Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vukcevic je gotova prica.Njega sigurno nece dovesti.Ajax je napisao/la: U slucaju da se dovede vrhunski stoper i Vukcevic po meni bi cak mogli prodati i Cimirota prije a ne cekati kraj lige prvaka. Svakako ce biti mislima mozda pomalo u novom klubu a i nije momak neki razbijac realno. Previse je on fin za to. Mozda se i povrijedi. Simon je puno bolji po tom pitanju a igrao bi 110% u evropi. Razbio bi im onog Jevtica garant. Da je dovest Simona 1+1 godinu. Svakako ako pobjedimo Lech porasti ce interes za ovaj klub kvalitetnih stranaca i poslje nece biti problem dovest igraca/e. Koji je glavni problem kod Simona ? Pare ili trajanje ugovora.
Nisi nikakav nosioc ako ispadnes u trecem.ElCartel11 je napisao/la:@ZaLe98 o tome pricam, brukaju nas napaljeni klinci
Evo jedne zanimljivosti, izbacimo Lech preuzimamo njihov koeficinet koji je oko 17.000 cini mi se, ispadnemo u 3 pretkolu, idemo u playoff za Evropsku Ligu i tamo smo NOSIOCIIIIII![]()
Ne namiguj kad ne znaš.ElCartel11 je napisao/la:Mislim da negubimo njihov koef. dok god neispadnemo![]()
Ako zna neko vise o ovome neka objasni
De nas onda ti rasvjetliUltraSA je napisao/la:Ne namiguj kad ne znaš.ElCartel11 je napisao/la:Mislim da negubimo njihov koef. dok god neispadnemo![]()
Ako zna neko vise o ovome neka objasni
KućiQUARESMA 18<<< je napisao/la:Gdje igramo prvu?
nema to pravilo, svak igra sa svojim koeficijentomShofaII je napisao/la:Lech nije nosioc u trecem pretkolu tako da ukoliko prodemo njih mozemo dobiti Basel, Viktoriju P., Red Bull Salzburg, pa ukoliko prodju ove ekipe Steaua, Celtic, Dinamo Z., Bate, Apoel, Maribor i Lufogorets.
Znaci ne preuzimamo mi niciji koeficijent osim ako postoji pravilo u zlijebu za LE da klubovi koji su ispali iz kvalifikacija za LP da su nosiocu u play off-u LE
SarajevoQUARESMA 18<<< je napisao/la:Gdje igramo prvu?