FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 22 jun 2015, 14:23

normalaba je napisao/la:
pitic je napisao/la:Nijet nam je takav kroz istoriju da se moramo ponovno boriti protiv plavo-bijelih Željezničara samo što ovi dolaze iz Poljske. Još jedan motiv više za sve nas...
Nijet vam je da morate igrati protiv Zeljeznicara gdje god da krenete pa i u Poljsku :) "Osim što su osnovani samo godinu poslije sarajevskih Plavih, nadimak Lecha je Željezničar, zbog povezanosti s poljskom željeznicom, a boje su im takođe plavo-bijele." ;)
Bar ce nam obda biti lako :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2015, 14:24

MCMXLVI je napisao/la:Strumfovi mrs sa teme, govorim za sve.
Necemo da idemo jer imamo pravo pisati,najtrofejniji smo klub u drzavi,12-10 za nas pozz divovi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 22 jun 2015, 14:24

Debili koji provociraju na fb su najvece smece svakog kluba i upravo sto neko rece ti se nece ni pojaviti ni na Kosevu a ne u Poljskoj.
Sto se tice Lech/ovih bildercica,ja ne vidim ni jedan razlog da se njih neko boji.200/300 narkomana i fasista koji svojom takoreci "zajebanoscu" pokusavaju da zaplase normalan svijet.U Poljskoj svakako da mogu da prave probleme navijacima,ali u Sarajevu koje je prezivilo i naoruzane fasiste u ratu nebi smijeli da to mogu.

Horde ali i Sarajevo ako misle da postanu prepoznatljivii uvazeni u navijackom svijetu znat ce postaviti na mjesto ovu grupicu fasista koji ne skrivaju svoju mrznju prema svemu sto je drugacije pa tako i prema Islamu koji je vecinska religija Bosnjackog naroda.I treba da ih se neko plasi.Nije fazon otici u neku kasabu,skupiti 500 navijaca i pokazati koliko si mocan,nego upravo u ovakvim tekmama gdje se susreces sa vecim grupama da pokazes ko si i sta si i na kojem si nivou i kao klub i kao navijacka grupa.

Ja iskreno zelim da prodje tekma bez incidenata ali sam sam skeptican.Jedino sto znam je da koliko god oni bili mraka,ima i u Sarajevu mrake i to jako opasne i zajebane.Teretana i slicni fazoni nisu nikakva garancija bilo cega nego srce.Ocekujem da Sarajevo ali i Horde u ovom dvomecu naprave jedan iskorak na evropskoj navijackoj sceni.Sigurno ce ovo biti jedna od najinteresantniji tekmi sa aspekta tribine i sigurno ce na ovaj mec biti uprijete oci cijele "ultra" evrope jer sa jedne strane imas grupu koja vec odavno ima reputaciju kakvu ima,sa druge strane imas grupu koja ima potencijal da bude jedna od onih koja ce ulijevati strahopostovanje kad se susretnes s njima.

Ocekujem prolaz Sarajeva,a od navijaca Lech-a ocekujem sa sigurnoscu jako dobru cifru u vidu kazni jer sumnjam da ce moci da sakriju svoj fazisam,posebno kod kuce kad budu igrali.

Zgazite ih!! :bih:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 22 jun 2015, 14:24

Tribalian je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ja samo neznam ko je dao tu pricu da su tako opasni huligani? Pitaj koga god hoces u svijetu gdje su najzesci navijacki obracuni svak ce ti odgovoriti Juzna Amerika i Balkan. Oni su samo navijaci koji dobijaju na reputaciji preko neta sa ovakvim slikama i nekim dogovorenim tucama kao rusi i sta ti ja znam. Pa ljudi moji svima je ''smrt'' kad dolaze na Balkan, vidjeli ste Bugare kako su se bili uskur*ali, pa u Sarajevo jih doslo brat bratu 30, vise murjaka oko njih bilo ;)
Tacno. ;)

Ma ima istine, ali srusise Stocholm 2012 :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 jun 2015, 14:25

ljudi zgazit cemo ih
Samo Sarajevo

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 jun 2015, 14:27

BernardBarnjak je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ja samo neznam ko je dao tu pricu da su tako opasni huligani? Pitaj koga god hoces u svijetu gdje su najzesci navijacki obracuni svak ce ti odgovoriti Juzna Amerika i Balkan. Oni su samo navijaci koji dobijaju na reputaciji preko neta sa ovakvim slikama i nekim dogovorenim tucama kao rusi i sta ti ja znam. Pa ljudi moji svima je ''smrt'' kad dolaze na Balkan, vidjeli ste Bugare kako su se bili uskur*ali, pa u Sarajevo jih doslo brat bratu 30, vise murjaka oko njih bilo ;)
Tacno. ;)

Ma ima istine, ali srusise Stocholm 2012 :mrgreen:
Stocholm mogu srusiti ali Sarajevo ako dodju da ruse tek ce da vide gdje su dosli ovaj grad pretrpio 4 godine agresije i odbranio se da bi sad doslo saka nabildanih huligana da ruse Sarajevo nebudite smijesni.
Samo Sarajevo

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 jun 2015, 14:29

I dobise po nosu od BBB u svom gradu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 jun 2015, 14:30

Nije ovo navijacki forum, neka se nasa policija bavi eventualnim ispadima huligana.

