je takav,nazalost,da sam uvijek kuci ili bilo gdje,sva sreca...
E da mi je neko rekao prije par godina da ce vehabijska brada postati IN u svijetu, rekao bih mu da moze komotno da se upuca.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Eno vec se u hollywoodu pocele i hlace podvrcat_dreamer_ je napisao/la:E da mi je neko rekao prije par godina da ce vehabijska brada postati IN u svijetu, rekao bih mu da moze komotno da se upuca.
From father to son
I dijele po 200 km 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
slabo je to za Rozgu Rio
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Facebook (pitanja, problemi...)
Jao Jelene.. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jelena tek kad snimi "film" i bude MILF, može u istu rečenicu sa Sevkom 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Ima li ovakivh naloga i notifikacija ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne zaostaje Jelena puno za njom, naprotiv...rio_Ferdy88 je napisao/la:Jelena tek kad snimi "film" i bude MILF, može u istu rečenicu sa Sevkom
Najveća dilema u mom života je Jela ili Seve 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Najveća dilema u mom života je Jela ili Seve
Meni je Jele bolja, plavka ybg
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ma SevaKawhi je napisao/la:Najveća dilema u mom života je Jela ili Seve
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
" onclick="window.open(this.href);return false;Cautinho je napisao/la:Senada Nurkic Maca gazi obe u hendikepu.
takve dileme ne smijes imatiKawhi je napisao/la:Najveća dilema u mom života je Jela ili Seve
Rozgy all the way
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], klasik, napoleon72 i 33 gosta.