ma nema to nikad kad igra u-17, izgleda ce biti jedino na zadnju utakmicu protiv Mađarske, bolje nego nistanewton_heath_lyr je napisao/la:Livestream nista bezbeli?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ma nema to nikad kad igra u-17, izgleda ce biti jedino na zadnju utakmicu protiv Mađarske, bolje nego nistanewton_heath_lyr je napisao/la:Livestream nista bezbeli?
Kakve sad Slovačke?sajo10 je napisao/la:Steta za poraz danas. Kakao vidim bila je inace utakmica izjednacena, barem po stastici ali mora se uzet u obzir veliki hendikep da smo danas protiv mozda najjaceg protivnika u grupi igrali bez tri standardna prvotima, Zerica, Matica i Mustedanagica. Valjda bude bolje protiv Slovacke za vikend... Nema predaje!
Haha yebajiga, sve je to isto hahaha.FaraonTM je napisao/la:Kakve sad Slovačke?sajo10 je napisao/la:Steta za poraz danas. Kakao vidim bila je inace utakmica izjednacena, barem po stastici ali mora se uzet u obzir veliki hendikep da smo danas protiv mozda najjaceg protivnika u grupi igrali bez tri standardna prvotima, Zerica, Matica i Mustedanagica. Valjda bude bolje protiv Slovacke za vikend... Nema predaje!
![]()
Ili misliš Čehoslovačke?
Ma skontao sam odmah na šta mislišsajo10 je napisao/la:Haha yebajiga, sve je to isto hahaha.FaraonTM je napisao/la:Kakve sad Slovačke?sajo10 je napisao/la:Steta za poraz danas. Kakao vidim bila je inace utakmica izjednacena, barem po stastici ali mora se uzet u obzir veliki hendikep da smo danas protiv mozda najjaceg protivnika u grupi igrali bez tri standardna prvotima, Zerica, Matica i Mustedanagica. Valjda bude bolje protiv Slovacke za vikend... Nema predaje!
![]()
Ili misliš Čehoslovačke?
Nije ovo moj dan nikako, bas mi nista ne ide...
Od ispita pa sve ostalo jao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.