Sta znamo o igrackom kadru Poljaka?

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 22 jun 2015, 14:31

Dobro je samo sto se poljaci saketaju nema kod njih nozevi pistolji...sretno vam

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2015, 14:33

hilmo je napisao/la:Nije ovo navijacki forum, neka se nasa policija bavi eventualnim ispadima huligana.

Sta znamo o igrackom kadru Poljaka?
Ima jedan bradonja koji ulazi sa klupe i najjaci im je napadac i ako trener nastavi praksu da ga drzi na klupi imamo znatno vece sanse. Mislim da je neki Cecen. U sredini su losi, sigurno ih mozemo natrcati i naigrati a ne bekovskim pozicijama su ekstra jaki.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jun 2015, 14:35

MCMXLVI je napisao/la:Strumfovi mrs sa teme, govorim za sve.
Svi moramo :mrgreen: :mrgreen:

Lech jeste da vi nosite nadimak poljski Željo ali to ne znaći da ću za vas navijat. Idemoooooooo Sarajevooo :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 22 jun 2015, 14:41

ShofaII je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Dojava :)

APOEL FC (CYP) -FK Vardar (MKD)
NK Maribor (SVN)-FK Sarajevo (BIH)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) -Hibernians FC (MLT)
KKS Lech Poznań (POL)-FK Rudar Pljevlja (MNE)
Qarabağ FK (AZE)-FC Astana (KAZ)
Bude li tako,dobijes petobu od mene.
Moze li cvaja za ova dva para :D mada sam imao suhvu i za Lech al necu biti pohlepan heheheheheh
Ništa jarane moraš sve,jbg
Sabrine mi moje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2015, 14:42

Kaunas je napisao/la:Senada Nurkic Maca obecala popusiti svim igracima ako prodjemo Lech. Kaze posebno joj je sladak mali Radovac al svima ce popusit. :mrgreen:
Ih pa da se momci razbole. :nedam:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 jun 2015, 14:45

Karta bookirana!! U Sarajevu sam abd 11.jula u kasnim satima! :opaopa: :opaopa:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 22 jun 2015, 14:46

FrancescoTotti je napisao/la:@thec on govori kako nas ni dresdenovci ne vole jer smo muslimani, naprotiv kako cak i ne znaju za nas :urnebes:
ma ko ih sljivi, i bugari su bili fasisti pa smo defilovali kroz sofiju, ne moramo isto radit kroz poznan, al mislim da nece bit problema ;)
osim ako se njima ne dige k, pa srranje naprave ovdje i mi ih budemo morali mlatit, onda ce bit teskog izmeta gore u poljskoj :D
Ako se budu **** skontaće da ovo nije Švedska a ni EU :)
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 22 jun 2015, 14:49

arhimed89 je napisao/la:Ja iskreno zelim da prodje tekma bez incidenata ali sam sam skeptican.Jedino sto znam je da koliko god oni bili mraka,ima i u Sarajevu mrake i to jako opasne i zajebane.Teretana i slicni fazoni nisu nikakva garancija bilo cega nego srce.Ocekujem da Sarajevo ali i Horde u ovom dvomecu naprave jedan iskorak na evropskoj navijackoj sceni.Sigurno ce ovo biti jedna od najinteresantniji tekmi sa aspekta tribine i sigurno ce na ovaj mec biti uprijete oci cijele "ultra" evrope jer sa jedne strane imas grupu koja vec odavno ima reputaciju kakvu ima,sa druge strane imas grupu koja ima potencijal da bude jedna od onih koja ce ulijevati strahopostovanje kad se susretnes s njima.
Ja sam siguran da mi deblji kraj izvuć' nećemo ;)
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 22 jun 2015, 14:49

ma dobice batine, kako god okrenes

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 jun 2015, 14:50

Ko plitak potok.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jun 2015, 14:52

težak zrijeb, bez pojačanja teško da možete dalje... pravih pojačanja, to znači igrači iz premijer lige ni pod razno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 jun 2015, 14:55

Šovinizam Poljskih navijača nije ništa veći od šovinizma navijača Maribora.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, bhfanatic14, Google [Bot], napoleon72, perodeformero, Vrhbosnian i 37 gostiju.