Petrovic je sudio onda kad smo zabili 5 dole, valjda nam opet bude sretan
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja baš kontam maloprije ko li će suditi, Bilbija i Peljto sude Evropu, pretpostavljao sam da će nam Bandić ponovo djeliti pravdu.
Kakav je ovaj lik? Osim što nam je ispade bio nafakali prošli put na istom mjestu
Kakav je ovaj lik? Osim što nam je ispade bio nafakali prošli put na istom mjestu

šta šta je, je*em ti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SimonRozman
- Kontakt:
Strah me i najaviti pojačanja koja dolaze, ću reć
Človek mora biti sam, da bi spoznal druge.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nećemo u detajle ali bi bilo lijepo da, ću reć znamo bar poziciju, pa da očekivana dignemo na veći nivo.
- luckystrike
- Kontakt:
Petrovć je osim u maju, 3-5, sudio i posljednju na Koševu u augustu kad je bilo 1-0
šta šta je, je*em ti
Bolji od Mijatovića, Delača? Pratimo li mi isti sport? On je, bolan, mrtvi prosjek ove lige.Imajednabrigada je napisao/la: ↑29 nov 2023, 09:39Nismo zapeli, i licno mislim da nije neki golman, samo kazem da sam cuo da su ga kontaktirali i da ga zele dovesti.eccehomo je napisao/la: ↑29 nov 2023, 09:09A jeste zapeli za tog Hadžikića, ništa bolji od Rogića. Nama treba puno bolji golman. Iz naše lige samo Mijatović iz Borca (gdje njega iskopaše) i možda Marić iz Zrinjskog. Delač? Hanukić?Imajednabrigada je napisao/la: ↑28 nov 2023, 21:27Odlazi mali a najbliži dolasku je Osman Hadzikic trenutno
Isto mislim kakav god da je, bolji je od svih ti sto si nabrojao.
E čuj naprave profil sa nekim stvarnim imenom i glume insajdere. Top, domišljato i presmiješno.. ako imaš 11 godina.
The saddest thing in life is wasted talent.
Kakva ba mrtvi Delac.
- luckystrike
- Kontakt:
interesantno, ovo će biti 4. međusobna utakmica sa istim sudijom. sudio je i utakmicu prije navedenih, dok smo u Doboju bili domaćini.luckystrike je napisao/la: ↑29 nov 2023, 12:42Petrovć je osim u maju, 3-5, sudio i posljednju na Koševu u augustu kad je bilo 1-0
šta šta je, je*em ti
Kad je on kod nas bio 7-8 godina?
nakon nas
Royal Mouscron 28 utakmica 51 golova 5 cleen sheet
AC Horsens 160 utakmica 225 golova 41 cleen sheet
nakon nas
Royal Mouscron 28 utakmica 51 golova 5 cleen sheet
AC Horsens 160 utakmica 225 golova 41 cleen sheet
2024 godina će uskoro ,neki žele Delaca.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Delač je bio stvarno dobar golman u tom periodu, čudi me da nije uspio malo bolju karijeru napraviti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dobili ste velikog gospodina, odličnog trenera i velikog poznavaoca rada s golmanima. Sretno Nurkoviću i Sarajevu!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Izvinjavam se zbog upada na temu ali za Nurkovica moram reci da od njega mozete ocekivati profesionalan rad i zelju za napretkom. Nurkovic je karakterna osoba, ostao uz Celik kada je bilo najteze. Uspio nam je napraviti odlicnog prvog golmana koji je jedan od najboljih pojedinaca ove sezone (to je onaj golman sto je Mustaficu odbranio penal prosle godine u kupu) pored toga tu utakmicu je imao jos dosta dobrih intervencija. Također Nurkovic je ovaj period iskoristio za edukaciju i usavrsavanje, mozete ocekivati da ce dati 1000% u Sarajevu.
Srce, čast i ponos!
Dobro nam došao Adise!
- NK Čelik obavještava javnost, navijače i simaptizere da Adis Nurković svojom odlukom više neće biti trener golmana NK Čelik Zenica. Tokom nekoliko razgovora između uprave kluba i našeg, sada već bivšeg, trenera, Nurković je smatrao da je vrijeme za novi iskorak u njegovoj trenerskoj karijeri, te uprava kluba nije željela biti prepreka u njegovim životnim i karijernim ciljevima, poručili su iz NK Čelik, te dodali:
- Naš ‘Nurke’ ostavio je veliki trag u našem klubu u prethodnom periodu. Kao osoba koja nije rođena u Zenici pokazao je veliku ljubav prema voljenom klubu. Svima je pokazao da se uz one koje najviše voliš ostaje i u najtežim trenucima. Nije napustio svoj Čelik kada je bilo najteže. Stao je među stative da brani boje svoje kluba. Ostao uz klupu za rezervne igrače da pomogne klubu, mladim igračima i svim navijačima i simaptizerima. Uspio je u tome. “Zadužio” je ovaj klub svojim odnosom prema grbu, ljubavi i strašću koju je pokazivao na svakom treningu i na svakoj utakmici.