FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
po meni odlican izbor. brz i prodoran, dobro bi se uklopio, samo ako nije preskup
Vozdra raja, vatreni sam navijac Intera i vec nekoliko godina pratim ovu temu i mogu reci da dosta informacija dobivam preko foruma... ii sretno momcima koj budu isli na tekmu 

PAZZA INTER !!!
ovo 3 predkolo jel zadnje do ulaska u grupnu fazu, yuto gdje si, jesi ziv
Osvaldo prelazi u Inter?
Italijanski napadač, argentinskih korijena i član Rome, Daniel Pablo Osvaldo, mogao bi od naredne sezone nositi dres Intera.
Italijanski napadač, argentinskih korijena i član Rome, Daniel Pablo Osvaldo, mogao bi od naredne sezone nositi dres Intera.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Što Coutinho nije pozvan za Olimpijske igre ? Šteta što mu Menezes neće dati priliku makar u trenutcima kada im rezultat nije bitan, ali eto ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ima jos jedno pretkolofarisija je napisao/la:ovo 3 predkolo jel zadnje do ulaska u grupnu fazu, yuto gdje si, jesi ziv

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trener Intera Andrea Stramaccioni respektira Hajduk.
- Imamo respekt prema Hajdukovoj veličini, naravno da smo se pripremali, jer znamo da Hajduk raste iz utakmice u utakmicu i da su ozbiljna momčad - rekao je Stramaccioni.
Nekoliko igrača je igralo na Poljudu ranije, jesu li mu prenijeli nešto atmosferi?
- Iskreno, ne, mnogi moji igrači imaju golemo internacionalno iskustvo. Naravno da smo se spremali za Hajduk uvažavajući kvalitetu, ali i stadion koji je prednost zbog domaće publike.
Koje je igrače Hajduka zapisao?
- Vukušića, dok sam radio u omladinskom pogonu Rome. On nam je bio interesantan i sad je velika prijetnja. Također i dvojica centralnih obrambenih igrača Maloča i Milović, te golman Blažević.
- Gledao sam Hajduk na sve četiri utakmice i vidio da raste iz utakmice u utakmicu. Prednost je da smo mi odmorniji. Iza nas je mjesec rada. Nije lako Talijanima igrati tako rano, ali ćemo učiniti sve da sve prođe najbolje za nas.
Livaja?
- On je interesantan igrač koga poznajem i trenirao sam ga u Primaveri, treba ga pustiti da se mirno razvija i dati mu priliku da izraste u značajnog igrača.
Novi trener već se privikao na momčad.
- U odnosu na prvu utakmicu osjećam se velika razlika na bolje. Znatno bolje sam upoznao igrače i sve koji okružuju klub i sad se osjećam kao kod kuće. Sada su i odgovornosti veće.
- Uspjeh u Europskoj ligi je naš cilj. Ne želim da zvuči kao alibi, ali 2. kolovoz nije vrijeme kad je Inter na vrhuncu svojih sposobnosti. Pristojno je očekivati da ne budemo na razini na kojoj bi nas možda željeli očekivati. Napredak postoji ali to nije još ono što Inter želi i može.
- Činjenica je da Inter malo kasni u pripremama, no to ne znači da bježimo od toga da sutra odigramo dobro i prođemo dalje.
- Niti jedna talijanska momčad nije u ovom natjecanju otišla do kraja. Mi želimo to postići, cilj je igrati u Europi ali svjesni smo da sve moramo zaslužiti velikim radom i doći do kraja.
Zanetti: Znamo da će Poljud gorjeti
Znam da će sutra biti uzavreli ambijent, ali isto tako vjerujem da smo spremni na takvu situaciju. Važno je dobro se pripremiti i iskoristiti naše karakteristike, rekao je Javier Zanetti.
Kad je on počeo igrati, većina Hajdukovih igrača nije se ni rodila.
- Osjećam se mlado i odgovorit ću vam kad budem imao dovoljno iskustva. Mi ulazimo s maksimalnim respektom i želimo najbolji rezultat i to je jedino važno.
- Trebat će ući u utakmicu inteligentno, iskoristiti najbolje što imamo, trebat će svatko iz sebe izvući maksimum da postignemo cilj kojim težimo, a to je prolaz dalje. Sutra je tek prva od dvije utakmice - kaže legendarni Argentinac i dodaje:
- Ono što Inter prolazi je smjena generacija, dosta je mladih, a odgovornost na starijima je da iskustvom pomognu mlađima da se izgrade i osiguraju budućnost kakvu svi od Intera očekuju. Podsjeća me na moje prve godine i kada sam ja nešto slično prolazio.
Zanetti će na Poljudu igrati 150. utakmicu u Europi za Inter. Tri utakmice mu nedostaju do 800. u prvenstvu.
- Učinit ću sve da sutra budem spreman.
- Imamo respekt prema Hajdukovoj veličini, naravno da smo se pripremali, jer znamo da Hajduk raste iz utakmice u utakmicu i da su ozbiljna momčad - rekao je Stramaccioni.
Nekoliko igrača je igralo na Poljudu ranije, jesu li mu prenijeli nešto atmosferi?
- Iskreno, ne, mnogi moji igrači imaju golemo internacionalno iskustvo. Naravno da smo se spremali za Hajduk uvažavajući kvalitetu, ali i stadion koji je prednost zbog domaće publike.
