ma nije joj vala ni zrijeb pretežak, ali nije ni lak. fascinira kako to ona rutinski prolazi sa po 2:0Pogba je napisao/la:Peng strahobalna.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- masteRofPoker
- Kontakt:
Lijepo ja kazem ili Wozniacki ili Peng, kvota odlicna. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
serena kravo jedna... namjerno je sabotirala dubl jer joj se nije igralo... obori me na kladionici... daboga sad izvrnula zglob na prvom pragu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koji show je ovaj Monfils 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Allez Gael
Showman na nivou
Idemo po pobjedu

Showman na nivou

Idemo po pobjedu

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
dobar meč Simona i Čilića, samo što je u istom terminu i Monfils-Dimitrov pa je gledanost sigurno mala
Čilić dobio 2. set u tie-breaku

Čilić dobio 2. set u tie-breaku

- 10DelPiero
- Kontakt:
Smijesno zapravo zalosno kako sinoc 10 i danas 8 igrac svijeta poklonise pobjedu Monfilsu 
edit: i Murrayu

edit: i Murrayu

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nema goreg igraca od ovog Simona. Ne razumijem od kud tom jazavcu snaga u udarcu jer igra kao curica, a lopte mu lete kao da ih udara.
Zamisljam mec njega i Caroline Wozniacki.Razbojnik je napisao/la:Nema goreg igraca od ovog Simona. Ne razumijem od kud tom jazavcu snaga u udarcu jer igra kao curica, a lopte mu lete kao da ih udara.
Slika i prilika.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Cilicev problem je uvijek bio u tome sto ne izlazi na mrezu tj izlazi samo na sigurnu loptu.Da izlazi cesce sredio bi ovog Simona za sat i po vremena.
Cilicev problem je sto je visok i ima Ivanisevica za trenera, a ne uspjeva cesto dobivati lake poene na svom servisu.darker10 je napisao/la:Cilicev problem je uvijek bio u tome sto ne izlazi na mrezu tj izlazi samo na sigurnu loptu.Da izlazi cesce sredio bi ovog Simona za sat i po vremena.
Tako drzi Simona u ritmu. Da ima servis jednog Ljubicica, on bi pomeo pod danas sa Simonom..
Čilić u četvrt-finalu 

76-31 neprisiljene greške na strani Marina, ali svejedno je pobjedio...
mislim da prolazi i Berdycha...

mislim da prolazi i Berdycha...
#SuningOUT
Nevjerojatno kako je Thiem glupo izgubio 1. set, a ustvari je čak i nešto bolji od Berdycha kojeg izvlači servis koji je u najbitnijim trenucima odličan.Thiem je u 2 gema imao 0-40 i nijednom nije iskoristio, a servis mu je katastrofa.Sigurno može uzeti ovo ali nekako mi djeluje nezainteresiran....
btw. nema 100 ljudi na tribinama

e to bi već bila perverzijaPogba je napisao/la:Zamisljam mec njega i Caroline Wozniacki.Razbojnik je napisao/la:Nema goreg igraca od ovog Simona. Ne razumijem od kud tom jazavcu snaga u udarcu jer igra kao curica, a lopte mu lete kao da ih udara.
Slika i prilika.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Carolina mete i dalje, sredila Errani za pola sata 60 61. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
da je thiem bolji od berdycha ne bi tako glatko izgubio. na kojem su terenu igrali, na armstrongu ili na grandstandu? radni dan, bezveze meč, nije ni čudo da niko nije došao da gleda osim par slučajnih prolaznika, čeha i austrijanaca, ostali su otišli na centralni terenjohnnyyK je napisao/la:Nevjerojatno kako je Thiem glupo izgubio 1. set, a ustvari je čak i nešto bolji od Berdycha kojeg izvlači servis koji je u najbitnijim trenucima odličan.Thiem je u 2 gema imao 0-40 i nijednom nije iskoristio, a servis mu je katastrofa.Sigurno može uzeti ovo ali nekako mi djeluje nezainteresiran....

Volio bi da Caroline uzme US open, ali teško kraj raspoloženje Serene.
to bi uistinu bio tužan i tragičan dan za ionako slab ženski tenisNeutral je napisao/la:Volio bi da Caroline uzme US open, ali teško kraj raspoloženje Serene.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.