Debili koji provociraju na fb su najvece smece svakog kluba i upravo sto neko rece ti se nece ni pojaviti ni na Kosevu a ne u Poljskoj.
Sto se tice Lech/ovih bildercica,ja ne vidim ni jedan razlog da se njih neko boji.200/300 narkomana i fasista koji svojom takoreci "zajebanoscu" pokusavaju da zaplase normalan svijet.U Poljskoj svakako da mogu da prave probleme navijacima,ali u Sarajevu koje je prezivilo i naoruzane fasiste u ratu nebi smijeli da to mogu.
Horde ali i Sarajevo ako misle da postanu prepoznatljivii uvazeni u navijackom svijetu znat ce postaviti na mjesto ovu grupicu fasista koji ne skrivaju svoju mrznju prema svemu sto je drugacije pa tako i prema Islamu koji je vecinska religija Bosnjackog naroda.I treba da ih se neko plasi.Nije fazon otici u neku kasabu,skupiti 500 navijaca i pokazati koliko si mocan,nego upravo u ovakvim tekmama gdje se susreces sa vecim grupama da pokazes ko si i sta si i na kojem si nivou i kao klub i kao navijacka grupa.
Ja iskreno zelim da prodje tekma bez incidenata ali sam sam skeptican.Jedino sto znam je da koliko god oni bili mraka,ima i u Sarajevu mrake i to jako opasne i zajebane.Teretana i slicni fazoni nisu nikakva garancija bilo cega nego srce.Ocekujem da Sarajevo ali i Horde u ovom dvomecu naprave jedan iskorak na evropskoj navijackoj sceni.Sigurno ce ovo biti jedna od najinteresantniji tekmi sa aspekta tribine i sigurno ce na ovaj mec biti uprijete oci cijele "ultra" evrope jer sa jedne strane imas grupu koja vec odavno ima reputaciju kakvu ima,sa druge strane imas grupu koja ima potencijal da bude jedna od onih koja ce ulijevati strahopostovanje kad se susretnes s njima.
Ocekujem prolaz Sarajeva,a od navijaca Lech-a ocekujem sa sigurnoscu jako dobru cifru u vidu kazni jer sumnjam da ce moci da sakriju svoj fazisam,posebno kod kuce kad budu igrali.
Zgazite ih!!

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..