FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jel lech prvi ili drugi bio ?
Sa navijacke strane niste mogli gore proci. Pa to su najveci Fasisti i muslimamofobi. Eto ako su dobri sa drezdenom to vam je sreca velika.
Sa nogometne strane,mislim da lech i nije neki bauk i uz malo srece i discipline da se mogu proci. Ostaje za vidjeti...
Sa nogometne strane,mislim da lech i nije neki bauk i uz malo srece i discipline da se mogu proci. Ostaje za vidjeti...
Zadovoljan sam rpotivnikom,Lech je favorit,kao i svaka druga ekipa protiv nas u LP,ali Lech je protivnik protiv kojeg se moze igrtai. Mi uz 2-3 kvalitetna pojacanja mozemo se nadati dobrom rezultatu u obje utakmice,neka na Kosevu bude 0:0 u gostima 1:1 i ja zadovoljan!
sve je sada do nase uprave,dosadasnjim prelaznim rokom nisam nikako zadovoljan,evo im prilike da konacno dovedemo u ekipu igrace koji ce nas znacajno pojacati,i da s pravom kazemo da smo puno bolji u odnosu na proslu sezonu! sa ovom sadasnjom ekipom realno mi se ne mozemo nadati bilo cemu... Uprava je sad na potezu!
p.s.
stoper,Vukcevic,Said i eto ga 3 pretkolo aBd!

p.s.
- akisarajevo92
- Kontakt:
''Šta znači biti nezadvoljan u fudbalu? Jesmo li se imali čemu nadati u situaciji kada nismo nositelji'', tužnim je glasom u slušalicu kazao Abdulah Ibraković na pitanje novinara portala ******.ba za komentar protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka.joker90 je napisao/la:Ibrace zavrni rukave i na posao, nema puno vremena! Ovo nam je odlicna sansa, samo malo srece je potrebno.
Dodao je da će biti iznimno teško. Protivnik je ''sa glavom i repom'', ali da je sport i popularan zbog neizvjesnosti i iznenađenja koja često nudi.
''Nećemo se predati, ali svi trebaju znati da će biti jako teško. Nismo bez šansi, ali bit će teško nadigravati se s prvakom Poljske'', dodao je.
Može li Sarajevo proći dalje?
''Može, svako može proći dalje, ali nama je cilj da našu zemlju predstavimo dostojno. U ovom je trenutku teško reći bilo šta. Nismo bili nositelji i ne znam da li smo imali pravo nadati se boljem'', poručio je sportski direktor koševskog premijerligaša u razgovoru za *****.ba.
Don't believe the hype.
kakav komentar na infu :Treba dogovoriti kakvu marisanu na livadu i poslati ih u minsko polje

Pyro is not a crime !
THEC je napisao/la:kakav komentar na infu :Treba dogovoriti kakvu marisanu na livadu i poslati ih u minsko polje![]()
![]()

Stoper, Vukcevic i Delac i eto 3 pretkola.bosnas_ je napisao/la:p.s.

HAHAHAHAAHAHAHAHAHA e ne vjerujem!THEC je napisao/la:kakav komentar na infu :Treba dogovoriti kakvu marisanu na livadu i poslati ih u minsko polje![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Od 130 komentara na njihovom FB profilu 110 uključuje j**** ćemo vam mater ahaha, nema naše raje nigdje
Šalu na stranu, mogli smo proći i bolje i gore, ako prođemo to je ogroman uspjeh, ako ispadnemo nije razlog za nezadovoljstvo [THUMBS UP SIGN]
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Ma najlaksi moguci protivnik, prolazite ovo i bez pojačanja pitari. A sto se tice navijaca, zategbiraj im ovdje par puta : Allahu Akber, i da vidiš lijepog straha. Kontace u Teheran dosli, jos ovi mubarek dani.. Ezani sa svih strana, stravu ce im saljevati u Poljsku kad se vrate.
Dobri sa huliganima Drezdenovim a ti momci uopste ne ponzaju Horde Zla cak sta vise mrze ih jer su i oni veliki islamofobi ne znam da li se sjecate prije godinu dana od prilike ja mislim zbog Charilia onog casopisa kad su protesti bili , od svih Njemackih gradova najvise se skupilo u Drezdenu i to bili su bjesni...znaci prijatelji,braco,kumovi vozdra!1452 je napisao/la:Sa navijacke strane niste mogli gore proci. Pa to su najveci Fasisti i muslimamofobi. Eto ako su dobri sa drezdenom to vam je sreca velika.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
hahahahahahahahaaahahah e bar minskih polja imamo gdje god okreneš

