Lingard je totalno van forme, ne vidim smisao zašto igra skoro svaku tekmu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Kako ti je promakao clanak ovdje na ss.ba o kalendaru za 2019-tu gdje nema Martiala a svi drugi su tu..uz bombastican naslov tipa trese se Old Trafford, svi u panici i slicnoal... je napisao/la:Kako mislis, evo ti ga u prvih 11?jasko__ je napisao/la:Nasao sam..ima na SK 3 SLO
Inace kakvo je ovo sranje sa kalendarom i izostankom Martiala..sta mislite ima li veze??
A to, nemam pojma. Pretpostavljam vjerovatno neka fula dizajnera koji je pravio kalendar. Onda se engleski Expresi uhvatili za ovo i napravili bombetinu od ovoga. Ne vjerujem da je iko lud da proda u ovom trenutku najboljeg igraca ekipe... ne znam, redovno pratim portale, nema nista o tomejasko__ je napisao/la:Kako ti je promakao clanak ovdje na ss.ba o kalendaru za 2019-tu gdje nema Martiala a svi drugi su tu..uz bombastican naslov tipa trese se Old Trafford, svi u panici i slicnoal... je napisao/la:Kako mislis, evo ti ga u prvih 11?jasko__ je napisao/la:Nasao sam..ima na SK 3 SLO
Inace kakvo je ovo sranje sa kalendarom i izostankom Martiala..sta mislite ima li veze??
Izgleda preyeba Woyu.Jack je napisao/la:Sta izvadi covjek jbte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.