Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
E sad ce mali svoju odluku svaliti na Savez i Safeta, a ustvari je uvijek zelio ovo drugo. Sama ona njegova izjava kao fale mi ti neki papiri, pa ako vec on nije obrazovan zar mu nema niko u porodici skontati kako izvaditi papire, pa nece ici Saet za njega vaditi.
Ako zaigra za Svicarsku nek mu je sretno zuvijek,al nek grije klupu vise nego nas Dzeko kod sitya,tolko mu srece zelim ako je odugovlacio sa papirima.
Nece Safet ici nego ce reci Bakovicu treba mi taj igrac do tad i tad i onda ce Bakovic ici sa njim dok se to ne sredi...Jasnije?ZOI84 je napisao/la:E sad ce mali svoju odluku svaliti na Savez i Safeta, a ustvari je uvijek zelio ovo drugo. Sama ona njegova izjava kao fale mi ti neki papiri, pa ako vec on nije obrazovan zar mu nema niko u porodici skontati kako izvaditi papire, pa nece ici Saet za njega vaditi.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kad mali toliko "zeli" zar je problem da za sve ovo vrijeme sam izvadite papire?gringobih je napisao/la:Nece Safet ici nego ce reci Bakovicu treba mi taj igrac do tad i tad i onda ce Bakovic ici sa njim dok se to ne sredi...Jasnije?ZOI84 je napisao/la:E sad ce mali svoju odluku svaliti na Savez i Safeta, a ustvari je uvijek zelio ovo drugo. Sama ona njegova izjava kao fale mi ti neki papiri, pa ako vec on nije obrazovan zar mu nema niko u porodici skontati kako izvaditi papire, pa nece ici Saet za njega vaditi.
Nema veze pusti Hajrovica, Vrsajevic je nasa buducnost i nada, za nejga se vrijedi boriti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja ne znam sto je pojedinim ovdje tesko prihvatiti da neki ne zele igrati za BiH, samo u slucaju da ih odbiju zemlje gdje su odrasli, onda eto zele. Nikakav Savez njima ne može usaditi ljubav i zelju ako mu caca i mater nisu usadili istu.
Ne pricaj gluposti majke ti, kako to hrvati usadise Rakiticu, a mi ne znamo, treba uciti od njih bolan a ne pravdati neuspjeh da neko nece da igra za repku.ZOI84 je napisao/la:Ja ne znam sto je pojedinim ovdje tesko prihvatiti da neki ne zele igrati za BiH, samo u slucaju da ih odbiju zemlje gdje su odrasli, onda eto zele. Nikakav Savez njima ne može usaditi ljubav i zelju ako mu caca i mater nisu usadili istu.
Sto ne bi igrao za nas, vrijedimo kao perspektivna repka, mlada smo ekipa imamo ime i prezime.
Ovako se godinama nerad ljudi u NS BiH prikrivao nedostatkom patriotizma kod igraca sto nije istina.
Slavica punto i ostali lezihljebovici iz saveza su nesposobni, opet i opet i opet cu ponoviti kako je KS BiH vrbovao igrace, jednog Kuzmica i Sinanovica na noge im se islo i to je jedini put.
Predstavi repku, savez, program pa kvalitetom toga sto nudis ubijedi igraca da igra a ne glupostima.
Rakiticu su usadili mama i tata i on je odmah kazao sta želi, nije kalkulisao kao ovi nasibhsport je napisao/la:Ne pricaj gluposti majke ti, kako to hrvati usadise Rakiticu, a mi ne znamo, treba uciti od njih bolan a ne pravdati neuspjeh da neko nece da igra za repku.ZOI84 je napisao/la:Ja ne znam sto je pojedinim ovdje tesko prihvatiti da neki ne zele igrati za BiH, samo u slucaju da ih odbiju zemlje gdje su odrasli, onda eto zele. Nikakav Savez njima ne može usaditi ljubav i zelju ako mu caca i mater nisu usadili istu.
Sto ne bi igrao za nas, vrijedimo kao perspektivna repka, mlada smo ekipa imamo ime i prezime.
Ovako se godinama nerad ljudi u NS BiH prikrivao nedostatkom patriotizma kod igraca sto nije istina.
Slavica punto i ostali lezihljebovici iz saveza su nesposobni, opet i opet i opet cu ponoviti kako je KS BiH vrbovao igrace, jednog Kuzmica i Sinanovica na noge im se islo i to je jedini put.
Predstavi repku, savez, program pa kvalitetom toga sto nudis ubijedi igraca da igra a ne glupostima.
ovdje niko nije kriv, jednostavno ako želis da igras za nekoga ti ces igrati, ovaj ocigledno zeli igrati za svicu, cak su mu dobro dosle informacije da smo ga mi navodno htjeli, jer su ga svicarci pozvasli prije vremena, ko ga **** ni prvi ni posljedni.
Semper Fidelis
@ZOI nisi u pravu, i ovim nasim su roditelji usadili, eto Halilovic prati nasu repku, Hajrovic isto, ne znam za Kolasinca, ti momci dolaze u BiH, samo sto ih programom i kvalitetom ne mozes privuci, a to nije ni do mene ni do tebe, ni do Susića, jer Sušič nije prvi selektor kojem se ovo desava, krivi su administrativci saveza koji su nesposobni a godinama tavore ovdje.
