Dobar je Meha.admirrx je napisao/la: ↑16 jun 2022, 20:46svake sezone uzimamo nekog njihovog igraca![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dobar je Meha.admirrx je napisao/la: ↑16 jun 2022, 20:46svake sezone uzimamo nekog njihovog igraca![]()
Hvala Abide što si srcem igrao za Svetinju.“Sportske” saznaju: Mujagić napustio Slobodu, traži novi klub
Nije valjda elvis mehanovic. Igrqc tc na pozajmici u gradini.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 01:07Dobar je Meha.![]()
u borcu je bio solidanBnBa je napisao/la: ↑17 jun 2022, 09:58Nije valjda elvis mehanovic. Igrqc tc na pozajmici u gradini.
Slazem se da je dobar za gradine.
22 god. U tc nista nije pokazao. Pa bolje Alica gurat
A koga bismo to mi za neredovna primanja svakih 45 dana (+45?)BnBa je napisao/la: ↑17 jun 2022, 09:58Nije valjda elvis mehanovic. Igrqc tc na pozajmici u gradini.
Slazem se da je dobar za gradine.
22 god. U tc nista nije pokazao. Pa bolje Alica gurat
Izmedju njega i Mehanovica - Mehanovic, i Alica bi prije.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 10:12A koga bismo to mi za neredovna primanja svakih 45 dana (+45?)![]()
Po meni bi Sloboda trebala uzeti Eldina Mehmedovića špica iz TC na posudbu. Ako budu pametni imalo.
neće Benko za 2500 ali hoće alić za 1500 poginuti na terenu. Učinak im je isti u PlBiH po 3 gola.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑17 jun 2022, 10:04za nase ambicije i kapacitete dobar.
nece Benko doc za 2500 svakih 45 dana
Mislim da ne bi to ni bio problem samo da se ne laze, izadji u javnost reci nemamo para idemo sa najmanjim budzetom ikad izboriti opstanak, igrat ce nasa djeca, i da tako kazu vjerujem da bi dobili podrsku vecu nego ikad, daj 6-7 iskusnih igraca ostale nase, ali obezbjedi dobre pripreme, redovne plate i idemo jako, ko zna u tom sranju mozda bi isplivao i neki transfer.BnBa je napisao/la: ↑17 jun 2022, 10:26uostalom džaba pričamo, svakako nas niko ne yebe ni 2%.
Trebaju izaći javno, reći da nema para, da se oslanjamo na juniore, da pozovu publiku da kao nikad do sad pružimo podršku. Liga je takva da sa 3 4 solidna igrača možeš izboriti opstanak. Čisto sumnjam da će Sloga, Igman i Leotar odskočiti od nas kada je u pitanju igrački kadar.
Dogovorit Jusića za narednu sezonu, jednog dobrog veznjaka, napadača i krilo, uz ove postojeće i mislim da bi se moglo do pauze biti u igri za opstanak.
A onda Boga moliti da se nešto desi i da nas neko preuzme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.