Koje je igrače Hajduka zapisao?
- Vukušića, dok sam radio u omladinskom pogonu Rome. On nam je bio interesantan i sad je velika prijetnja. Također i dvojica centralnih obrambenih igrača Maloča i Milović, te golman Blažević.
- Gledao sam Hajduk na sve četiri utakmice i vidio da raste iz utakmice u utakmicu. Prednost je da smo mi odmorniji. Iza nas je mjesec rada. Nije lako Talijanima igrati tako rano, ali ćemo učiniti sve da sve prođe najbolje za nas.
Livaja?
- On je interesantan igrač koga poznajem i trenirao sam ga u Primaveri, treba ga pustiti da se mirno razvija i dati mu priliku da izraste u značajnog igrača.
Novi trener već se privikao na momčad.
- U odnosu na prvu utakmicu osjećam se velika razlika na bolje. Znatno bolje sam upoznao igrače i sve koji okružuju klub i sad se osjećam kao kod kuće. Sada su i odgovornosti veće.
- Uspjeh u Europskoj ligi je naš cilj. Ne želim da zvuči kao alibi, ali 2. kolovoz nije vrijeme kad je Inter na vrhuncu svojih sposobnosti. Pristojno je očekivati da ne budemo na razini na kojoj bi nas možda željeli očekivati. Napredak postoji ali to nije još ono što Inter želi i može.
- Činjenica je da Inter malo kasni u pripremama, no to ne znači da bježimo od toga da sutra odigramo dobro i prođemo dalje.
- Niti jedna talijanska momčad nije u ovom natjecanju otišla do kraja. Mi želimo to postići, cilj je igrati u Europi ali svjesni smo da sve moramo zaslužiti velikim radom i doći do kraja.
Zanetti: Znamo da će Poljud gorjeti
Znam da će sutra biti uzavreli ambijent, ali isto tako vjerujem da smo spremni na takvu situaciju. Važno je dobro se pripremiti i iskoristiti naše karakteristike, rekao je Javier Zanetti.
Kad je on počeo igrati, većina Hajdukovih igrača nije se ni rodila.
- Osjećam se mlado i odgovorit ću vam kad budem imao dovoljno iskustva. Mi ulazimo s maksimalnim respektom i želimo najbolji rezultat i to je jedino važno.
- Trebat će ući u utakmicu inteligentno, iskoristiti najbolje što imamo, trebat će svatko iz sebe izvući maksimum da postignemo cilj kojim težimo, a to je prolaz dalje. Sutra je tek prva od dvije utakmice - kaže legendarni Argentinac i dodaje:
- Ono što Inter prolazi je smjena generacija, dosta je mladih, a odgovornost na starijima je da iskustvom pomognu mlađima da se izgrade i osiguraju budućnost kakvu svi od Intera očekuju. Podsjeća me na moje prve godine i kada sam ja nešto slično prolazio.
Zanetti će na Poljudu igrati 150. utakmicu u Europi za Inter. Tri utakmice mu nedostaju do 800. u prvenstvu.
- Učinit ću sve da sutra budem spreman.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Inter historical turning point? Here come the Chinese, it is to share and stage!
****: Sky
It could be a historic night for the history of the Beloved: a new accelerated at the front stage and - probably - on the front entrances to the company, is coming soon. This ensures Sky Sport 24, that in the next few hours there will be another meeting between leaders Inter and China Railway Construction, the prestigious Chinese company that would contribute to building the new stadium owned by Inter. Chinese Investors are therefore in Italy , ready to watch Inter. The first meeting we had in May, with Massimo Moratti (pictured) in China to discuss it.
Now, ready for a new meeting which - according to Sky - is also linked to the availability of Chinese investors to become owners of certain shares of the company. All speeches to be addressed in the coming hours. But between the stadium and shares, is an Inter-speaking Chinese ... more.
Eto ko razumije, neda mi se prevodit
****: Sky
It could be a historic night for the history of the Beloved: a new accelerated at the front stage and - probably - on the front entrances to the company, is coming soon. This ensures Sky Sport 24, that in the next few hours there will be another meeting between leaders Inter and China Railway Construction, the prestigious Chinese company that would contribute to building the new stadium owned by Inter. Chinese Investors are therefore in Italy , ready to watch Inter. The first meeting we had in May, with Massimo Moratti (pictured) in China to discuss it.
Now, ready for a new meeting which - according to Sky - is also linked to the availability of Chinese investors to become owners of certain shares of the company. All speeches to be addressed in the coming hours. But between the stadium and shares, is an Inter-speaking Chinese ... more.
Eto ko razumije, neda mi se prevodit

