FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

reks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la reks » 24 jun 2013, 08:53

Ono deranje sinoć u Mersinu me asociralo i na međunarodne izlete naših premijer ligaša.Nema bez fizičke i mentalne snage ništa.Igrački kadar ovakav ili onakav mora imati uslove i savremen pristup.Bez tog .......kampa bez pravilne ishrane.bez višegodišnjeg planiranja kad je u pitanju omladinski pogon nema selameta ne sljedeće nego bilo koje godine.Đaba talenat.lucidan potez mladog Bajića i inih Bajića kad ti teren nije pokriven i snagom i voljom.Umjesto da ovaj grad,kanton pogura omladinu i Želje i Sarajeva itd sa kvalitetnim kampom,u ovom kokuzluku ne razumijem zašto se zajedno ne nastupa prema političkim elitama i raznoraznim minderima,ili da onaj Igman vrvi od terena i sarajevske mladosti mi se potucamo po Sloveniji i inim destinacijama.Bacamo pare za kojima vapimo.Kone su sad u Sloveniji,mi idemo gore kasnije i to tako iz godine u godinu.Pod nosem imamo idealne uslove,čak nije ni vruće gore :D ali mi idemo na zapad :oops: još se pritom hvalimo nazovi evropskim pripremama.Nije pamet skupa samo je nema za kupiti.Možemo mi sanjati kuglice ovakve ili onakve,grupe,podgrupe,bilo šta osim časnog poraza biće izuzetak koji potvrđuje pravilo dok god se ova sportska kuća ne počne graditi od temelja.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 24 jun 2013, 08:53

Braćo moja, nek nam je sretno danas. Pomolite se kome se molite... :)
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 jun 2013, 09:02

Plavetnilo je napisao/la:@CARSON izvini al ne širi nepotrebno pesimizam :)
Šalim se, svatko ima pravo na svoje mišljenje, ne moramo se uvijek i oko svega slagati .
Znamo mi svi da nemamo šta tražiti u Evropi, ali mislim da smo za našu ligu sasvim solidni i vjerujem da te zamjene neće biti lošije od igrača koji više nisu u Želji, tako da mene naše prvenstvo baš i ne brine. Najbolje od svega je što podmlađujemo ekipu i to je jedini ispravan put pa sve i da zijanimo prvenstvo ove godine a znam da nećemo :)

Posložiti će to Amar do našeg prvenstva sve kako treba, nama treba samo malo strpljenja, da ne krenemo odmah sa kritikovanjem ako prvenstvo ne počnemo kako treba ( vazda ako loše startamo ospemo drvlje i kamenje ), a poslije sve izađe na dobro :).

Samo malo više optimizma kad su u pitanju igrači, pa i Amar, a u konačnici i navijači i eto nama opet titule :)
Ljudi uvijek sam bio optimista i poslije Maribora sam reako da rezultat nije realan i vjerovao sam u onu ekipu i opet kazem da uopste nije bila losa ,i ja sam za podmladjivanje ekipe i svaka cast Amaru samo sam iznendajen da sa ovakvom ekipom idemo u LP samo da je ostao Bekric nekako bi mi lakse bilo ali eto u svakom slucaju se izvinjavam na pesimiznu ali sam morao to podijeliti sa Vama ali mozda ova ekip poludi ko zna?:)
zato fudbal i jeste najvaznija sporedna stvar jer sve je moguce

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 24 jun 2013, 09:08

CARSON je napisao/la:
Šalim se, svatko ima pravo na svoje mišljenje, ne moramo se uvijek i oko svega slagati .
Znamo mi svi da nemamo šta tražiti u Evropi, ali mislim da smo za našu ligu sasvim solidni i vjerujem da te zamjene neće biti lošije od igrača koji više nisu u Želji, tako da mene naše prvenstvo baš i ne brine. Najbolje od svega je što podmlađujemo ekipu i to je jedini ispravan put pa sve i da zijanimo prvenstvo ove godine a znam da nećemo :)

Posložiti će to Amar do našeg prvenstva sve kako treba, nama treba samo malo strpljenja, da ne krenemo odmah sa kritikovanjem ako prvenstvo ne počnemo kako treba ( vazda ako loše startamo ospemo drvlje i kamenje ), a poslije sve izađe na dobro :).