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
THEC je napisao/la:kakav komentar na infu :Treba dogovoriti kakvu marisanu na livadu i poslati ih u minsko polje![]()
![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Yebat cemo ih 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma kakvi Poljaci, kakvi su god ne mogu gore i da se ne izrazim prostije zbog ramazana "opasnije" izgledati od onih iz Dresdena1452 je napisao/la:Sa navijacke strane niste mogli gore proci. Pa to su najveci Fasisti i muslimamofobi. Eto ako su dobri sa drezdenom to vam je sreca velika.

Merhaba je napisao/la:Dobri sa huliganima Drezdenovim a ti momci uopste ne ponzaju Horde Zla cak sta vise mrze ih jer su i oni veliki islamofobi ne znam da li se sjecate prije godinu dana od prilike ja mislim zbog Charilia onog casopisa kad su protesti bili , od svih Njemackih gradova najvise se skupilo u Drezdenu i to bili su bjesni...znaci prijatelji,braco,kumovi vozdra!

1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ahahahpijanBabo je napisao/la:Ma najlaksi moguci protivnik, prolazite ovo i bez pojačanja pitari. A sto se tice navijaca, zategbiraj im ovdje par puta : Allahu Akber, i da vidiš lijepog straha. Kontace u Teheran dosli, jos ovi mubarek dani.. Ezani sa svih strana, stravu ce im saljevati u Poljsku kad se vrate.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ukljucio...haj ti sad sa svojim mozgom objasni nama kakve veze ima kvalitet terena ako mi igramo 14.07., a Merlin svira 25.07. ?samogrbavica je napisao/la:Ukljuci mozak, pisem o kvalitetu terena.GangEvil je napisao/la:A kad si vec tako pametan, haj nam reci otkad se to liga prvaka igra subotom?samogrbavica je napisao/la:Ja mislim da vam Merlin svira na Kosevu. Morate u Zenicu igrati..

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma kakvi Poljaci, kakvi su god ne mogu gore i da se ne izrazim prostije zbog ramazana "opasnije" izgledati od onih iz Dresdena1452 je napisao/la:Sa navijacke strane niste mogli gore proci. Pa to su najveci Fasisti i muslimamofobi. Eto ako su dobri sa drezdenom to vam je sreca velika.
Sa nogometne strane,mislim da lech i nije neki bauk i uz malo srece i discipline da se mogu proci. Ostaje za vidjeti...![]()
Merhaba je napisao/la:Dobri sa huliganima Drezdenovim a ti momci uopste ne ponzaju Horde Zla cak sta vise mrze ih jer su i oni veliki islamofobi ne znam da li se sjecate prije godinu dana od prilike ja mislim zbog Charilia onog casopisa kad su protesti bili , od svih Njemackih gradova najvise se skupilo u Drezdenu i to bili su bjesni...znaci prijatelji,braco,kumovi vozdra!
Ne znam sta je smjesno slobodno pitaj svoje drugove sto su isli u Drezden cak sta vise ne vole vas ni svi ultrasi jer ste muslimani a o huliganima da ne pricam oni uopste i ne dolaze na tribinu...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Moze li cvaja za ova dva paraBosnianKingdom je napisao/la:Bude li tako,dobijes petobu od mene.ShofaII je napisao/la:Dojava
APOEL FC (CYP) -FK Vardar (MKD)
NK Maribor (SVN)-FK Sarajevo (BIH)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) -Hibernians FC (MLT)
KKS Lech Poznań (POL)-FK Rudar Pljevlja (MNE)
Qarabağ FK (AZE)-FC Astana (KAZ)

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
joker90 je napisao/la:HAHAHAHAAHAHAHAHAHA e ne vjerujem!THEC je napisao/la:kakav komentar na infu :Treba dogovoriti kakvu marisanu na livadu i poslati ih u minsko polje![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q