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ovim putem bih Vas sve pozdravio,Vas navijače najboljeg kluba u Italiji,ali i šire...
Ove se sezone vratite na stari put slave jer prošla sezona je za zaborav...
Nego koliko sutra komada Hajduku?
Ove se sezone vratite na stari put slave jer prošla sezona je za zaborav...
Nego koliko sutra komada Hajduku?

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Evo i zvanicno je da su kinezi usli u klub. Navodno su tu samo radi stadiona koji ce biti izgradjen do 2017. godine.
Nadam se da ovaj odlazak Brance u Brazil ima veze sa friskim parama od kineza koji ce pomoc u dovodjenju Lucasa.
Uglavnom bitno je da ce se stadion pavit 100 %.
Nego, Ranocchia nije otputovo za Split radi ove istrage. Vec je bio jednom na ispitivanju koje je trajalo 15-ak minuta, ne znam sto je ponovo pozvan. Istraga je radi nekakve utakmice Baria. Nadam se da nema nista s ovim jer je odlicno krenuo u sezonu.
Sutra necemo dobit 10000 %
Nadam se da ovaj odlazak Brance u Brazil ima veze sa friskim parama od kineza koji ce pomoc u dovodjenju Lucasa.
Uglavnom bitno je da ce se stadion pavit 100 %.
Nego, Ranocchia nije otputovo za Split radi ove istrage. Vec je bio jednom na ispitivanju koje je trajalo 15-ak minuta, ne znam sto je ponovo pozvan. Istraga je radi nekakve utakmice Baria. Nadam se da nema nista s ovim jer je odlicno krenuo u sezonu.
Sutra necemo dobit 10000 %

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calcio-In ... 5807.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;Yuto je napisao/la:
Kao i Bonnuci, u slučaju krivnje, njih dvojica su out na duže vrijeme.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Šta vam ga nismo prodali onda prije mjesec dana xDOxygen je napisao/la:http://www.gazzetta.it/Calcio/Calcio-In ... 5807.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;Yuto je napisao/la:
Kao i Bonnuci, u slučaju krivnje, njih dvojica su out na duže vrijeme.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te

> open image in new tab

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Moratti potvrdio da su Kinezi ušli u klub (15% mislim da posjeduju Intera) i uložit će u stadion. Do 2017. će biti gotov...
Također na pitanje o Lucasu Moratti je rekao da smo ozbiljno zagrizli za njega, ali da ga ne tražimo po bilo koju cijenu... ako Sao Paolo ne spusti malo cijenu ništa od njega....
ps. neslužbeno se spominje kako će Kinezi i za transfere odmah ubrizgati preko 200 miliona € no u to zasad nevjerujem pa preostaje da vidimo šta će dalje biti....

