Ne sekiraj se ništa , banke štite klijente maksimalno što se tiče kartica , novac će biti vraćen .idma75 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 17:31Ne znam u kojoj temi da pišem, pa cu ovdje...
Danas mi dolazi poruka da mi s računa skinuto dosta novca. Poslije odlaska u banku i reklamacije, pošaljem mail Googleu jer piše da je uplata upućena Google servisima. Da skratim priču, ispostavi se da je neko napravio Google ads sa mojom adresom i koristio moje podatke i karticu, još sam i dužan nekih bruku para Googleu!
Ima li neko sličnih iskustava ili neki savjet?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
to da meni neko u PayPal account uletio prije dva mjeseca i skinuo 750 glava sa desetak transakcija fino se prvo blokira kartica ode se u banku popune svi izvodi koje nisi ti odradio potpise banka posalje to na analizu svom timu da oni kontaktiraju PayPal i banku u koju su legle tvoje devize , i nakon pet sest dana se vrate pare na tvoj računbombaysaphire je napisao/la: ↑11 apr 2022, 17:55Ne sekiraj se ništa , banke štite klijente maksimalno što se tiče kartica , novac će biti vraćen .idma75 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 17:31Ne znam u kojoj temi da pišem, pa cu ovdje...
Danas mi dolazi poruka da mi s računa skinuto dosta novca. Poslije odlaska u banku i reklamacije, pošaljem mail Googleu jer piše da je uplata upućena Google servisima. Da skratim priču, ispostavi se da je neko napravio Google ads sa mojom adresom i koristio moje podatke i karticu, još sam i dužan nekih bruku para Googleu!
jedino sto ce cekati sedam do deset dana na novu karticu al ti je cijena kad ti neko tako provali u račun
- QUARTERBACK
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sutra je i rođendan Gente Ismajli, a u četvrtak Dafine Zeqiri, da to ne zaboravim
-
- Kontakt:
Nadam se poslije džume

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
nego ideš li ti u Travnik u subotu?bombaysaphire je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:51Nadam se poslije džume![]()
-
- Kontakt:
Apsolutno , čemu sumnja , već sam rezervisao sećiju . Samo poslije džumejolicnikola je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:54nego ideš li ti u Travnik u subotu?

-
- Kontakt:
znaš li ti da je tamo Radin koncert?bombaysaphire je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:57Apsolutno , čemu sumnja , već sam rezervisao sećiju . Samo poslije džume![]()
-
- Kontakt:
Ne znam .jolicnikola je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:58znaš li ti da je tamo Radin koncert?bombaysaphire je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:57Apsolutno , čemu sumnja , već sam rezervisao sećiju . Samo poslije džume![]()
-
- Kontakt:
e issa ti boga, pa trebalo bi bolje da se informišešbombaysaphire je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:59Ne znam .jolicnikola je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:58znaš li ti da je tamo Radin koncert?bombaysaphire je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:57
Apsolutno , čemu sumnja , već sam rezervisao sećiju . Samo poslije džume![]()
Robust je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:00to da meni neko u PayPal account uletio prije dva mjeseca i skinuo 750 glava sa desetak transakcija fino se prvo blokira kartica ode se u banku popune svi izvodi koje nisi ti odradio potpise banka posalje to na analizu svom timu da oni kontaktiraju PayPal i banku u koju su legle tvoje devize , i nakon pet sest dana se vrate pare na tvoj računbombaysaphire je napisao/la: ↑11 apr 2022, 17:55Ne sekiraj se ništa , banke štite klijente maksimalno što se tiče kartica , novac će biti vraćen .idma75 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 17:31Ne znam u kojoj temi da pišem, pa cu ovdje...
jedino sto ce cekati sedam do deset dana na novu karticu al ti je cijena kad ti neko tako provali u račun
Hvala!

Fascinantno mi je kako je neko došao do pristupa Google računu bez da dobijem obavijest. Plus to što je neko stavio neke reklame u visni od 750 dolara za dan

BALL DON'T LIE
-
- Kontakt:
Ama znam bolan , zayebavam te , i ja idem na koncertjolicnikola je napisao/la: ↑11 apr 2022, 19:02e issa ti boga, pa trebalo bi bolje da se informišeš

Nece on niđe, i da ga izglasaju Ramke frizer lagano uzima duel.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahahaha quotajte me u petak oko 00:00h

pa i meni na PayPal ja radio nisam skontao notifikacije na e-mail ukinuo moju dvostepenu verifikaciju i samo platio deset transakcija u istoj minuti po 71 KMidma75 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 19:07Robust je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:00to da meni neko u PayPal account uletio prije dva mjeseca i skinuo 750 glava sa desetak transakcija fino se prvo blokira kartica ode se u banku popune svi izvodi koje nisi ti odradio potpise banka posalje to na analizu svom timu da oni kontaktiraju PayPal i banku u koju su legle tvoje devize , i nakon pet sest dana se vrate pare na tvoj računbombaysaphire je napisao/la: ↑11 apr 2022, 17:55
Ne sekiraj se ništa , banke štite klijente maksimalno što se tiče kartica , novac će biti vraćen .
Hvala!![]()
Fascinantno mi je kako je neko došao do pristupa Google računu bez da dobijem obavijest. Plus to što je neko stavio neke reklame u visni od 750 dolara za dan![]()

Evo i na najavi se vidi da je krenula svadja izmedju Ramiza i Milice, a poznato je da leti onaj koga Milice odabere.
Steta za Ramketa, pokazao se u dobrom svjetlu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od tih cuda placam samo 4 racuna preko mobilnog bankarstva i kapak. Tu ne ostavljam tri kljucna podatka sa kartice, a prijava ide samo jednom kada oni iz banke na poziv generisu kod i sms.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kaže Hrvoje mi idemo ljudskim putem. On imao 3 glasa. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Danas plivanje 
Jedva cekam Sumejju.
Jedva cekam Sumejju.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.