FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 jun 2015, 12:34

jel lech prvi ili drugi bio ?

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 22 jun 2015, 12:35

Sa navijacke strane niste mogli gore proci. Pa to su najveci Fasisti i muslimamofobi. Eto ako su dobri sa drezdenom to vam je sreca velika.
Sa nogometne strane,mislim da lech i nije neki bauk i uz malo srece i discipline da se mogu proci. Ostaje za vidjeti...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 jun 2015, 12:35

Zadovoljan sam rpotivnikom,Lech je favorit,kao i svaka druga ekipa protiv nas u LP,ali Lech je protivnik protiv kojeg se moze igrtai. Mi uz 2-3 kvalitetna pojacanja mozemo se nadati dobrom rezultatu u obje utakmice,neka na Kosevu bude 0:0 u gostima 1:1 i ja zadovoljan! :) sve je sada do nase uprave,dosadasnjim prelaznim rokom nisam nikako zadovoljan,evo im prilike da konacno dovedemo u ekipu igrace koji ce nas znacajno pojacati,i da s pravom kazemo da smo puno bolji u odnosu na proslu sezonu! sa ovom sadasnjom ekipom realno mi se ne mozemo nadati bilo cemu... Uprava je sad na potezu!
p.s.
stoper,Vukcevic,Said i eto ga 3 pretkolo aBd!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 22 jun 2015, 12:36

joker90 je napisao/la:Ibrace zavrni rukave i na posao, nema puno vremena! Ovo nam je odlicna sansa, samo malo srece je potrebno.
''Šta znači biti nezadvoljan u fudbalu? Jesmo li se imali čemu nadati u situaciji kada nismo nositelji'', tužnim je glasom u slušalicu kazao Abdulah Ibraković na pitanje novinara portala ******.ba za komentar protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka.

Dodao je da će biti iznimno teško. Protivnik je ''sa glavom i repom'', ali da je sport i popularan zbog neizvjesnosti i iznenađenja koja često nudi.

''Nećemo se predati, ali svi trebaju znati da će biti jako teško. Nismo bez šansi, ali bit će teško nadigravati se s prvakom Poljske'', dodao je.

Može li Sarajevo proći dalje?

''Može, svako može proći dalje, ali nama je cilj da našu zemlju predstavimo dostojno. U ovom je trenutku teško reći bilo šta. Nismo bili nositelji i ne znam da li smo imali pravo nadati se boljem'', poručio je sportski direktor koševskog premijerligaša u razgovoru za *****.ba.
Don't believe the hype.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 jun 2015, 12:37

kakav komentar na infu :Treba dogovoriti kakvu marisanu na livadu i poslati ih u minsko polje :lol: :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 22 jun 2015, 12:37

THEC je napisao/la:kakav komentar na infu :Treba dogovoriti kakvu marisanu na livadu i poslati ih u minsko polje :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2015, 12:38

bosnas_ je napisao/la:p.s.
stoper,Vukcevic,Said i eto ga 3 pretkolo aBd!
Stoper, Vukcevic i Delac i eto 3 pretkola. :thumbup: :thumbup:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jun 2015, 12:38

THEC je napisao/la:kakav komentar na infu :Treba dogovoriti kakvu marisanu na livadu i poslati ih u minsko polje :lol: :lol: :lol:
HAHAHAHAAHAHAHAHAHA e ne vjerujem! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 22 jun 2015, 12:38

Od 130 komentara na njihovom FB profilu 110 uključuje j**** ćemo vam mater ahaha, nema naše raje nigdje :D Šalu na stranu, mogli smo proći i bolje i gore, ako prođemo to je ogroman uspjeh, ako ispadnemo nije razlog za nezadovoljstvo [THUMBS UP SIGN]

Sent from my iPhone using Tapatalk
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 22 jun 2015, 12:39

Ma najlaksi moguci protivnik, prolazite ovo i bez pojačanja pitari. A sto se tice navijaca, zategbiraj im ovdje par puta : Allahu Akber, i da vidiš lijepog straha. Kontace u Teheran dosli, jos ovi mubarek dani.. Ezani sa svih strana, stravu ce im saljevati u Poljsku kad se vrate.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 22 jun 2015, 12:39