Također na pitanje o Lucasu Moratti je rekao da smo ozbiljno zagrizli za njega, ali da ga ne tražimo po bilo koju cijenu... ako Sao Paolo ne spusti malo cijenu ništa od njega....
ps. neslužbeno se spominje kako će Kinezi i za transfere odmah ubrizgati preko 200 miliona € no u to zasad nevjerujem pa preostaje da vidimo šta će dalje biti....

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Kako bi to samo bilo dobro pojačanje
Odmah ga treba dovest
btw. Ima ko spisak igrača koji su otputovali u Split?

Odmah ga treba dovest

btw. Ima ko spisak igrača koji su otputovali u Split?
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Portieri: 1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec;
Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu, 33 Mbaye, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;
Centrocampisti: 10 Sneijder, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 24 Benassi;
Attaccanti: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja.
S tim sto je Ranocchia otpo.
Vjerovatni sastav :
_____________Handa
__Zanetti_Silvestre_kacigas_Nagatomo
______Guarin_Cambiasso_Mudy
________Sneijder_Palacio
_____________Milito
Ako bude ovakav sastav ko sto se najavljuje povraticu. I Strama kako vrijeme odmice postaje ziheras. Coutinho mu najbolji igrac na pripremama i on razmislja da ga ostavi na klupi. Izbaci nepokretnog i uzasnog Cambiassa i stavi Coutia i sve rjeseno, a ne ovako supacki. Sve pod uslovom da bude ovaj sastav koji se najavljuje.
Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu, 33 Mbaye, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;
Centrocampisti: 10 Sneijder, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 24 Benassi;
Attaccanti: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja.
S tim sto je Ranocchia otpo.
Vjerovatni sastav :
_____________Handa
__Zanetti_Silvestre_kacigas_Nagatomo
______Guarin_Cambiasso_Mudy
________Sneijder_Palacio
_____________Milito
Ako bude ovakav sastav ko sto se najavljuje povraticu. I Strama kako vrijeme odmice postaje ziheras. Coutinho mu najbolji igrac na pripremama i on razmislja da ga ostavi na klupi. Izbaci nepokretnog i uzasnog Cambiassa i stavi Coutia i sve rjeseno, a ne ovako supacki. Sve pod uslovom da bude ovaj sastav koji se najavljuje.

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
@Yuto Hvala
Gledajući na sastav bilo kakva pobjeda ne bi trebala doć u pitanje
Gledajući na sastav bilo kakva pobjeda ne bi trebala doć u pitanje

-
- Kontakt:
De Yuto ne seri. Jedina zamjerka ovoj postavi bi bila mozda Coutihno-Cambiasso (na njegovoj poziciji Sneijder). Ali Strama ocito zna nesto vise.
Nego cestitam nam svima, onako od srca, pocetak nove ere u funkcionisanju kluba. Ocito su tate radile dok smo mi mislili da spavaju
I,da, za transfere je od Kineza "samo" 50 miliona
Jao kako mi je drago kad vidim da postoji sistem!!!
Nego cestitam nam svima, onako od srca, pocetak nove ere u funkcionisanju kluba. Ocito su tate radile dok smo mi mislili da spavaju

I,da, za transfere je od Kineza "samo" 50 miliona

Jao kako mi je drago kad vidim da postoji sistem!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Stvarno mi nestvarno djeluje da su kinezi ušli u klub, napokon jedna dobra vijest. Valjda će i pojačanja doći sada.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
A brate nemogu da vjerujem da Coutinha nema u prvi 11 daj Starma ubaci malog carobnjaka da igra ja mislim da samo ako mu daju da igra mali ce biti SuperStar.
Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.