NK Široki Brijeg

Britvica
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Britvica » 31 avg 2015, 22:35

Nemojmo se previše zanositi Krstanovićem jer tko zna u kakvoj je formi lik. Al u svakom slučaju čestitke upravi na obavljenom poslu u ovom prijelaznom roku :D

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 31 avg 2015, 22:41

Britvica je napisao/la:Nemojmo se previše zanositi Krstanovićem jer tko zna u kakvoj je formi lik. Al u svakom slučaju čestitke upravi na obavljenom poslu u ovom prijelaznom roku :D
Igrao ligu mjesnih zajednica , šta misliš u kakvoj je formi, trebat ćemu 3-4 tjedna.
Ko će dočekat to. :-(

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 31 avg 2015, 22:47

Ugrovacaboy je napisao/la:
Britvica je napisao/la:Nemojmo se previše zanositi Krstanovićem jer tko zna u kakvoj je formi lik. Al u svakom slučaju čestitke upravi na obavljenom poslu u ovom prijelaznom roku :D
Igrao ligu mjesnih zajednica , šta misliš u kakvoj je formi, trebat ćemu 3-4 tjedna.
Ko će dočekat to. :-(

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)
Ma kakva 3-4 tjedna, očekuj hat trick odmah u Zenici :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Duff

Post Postao/la Duff » 01 sep 2015, 02:34

Popo igrao općinsku ligu, istina :lol: ali ju je osvojio :D

Ovdje, za našu ligu, on je igračina i sigurno da će biti pojačanje za vas.
Vjerujte mi!

Na papiru ste trenutno najjači, biti će stvarno gusto ove godine...sretno!
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 01 sep 2015, 03:31

Dobro ponacanje za nase ligeal nije to ipak onaj Krstanovic od prije 6 godina..I jos nesto vidimo sd u Zenici i nAdam se dobroj tekmi ko uvjek mada necu gladat uzivo bojoit traje i naravno sportski nadat pobjedi .Iskrdno tesko tu je to negdje..poz

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 01 sep 2015, 07:33

Gledam i nevjerujem.. Stvarno sam mislio da nema sanse i da nece novog napadaca dovodit. Al mi je drago sto je obrnuto. Svaka cast na upravi!
NK Široki Brijeg

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 01 sep 2015, 08:56

Što se tiče naše uprave tu je jasno da su u ekonomskom pogledu neprikosnoveni da im nema ravnih u BiH. I dok su jedni priželjkivali, usput najavljivali, raspad i padanje NK Široki Brijeg, puste želje, uprava lagano demantira kako igračkim kadrom tako i sa infrastrukturom. Kamp je otplaćen i ovo što vidimo je novo ulaganje što dokazuje da je uprava na pravom putu. Ono što mene raduje više od svega je činjenica da igrači sa strane žele doći u BiH ligu, što je prije bio rijedak slučaj. Nadam se da će se nakon skraćenja taj trend povećati i da će NK ŠB i BiH biti zanimljivo područje za obećavajuće igrače iz drugih zemalja. Lordu Krletu sva dobrodošlica u najbolji i najuređeniji sportski kolektiv u BiH.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 01 sep 2015, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 01 sep 2015, 10:11

Krstanovic je strasno pojacanje. Siroki prvi favorit lige. Nikad bolji roster, jos dok se centralni bekovi oporave pokriveni na svim pozicijama. Odlican posao. Najkvalitetniji i najorganiziranij klub u BiH. Svaka cast.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 01 sep 2015, 10:13

Nadam se da ce napad sada bolje funkcionirat, jer realno imamo odlicne ofanzivce sada.
NK Široki Brijeg

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 01 sep 2015, 10:29

pobjeda protiv Veleža zaslužena, mada na mišiće. Nije bilo neke pretjerano dobre igre niti smo stvarali puno nekakvih izglednih šansi ali kako i napadati bez pravog napadača. I onda BUM!!!!! Krstanović potpisao. Odličan transfer, a da li je pojačanje to tek treba potvrditi na terenu. Ne znam u kakvom je fizičkom stanju trenutno. I kod Crnova smo bili euforični kad je potpisao pa nas evo iz utakmice u utakmicu razočarava. Nadam se da će proigrat.

