Respekt!zlajci je napisao/la:A mimo njih će minimalno još jedna osoba će uraditi sve za Slobodu pa i lopatati ako treba, a ja znam da ti znaš koja je to osoba.Probisvjet je napisao/la:Normalno da ce Fukare lopate u ruke ako bude potrebno snijeg cistiti. I mi smo cistili u proslom vijeku. Kada se svi skupe, njih preko 17 nece biti problem.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kariću uzmi sutra izlopataj ovo što kleputa sa terena i oprostit ću ti aferu Viber!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Wobly da ti kažem ja sam završio fakultet da se ne fatam lopate. Tri mjeseca sam po Bijeljini polagao
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Ma ovo su oni njega htjeli ubiti što nemaju plata.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Al sto pjevaju, senade svaka ti cast i premijeAerials je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ovo su oni njega htjeli ubiti što nemaju plata.

-
- Kontakt:
Jel ovo na kraju ide "premije premije premije" ?

-
- Kontakt:
premije, premije, premije

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
jel igdje u svijetu zabiljezen slucaj da igraci slave precjednika, a on im ne daje plate
il su nam igraci retardirani, il mu se uvlace u dupe da bi dobili plate, il im je Senco zaprijetio da ovo naprave
teorije zavjere at its best :kafa:
il su nam igraci retardirani, il mu se uvlace u dupe da bi dobili plate, il im je Senco zaprijetio da ovo naprave
teorije zavjere at its best :kafa:
Nema nigdje na svijetu da se slavi predsjednikChinaglia je napisao/la:jel igdje u svijetu zabiljezen slucaj da igraci slave precjednika, a on im ne daje plate
teorije zavjere at its best

vidi kako igraju i kakvu atmosferu imamo kada ne dobivaju plate, da bar i Husic nije davao plate, osvojili bismo nesto u onoj sezoni
joj kakvu havariju izazva Senco hazretile :tokralju:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo samo pokazuje koliki je cirkus nas fudbal, danas su dobri, sutra se prozivaju po medijima. Isto kao ono Husic i Zeba.
sta je bilo, krivo ti sto igraci slave precjednikatuzlak1987 je napisao/la:Ovo samo pokazuje koliki je cirkus nas fudbal, danas su dobri, sutra se prozivaju po medijima. Isto kao ono Husic i Zeba.
crkni od muke :urnebes: :urnebes:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Levate ga zesce ovdjeChinaglia je napisao/la:sta je bilo, krivo ti sto igraci slave precjednikatuzlak1987 je napisao/la:Ovo samo pokazuje koliki je cirkus nas fudbal, danas su dobri, sutra se prozivaju po medijima. Isto kao ono Husic i Zeba.
crkni od muke![]()

tuzlak1987 je napisao/la:Levate ga zesce ovdje :urnebes:Chinaglia je napisao/la:sta je bilo, krivo ti sto igraci slave precjednikatuzlak1987 je napisao/la:Ovo samo pokazuje koliki je cirkus nas fudbal, danas su dobri, sutra se prozivaju po medijima. Isto kao ono Husic i Zeba.
crkni od muke :urnebes: :urnebes:
bar ih sada, mislim na ove iz JU, ne moze snijeg iznenadit hehe
al kao sto gledam, niko nista nece cistit do ponedjeljka, tek ponedjeljak ujutro :mrgreen:
al kao sto gledam, niko nista nece cistit do ponedjeljka, tek ponedjeljak ujutro :mrgreen:
- Probisvjet
- Kontakt:
Unaprijed zahvalni.Chinaglia je napisao/la:jel igdje u svijetu zabiljezen slucaj da igraci slave precjednika, a on im ne daje plate
teorije zavjere at its best

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dan za pobjedu!

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.