1452 je napisao/la:Sa navijacke strane niste mogli gore proci. Pa to su najveci Fasisti i muslimamofobi. Eto ako su dobri sa drezdenom to vam je sreca velika.
Sa nogometne strane,mislim da lech i nije neki bauk i uz malo srece i discipline da se mogu proci. Ostaje za vidjeti...
Dobri sa huliganima Drezdenovim a ti momci uopste ne ponzaju Horde Zla cak sta vise mrze ih jer su i oni veliki islamofobi ne znam da li se sjecate prije godinu dana od prilike ja mislim zbog Charilia onog casopisa kad su protesti bili , od svih Njemackih gradova najvise se skupilo u Drezdenu i to bili su bjesni...znaci prijatelji,braco,kumovi vozdra!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jun 2015, 12:39

hahahahahahahahaaahahah e bar minskih polja imamo gdje god okreneš :rol: :rol: :rol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 jun 2015, 12:41

:urnebes: :urnebes: :urnebes: suze me oblise
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 jun 2015, 12:42

Yebat cemo ih :opaopa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 jun 2015, 12:42

1452 je napisao/la:Sa navijacke strane niste mogli gore proci. Pa to su najveci Fasisti i muslimamofobi. Eto ako su dobri sa drezdenom to vam je sreca velika.
Ma kakvi Poljaci, kakvi su god ne mogu gore i da se ne izrazim prostije zbog ramazana "opasnije" izgledati od onih iz Dresdena :D
Merhaba je napisao/la:Dobri sa huliganima Drezdenovim a ti momci uopste ne ponzaju Horde Zla cak sta vise mrze ih jer su i oni veliki islamofobi ne znam da li se sjecate prije godinu dana od prilike ja mislim zbog Charilia onog casopisa kad su protesti bili , od svih Njemackih gradova najvise se skupilo u Drezdenu i to bili su bjesni...znaci prijatelji,braco,kumovi vozdra!
:facepalm:
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jun 2015, 12:42

pijanBabo je napisao/la:Ma najlaksi moguci protivnik, prolazite ovo i bez pojačanja pitari. A sto se tice navijaca, zategbiraj im ovdje par puta : Allahu Akber, i da vidiš lijepog straha. Kontace u Teheran dosli, jos ovi mubarek dani.. Ezani sa svih strana, stravu ce im saljevati u Poljsku kad se vrate.
ahahah :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 22 jun 2015, 12:43

samogrbavica je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Ja mislim da vam Merlin svira na Kosevu. Morate u Zenicu igrati..
A kad si vec tako pametan, haj nam reci otkad se to liga prvaka igra subotom?
Ukljuci mozak, pisem o kvalitetu terena.
Ukljucio...haj ti sad sa svojim mozgom objasni nama kakve veze ima kvalitet terena ako mi igramo 14.07., a Merlin svira 25.07. ? :tokralju:

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 22 jun 2015, 12:44

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ma kakvi Poljaci, kakvi su god ne mogu gore i da se ne izrazim prostije zbog ramazana "opasnije" izgledati od onih iz Dresdena :D
Merhaba je napisao/la:Dobri sa huliganima Drezdenovim a ti momci uopste ne ponzaju Horde Zla cak sta vise mrze ih jer su i oni veliki islamofobi ne znam da li se sjecate prije godinu dana od prilike ja mislim zbog Charilia onog casopisa kad su protesti bili , od svih Njemackih gradova najvise se skupilo u Drezdenu i to bili su bjesni...znaci prijatelji,braco,kumovi vozdra!
:facepalm:

Ne znam sta je smjesno slobodno pitaj svoje drugove sto su isli u Drezden cak sta vise ne vole vas ni svi ultrasi jer ste muslimani a o huliganima da ne pricam oni uopste i ne dolaze na tribinu...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 22 jun 2015, 12:45

BosnianKingdom je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Dojava :)

APOEL FC (CYP) -FK Vardar (MKD)
NK Maribor (SVN)-FK Sarajevo (BIH)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) -Hibernians FC (MLT)
KKS Lech Poznań (POL)-FK Rudar Pljevlja (MNE)
Qarabağ FK (AZE)-FC Astana (KAZ)
Bude li tako,dobijes petobu od mene.
Moze li cvaja za ova dva para :D mada sam imao suhvu i za Lech al necu biti pohlepan heheheheheh
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2015, 12:46

joker90 je napisao/la:
HAHAHAHAAHAHAHAHAHA e ne vjerujem! :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lecler i 9 gostiju.