Opet su ponoviti neka se ugledaju na Haruna Mahmutovica sto se tice vrbovanja igraca.
Komplet KS BiH radi sa puno manjim budzetom nego NS, a za godinu dana su napravili ogroman pomak.
Bore se za juniore idu Omicu, Nukricu, Sulejmanovicu na noge a ne govore, i da krenu pjeske tesko ce stici.
Opet su ponoviti neka se ugledaju na Haruna Mahmutovica sto se tice vrbovanja igraca.
Komplet KS BiH radi sa puno manjim budzetom nego NS, a za godinu dana su napravili ogroman pomak.
Bore se za juniore idu Omicu, Nukricu, Sulejmanovicu na noge a ne govore, i da krenu pjeske tesko ce stici.
Glupe su price da neko ne zeli igrati.BiH nije "mala" vise na mapi nogometnih reprezentacija,te je svakom igracu zadovoljstvo igrati pored Dzeke,Pjanica,Vede,Misketa itd,no problem je spora administracija i nezainteresovani savez te selektor.
Susic sam kaze da nekog nece moliti,a u situaciji smo takvoj da na koljenima svakog "dijasporca" bi morali moliti.Premalo imamo kvalitetnih igraca,a olako ih gubimo,bez ikakve borbe.
Bitno je nasem selektoru da pozove neke propale igrace koji ni u slovackoj ligi nisu uspjeli,a buduce prvotimce timova iz liga petice neka prepusta drugim selektorima.
Susic sam kaze da nekog nece moliti,a u situaciji smo takvoj da na koljenima svakog "dijasporca" bi morali moliti.Premalo imamo kvalitetnih igraca,a olako ih gubimo,bez ikakve borbe.
Bitno je nasem selektoru da pozove neke propale igrace koji ni u slovackoj ligi nisu uspjeli,a buduce prvotimce timova iz liga petice neka prepusta drugim selektorima.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Uh, a sada o teorijama zavjere jedno 20 str. Sto se tice slucaja Hajrovic, sama izjava "da mu je veoma drago zbog poziva" i "da se nada da ce zaigrati" vec dovoljno govori o njegovoj velikoj zelji da zaigra za nas tim ... Neka mu je sa srecom zbog velikog truda oko papira ..
BiH nije mala naravno, al je Svica vecaAdi_Zepce je napisao/la:Glupe su price da neko ne zeli igrati.BiH nije "mala" vise na mapi nogometnih reprezentacija,te je svakom igracu zadovoljstvo igrati pored Dzeke,Pjanica,Vede,Misketa itd,no problem je spora administracija i nezainteresovani savez te selektor.
Jeste,zato su nasi trebali prije Svice reagovatiZOI84 je napisao/la:BiH nije mala naravno, al je Svica vecaAdi_Zepce je napisao/la:Glupe su price da neko ne zeli igrati.BiH nije "mala" vise na mapi nogometnih reprezentacija,te je svakom igracu zadovoljstvo igrati pored Dzeke,Pjanica,Vede,Misketa itd,no problem je spora administracija i nezainteresovani savez te selektor.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Tesko se papcima odreci drzavljanstva domacih-europskih drzava. Mnogo to znaci njima ...Sami smo krivi ...
pa reagovali smo, pa cak smo mu i onu nagradu dali, a sta je mali uradioAdi_Zepce je napisao/la:Jeste,zato su nasi trebali prije Svice reagovatiZOI84 je napisao/la:BiH nije mala naravno, al je Svica vecaAdi_Zepce je napisao/la:Glupe su price da neko ne zeli igrati.BiH nije "mala" vise na mapi nogometnih reprezentacija,te je svakom igracu zadovoljstvo igrati pored Dzeke,Pjanica,Vede,Misketa itd,no problem je spora administracija i nezainteresovani savez te selektor.
Kakvu ba nagradu sta pricas ti, to je Haris Seferovic. Ti pojma nemas o zivotu a ovdje pametujes po forumu i glumis advokata, branis neodbranjivo.ZOI84 je napisao/la:pa reagovali smo, pa cak smo mu i onu nagradu dali, a sta je mali uradioAdi_Zepce je napisao/la:Jeste,zato su nasi trebali prije Svice reagovatiZOI84 je napisao/la: BiH nije mala naravno, al je Svica veca
Te pare sto ti daju da ih branis makar dobro potrosi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
@ZOI84 pusti nagrade,jer jedina nagrada je poziv u reprezentaciji.U nazad mjesec danas se nagađa da ce mali dobiti poziv u Svicu,a nasi sute.Pape da je bio normalan trebao ga je pozvati da bude sa reprezentacijom u Alziru,nesto slicno kao Mujdza u Svedskoj.
Nije samo problem sada Hajrovic,vec mi gubimo iz dana u dan Seferovica,Kolasinca,Nadarevica itd,a nas selektor se zavara maestralnom igrom nekih propaliteta iz Hajduka i sl.
Nije samo problem sada Hajrovic,vec mi gubimo iz dana u dan Seferovica,Kolasinca,Nadarevica itd,a nas selektor se zavara maestralnom igrom nekih propaliteta iz Hajduka i sl.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ko ga ****.
Rečeno mu je šta treba da odradi prije još koliko?
Taman će mu Pape ganjati papire.
Rečeno mu je šta treba da odradi prije još koliko?
Taman će mu Pape ganjati papire.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.