Dobra vijest je da Joji nije ništa strašno, samo udarac. a kako je vrisnuo ja sam mislio da mu je pukla kost.

Činjenica ostaje da moramo puno poraditi na ofenzivnoj igri. Nemamo tečnost u protoku lopte pogotovo u opasnoj zoni. Nadam se da će Mladina uspjet iskemijat nešto, pogotovo s ovim rosterom sada, nema izgovora više.

SAMO JEDNO IME ŠIROKI!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 03 sep 2015, 19:03

[youtube][/youtube]

:clap: :clap:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 03 sep 2015, 20:16

Ovo onaj Krstanovic sto je bio u Dinamu? Moze li neko napisati gdje je bio do sad? U svakom slucaju, na 50% onoga sto je bio je dobar, pa ako se jos digne uboli ste.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 03 sep 2015, 21:09

pasica je napisao/la:Ovo onaj Krstanovic sto je bio u Dinamu? Moze li neko napisati gdje je bio do sad? U svakom slucaju, na 50% onoga sto je bio je dobar, pa ako se jos digne uboli ste.
Rijeka, pa kratko zadar i sad u nas.
NK Široki Brijeg

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 04 sep 2015, 17:23

Pa skoro bezveze ste pokrivali onu tribinu... Pola tribine otkriveno, a još 1/4 će biti mokra ili osuncano kada bude kiša/sunce,a stub od krova na sred stepenica...
Sabrine mi moje!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 04 sep 2015, 18:38

BosnianKingdom je napisao/la:Pa skoro bezveze ste pokrivali onu tribinu... Pola tribine otkriveno, a još 1/4 će biti mokra ili osuncano kada bude kiša/sunce,a stub od krova na sred stepenica...
Bio sam protiv .zelje kad je kisa padala. Vjeruj mi da krov je odlican. Nije najbolje rjlijesenje moguce, al zadovoljava vise nego dovoljno.
NK Široki Brijeg

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 04 sep 2015, 18:40

Evolve je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Pa skoro bezveze ste pokrivali onu tribinu... Pola tribine otkriveno, a još 1/4 će biti mokra ili osuncano kada bude kiša/sunce,a stub od krova na sred stepenica...
Bio sam protiv .zelje kad je kisa padala. Vjeruj mi da krov je odlican. Nije najbolje rjlijesenje moguce, al zadovoljava vise nego dovoljno.
Ok ako je tako onda sve pohvale,još samo da su stubovi mogli s vana doći ili nekako drugačije,a ne po stepenicama i sl.
Sabrine mi moje!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 04 sep 2015, 18:43

BosnianKingdom je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Ok ako je tako onda sve pohvale,još samo da su stubovi mogli s vana doći ili nekako drugačije,a ne po stepenicama i sl.
Ma da to bi bilo bolje, ali i puno skuplje rjesenje. Zazo se islo na ovu opciju. Kad dodjes na tribinu uopce se neosjete stubovi. Jos ce lampice stavljat gore privrhu da ima osvjetljenje.
NK Široki Brijeg

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 sep 2015, 19:12

BosnianKingdom je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Što je najgore i više stubova mi imamo na istoku i to debelo a krova ni s glave :mrgreen:
1946

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 04 sep 2015, 22:45

BitiSrcemVezan je napisao/la:[quote="BosnianKin
Evolve je napisao/la:
Što je najgore i više stubova mi imamo na istoku i to debelo a krova ni s glave :mrgreen:[/quote]
Imas zato sto ima momaka na istoku koji se ne mogu kontrolirati, protiv Širokog ne valja rezultat na poluvremenu, odmah skaču oče preko ograda da pametuje igračima...A da bi imao stadion bez stubova i ograda moraš imati kamere,pa ulijeci ti u teren,pa kad ti slučaj 2k KM kazne i zabranu
Sabrine mi moje!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 05 sep 2015, 00:21

Znate šta je najzanimljivije? Što masa ljudi sjedi i stoji kod stubova i iznad, a ne ispod njih... :D :D
izgleda da nisu toliki problem koliko se misli

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Beli98, COYGBiH, Kajkutenjoyer, Lewy21, Simi, TefalTava i 97 gostiju.