Samo malo više optimizma kad su u pitanju igrači, pa i Amar, a u konačnici i navijači i eto nama opet titule :)
Ljudi uvijek sam bio optimista i poslije Maribora sam reako da rezultat nije realan i vjerovao sam u onu ekipu i opet kazem da uopste nije bila losa ,i ja sam za podmladjivanje ekipe i svaka cast Amaru samo sam iznendajen da sa ovakvom ekipom idemo u LP samo da je ostao Bekric nekako bi mi lakse bilo ali eto u svakom slucaju se izvinjavam na pesimiznu ali sam morao to podijeliti sa Vama ali mozda ova ekip poludi ko zna?:)
Ma moramo sa ovom ekipom kad nemamo para za bolju, tako nam je kako nam je.
Eto to razmišljanje - Možda ova ekipa poludi je pravo razmišljanje :)

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 24 jun 2013, 09:10

Bitna je sreća mi ateisti se nikom nemamo moliti , samo fortuna sreće nek bude danas na našoj strani. ;)
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 24 jun 2013, 09:15

CARSON je napisao/la:

Izvini kralju, sa kojom ekipom. Pripreme su tek počele, i moguće je da će biti još dolazaka/odlazaka. A čak i ako ne bude, ako Amar vjeruje u ovu ekipu (a valjda je do sada dokazao da zna), ko smo mi da sumnjamo. ;)

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 24 jun 2013, 09:19

Ma daj nam Slovan Bratislavu ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 24 jun 2013, 09:29

MuhamedTM je napisao/la:Sutra loce izvlaci i Zeljo igra protiv Viktoria Plzen.Prvu na Kosevu igramo i uzimamo 1-0 :D
Ove godine nisam nesto optimistican al eto lopta je okrugla,samo nemoj Maccabi .
Prva se igra u gostima obzirom da smo nenosioci :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 24 jun 2013, 09:30

Evo izgleda izasle su grupe:

Second qualifying round draw
Group 1
FC Steaua Bucureşti (ROU)
FC Viktoria Plzeň (CZE)
FC Sheriff (MDA)
NK Maribor (SVN)
Neftçi PFK (AZE)
FK Željezničar (BIH)
KS Skënderbeu (ALB)
Birkirkara FC (MLT)
FK Vardar (MKD)
FK Sutjeska (MNE)

Boldirani klubovi su nosioci u nasoj grupi.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 65332.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jun 2013, 09:31

Ako je ovo, to je savrsenstvo, osim ako nismo baksuzi pa prvog izvucemo... :shock: :shock: :shock:

P.S. To je to 100%, daj Boze Serifa, Neftecici ili Plzen...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 24 jun 2013, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 jun 2013, 09:31

Sve zajebani protivnici.

Vils
Kontakt:

Post Postao/la Vils » 24 jun 2013, 09:33

Sanjao sam da smo opet dobili NK Maribor.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 jun 2013, 09:34

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako je ovo, to je savrsenstvo, osim ako nismo baksuzi pa prvog izvucemo... :shock: :shock: :shock:

P.S. To je to 100%, daj Boze Serifa, Neftecici ili Plzen...
Kakav Plzen, oni su prejaki.
Maribor je bolja opcija od te.

ŽELJO_4_life
Kontakt:

Post Postao/la ŽELJO_4_life » 24 jun 2013, 09:34

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Evo izgleda izasle su grupe:

Group 1
FC Viktoria Plzeň (CZE)
FC Sheriff (MDA)
NK Maribor (SVN)
Neftçi PFK (AZE)
FK Željezničar (BIH)
KS Skënderbeu (ALB)
Birkirkara FC (MLT)
FK Vardar (MKD)
FK Sutjeska (MNE)

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 65332.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemoj samo ova prva dva :)
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jun 2013, 09:34

Dobro je, mogli smo proci i bolje i gore sad za sad...

Gledaj ove grupe kako je lagana, a Celtic sam po sebi premija:

Celtic FC
Legia Warszawa (POL)
IF Elfsborg (SWE)
Molde FK (NOR)
HJK Helsinki (FIN)
FK Ekranas (LTU)

A vidi ove kako je ebena, a mogli smo vrlo lako biti tu:

FC BATE Borisov (BLR)
GNK Dinamo Zagreb (CRO)
FK Partizan (SRB)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
FC Dinamo Tbilisi (GEO)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jun 2013, 09:37

moglo je i gore, odlično da nema BATEa, komšija i jevreja.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 24 jun 2013, 09:37

Sheriff, Maribor, Neftçi

Neću reć da ćemo ih oderat niti da cemo ih proc, al ovo su definitivno ekipe s kojima se koliko toliko mozemo nosit. U gostima neki bunker s formacijom 10-0, a ovdje taktika THIS IS SPARTAAAA :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 jun 2013, 09:38

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Evo izgleda izasle su grupe:

Group 1
FC Viktoria Plzeň (CZE)
FC Sheriff (MDA)
NK Maribor (SVN)
Neftçi PFK (AZE)
FK Željezničar (BIH)
KS Skënderbeu (ALB)
Birkirkara FC (MLT)
FK Vardar (MKD)
FK Sutjeska (MNE)

Ako je ovo tacno sanjao sam Neftci znaci oni nemogu garant moglo je bolje ali i gore

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jun 2013, 09:39

ma bunker i ovdje i u gostima, a neka frljoka ako uđe uđe :mrgreen:

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 24 jun 2013, 09:40

Ma daj nam Maribor :D Bitno je samo da nema ****
ZELJEZNICAR 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.