Torcida fantasticna, skidam kapu, izuzev situacije sa Livajom kojeg su izvizdali i nazivali pogrdnim imenima.
Dakle, sve je rjeseno vec u prvoj utakmici, tako da se u revansu moze nesto i eksperimentisati.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
United je već bio ponudio 35mil eura (zvanično), tako da ne znam zbog čega bi odbili Unitedovu ponudu, da bi prihvatili ovu manjuYuto je napisao/la:Izgleda da je dogovoren transfer Lucasa za 27 miliona eura (plus bonusi ).Navodno se ceka samo dozvola Morattia.
U principu dogovor sa Sao Paolom postoji, dogovor sa igracem odavno vec tako da fakticki preostaje samo da Moratti da pare.![]()
Pa koliko ja znam njegovi roditelji su izjavili da su za njegov prelazak u United, a i Unitedovi predstavnici su također bili u Brazilu na pregovorimaYuto je napisao/la:Vijest je friska sa SKY-a, a oni su obicno veoma pouzdani.
Jedan od razloga sto bi odbili ponudu Uniteda a prihvatili onu Intera (koja moze rasti do 32 miliona sa raznim bonusima) jesu i odnosi koje Inter ima sa Sao Paolom. Branca i Ausilio su vec 3,4 puta bili u Brazili i pregovarali i dogovarali transfer Lucasa. Sad je izgleda putovanje urodilo plodom.Inter Lucasa prati vec duze od godinu dana, njegovi roditelji su bili u Milanu i u trening kampu Intera pocetkom godine, a i sam Lucas je vec par puta izjavljivao da bi volio u Inter.
Samo da Moratti ne zajebe i kaze da je puno para.
Hvala druzeYuto je napisao/la:Eo majstore. Ovo je najpriznatiji talijanski novinar sto se tice transfera :
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... a-moratti/" onclick="window.open(this.href);return false;
I jedna Interu bliska stranica :
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=88000" onclick="window.open(this.href);return false;
Friske vijesti od prije pola sata.
To sto je neko prije toga pogrijesio ne umanjuje ovu ljepotu. Bas je bilo bacanje. Ja sam mislio da ce onaj prvi da se ukopa u zamlju.Zeman je napisao/la:Kako lijepa akcija? Milović poklonio Militu loptu, ovaj samo proslijedio do Sneijdera... nikakva akcija, već greška parmaka iz odbrane Hajduka i majstorija Sneijdera...Monolog je napisao/la:Uh, koja zajebancija Sneijdera.Lijepa akcija, mora se priznati. Na kraju Wesley baca kompletnu odbranu na zemlju i zabija za 0:1.
Vise se zezam....Zeman je napisao/la:@samointer
jesi slijep? i ja sam napisao da je majstorija snajdera.. ali nema to veze s akcijom, jer je prije gola bilo jedno dodavanje.. ja pod akcijom podrazumijevam bar 5 dodavanja.. gol lijep, ali nije iz akcije već iz greške...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.