Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ljudi uvijek sam bio optimista i poslije Maribora sam reako da rezultat nije realan i vjerovao sam u onu ekipu i opet kazem da uopste nije bila losa ,i ja sam za podmladjivanje ekipe i svaka cast Amaru samo sam iznendajen da sa ovakvom ekipom idemo u LP samo da je ostao Bekric nekako bi mi lakse bilo ali eto u svakom slucaju se izvinjavam na pesimiznu ali sam morao to podijeliti sa Vama ali mozda ova ekip poludi ko zna?:)Plavetnilo je napisao/la:@CARSON izvini al ne širi nepotrebno pesimizam
Šalim se, svatko ima pravo na svoje mišljenje, ne moramo se uvijek i oko svega slagati .
Znamo mi svi da nemamo šta tražiti u Evropi, ali mislim da smo za našu ligu sasvim solidni i vjerujem da te zamjene neće biti lošije od igrača koji više nisu u Želji, tako da mene naše prvenstvo baš i ne brine. Najbolje od svega je što podmlađujemo ekipu i to je jedini ispravan put pa sve i da zijanimo prvenstvo ove godine a znam da nećemo
Posložiti će to Amar do našeg prvenstva sve kako treba, nama treba samo malo strpljenja, da ne krenemo odmah sa kritikovanjem ako prvenstvo ne počnemo kako treba ( vazda ako loše startamo ospemo drvlje i kamenje ), a poslije sve izađe na dobro.
Samo malo više optimizma kad su u pitanju igrači, pa i Amar, a u konačnici i navijači i eto nama opet titule
Ma moramo sa ovom ekipom kad nemamo para za bolju, tako nam je kako nam je.CARSON je napisao/la:Ljudi uvijek sam bio optimista i poslije Maribora sam reako da rezultat nije realan i vjerovao sam u onu ekipu i opet kazem da uopste nije bila losa ,i ja sam za podmladjivanje ekipe i svaka cast Amaru samo sam iznendajen da sa ovakvom ekipom idemo u LP samo da je ostao Bekric nekako bi mi lakse bilo ali eto u svakom slucaju se izvinjavam na pesimiznu ali sam morao to podijeliti sa Vama ali mozda ova ekip poludi ko zna?:)Plavetnilo je napisao/la:@CARSON izvini al ne širi nepotrebno pesimizam
Šalim se, svatko ima pravo na svoje mišljenje, ne moramo se uvijek i oko svega slagati .
Znamo mi svi da nemamo šta tražiti u Evropi, ali mislim da smo za našu ligu sasvim solidni i vjerujem da te zamjene neće biti lošije od igrača koji više nisu u Želji, tako da mene naše prvenstvo baš i ne brine. Najbolje od svega je što podmlađujemo ekipu i to je jedini ispravan put pa sve i da zijanimo prvenstvo ove godine a znam da nećemo
Posložiti će to Amar do našeg prvenstva sve kako treba, nama treba samo malo strpljenja, da ne krenemo odmah sa kritikovanjem ako prvenstvo ne počnemo kako treba ( vazda ako loše startamo ospemo drvlje i kamenje ), a poslije sve izađe na dobro.
Samo malo više optimizma kad su u pitanju igrači, pa i Amar, a u konačnici i navijači i eto nama opet titule
zato fudbal i jeste najvaznija sporedna stvar jer sve je moguce
Izvini kralju, sa kojom ekipom. Pripreme su tek počele, i moguće je da će biti još dolazaka/odlazaka. A čak i ako ne bude, ako Amar vjeruje u ovu ekipu (a valjda je do sada dokazao da zna), ko smo mi da sumnjamo.CARSON je napisao/la:Ljudi uvijek sam bio optimista i poslije Maribora sam reako da rezultat nije realan i vjerovao sam u onu ekipu i opet kazem da uopste nije bila losa ,i ja sam za podmladjivanje ekipe i svaka cast Amaru samo sam iznendajen da sa ovakvom ekipom idemo u LP samo da je ostao Bekric nekako bi mi lakse bilo ali eto u svakom slucaju se izvinjavam na pesimiznu ali sam morao to podijeliti sa Vama ali mozda ova ekip poludi ko zna?:)Plavetnilo je napisao/la:@CARSON izvini al ne širi nepotrebno pesimizam
zato fudbal i jeste najvaznija sporedna stvar jer sve je moguce
Prva se igra u gostima obzirom da smo nenosiociMuhamedTM je napisao/la:Sutra loce izvlaci i Zeljo igra protiv Viktoria Plzen.Prvu na Kosevu igramo i uzimamo 1-0![]()
Ove godine nisam nesto optimistican al eto lopta je okrugla,samo nemoj Maccabi .
Kakav Plzen, oni su prejaki.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako je ovo, to je savrsenstvo, osim ako nismo baksuzi pa prvog izvucemo...![]()
![]()
P.S. To je to 100%, daj Boze Serifa, Neftecici ili Plzen...
Nemoj samo ova prva dvaDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Evo izgleda izasle su grupe:
Second qualifying round draw
Group 1
FC Steaua Bucureşti (ROU)
FC Viktoria Plzeň (CZE)
FC Sheriff (MDA)
NK Maribor (SVN)
Neftçi PFK (AZE)
FK Željezničar (BIH)
KS Skënderbeu (ALB)
Birkirkara FC (MLT)
FK Vardar (MKD)
FK Sutjeska (MNE)
Boldirani klubovi su nosioci u nasoj grupi.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 65332.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Evo izgleda izasle su grupe:
Second qualifying round draw
Group 1
FC Steaua Bucureşti (ROU)
FC Viktoria Plzeň (CZE)
FC Sheriff (MDA)
NK Maribor (SVN)
Neftçi PFK (AZE)
FK Željezničar (BIH)
KS Skënderbeu (ALB)
Birkirkara FC (MLT)
FK Vardar (MKD)
FK Sutjeska (MNE)
Boldirani klubovi su nosioci u nasoj grupi.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 65332.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.