FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 20 jun 2013, 16:58

arelinho je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:Dali to znači da smo sigurno ostali bez Antolovića. Pitanje kakav je to golman obzirom da je Zrinjski doveo novog tj. Ratka Dujkovića.
http://www.youtube.com/watch?v=R9t5ZxhATQc
Ako je suditi po videu, nije neka velika pljačka.
ako si pratio nasu ligu prosle sezone onda si sigurno vidio da je dobar golman,odlicno je branio prosle sezone
Pratio sam buraz, ali samo Želju, ostali me ne interesuju. Bio sam na svim domaćim Željinim utakmicama... Kad smo igrali protiv Zrinjskog jedan golman ih je spasio poraza ali sad sam gledao to je bio Vasilj. Evo ovi sa teme Zrinjski kažu da je "solidan" ništa specijalno.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 jun 2013, 16:59

Odlican golman !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 jun 2013, 16:59

Anonimac je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:Dali to znači da smo sigurno ostali bez Antolovića. Pitanje kakav je to golman obzirom da je Zrinjski doveo novog tj. Ratka Dujkovića.
ako si pratio nasu ligu prosle sezone onda si sigurno vidio da je dobar golman,odlicno je branio prosle sezone
Pratio sam buraz, ali samo Želju, ostali me ne interesuju. Bio sam na svim domaćim Željinim utakmicama... Kad smo igrali protiv Zrinjskog jedan golman ih je spasio poraza ali sad sam gledao to je bio Vasilj. Evo ovi sa teme Zrinjski kažu da je "solidan" ništa specijalno.
Aha,ja volim u ligi pogledati i neke druge timove i kada sam gledao tekme zrinjskog kad je on branio dobar je bio

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 20 jun 2013, 17:00

Anonimac je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Mislim da je ovaj imao nekih problema sa upravom , pa je zato Vasilj branio . Dobili smo fino pojačanje
ZELJEZNICAR 1921!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 jun 2013, 17:03

Sjajan golman.... uvijek sam ga prizeljkivao u dresu Želje

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 jun 2013, 17:42

Hvala Marijane za sve, sretno ti bilo! ;)
(svaki dan ostanemo bez jednog, valjda ne postane trend)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 jun 2013, 19:35

Ovaj Cacicev Maribor nije nesto jak kao onaj proslogodinji. To opet ne mora da znaci da nisu prejaki za nas. ;)

Recimo to ovako, pitari su pustali Tavaresa, zapravo niko nije pravio prekrsaj na njim. Ovaj klasni igrac, to veoma brzo zna iskoristiti i u svoju korist okrenuti. Dok, u nasem zadnjem derbiju, takoder su pitari daleko stajali od Adila, sto ovaj nije znao iskoristiti. U prevodu, jedna greska u ovakvim utakmicama moze ti sve promijeniti.

Vidjet cemo kako cemo mi izgledati protiv jacih ekipa. Nadam se da Amar ovoga puta nece pokusavati da se nadigrava sa njima, vec se igrati bunker i cekati protivnicku gresku, s tim da se svaki igrac zalaze do kraja i ne gubi na mentaloj niti fizickoj spremi bezpotrebno...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 20 jun 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 20 jun 2013, 19:46

Vozdra raja,

Kakva je situacija sa Hodzicem ?
Jel Ara ostaje do Januara i onda ide definitvno u Liverpool ? :)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 jun 2013, 19:50

Hadzic nije se nabranio u Zrinjskom, vidjet cemo kakav je
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jun 2013, 19:52

Buu je napisao/la:Hadzic nije se nabranio u Zrinjskom, vidjet cemo kakav je
Od kud ti to da nije ? On je branio uredno dok se nije probubalo da ga nasi hoce a nije htio potpisati novi ugovor sa zrinjskim i tribine.Sto se tice gomana nismo fulali dobro je to !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jun 2013, 19:57

pile87 je napisao/la:
Od kud ti to da nije ? On je branio uredno dok se nije probubalo da ga nasi hoce a nije htio potpisati novi ugovor sa zrinjskim i tribine.Sto se tice gomana nismo omanuli dobro je to
Dobro smo prosli sto se tice golmana,generalno ovi novi su svi taman,na nivou odlazaka,sad Amare dovedi jednog boljeg!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 jun 2013, 20:01

Gledam zadnju sezonu. Vidjet cemo, ubrzo ce imati priliku da pokaze svoje kvalitete.
NO PYRO NO PARTY

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jun 2013, 20:44

bistrikboy je napisao/la: Dobro smo prosli sto se tice golmana,generalno ovi novi su svi taman,na nivou odlazaka,sad Amare dovedi jednog boljeg!
Daj bože, mada sumnjam da će više ikog dovoditi osim ako ne bude odlazaka, a i većina "kvalitetnijih" koje mi možemo dovesti (koji su bez ugovora) su već sa novim klubovima.

Dobro si rekao... dobili smo zamjene za one koje smo "izgubili". Bogičević/Škaljić?, Antolović/Hadzić, Bekrić?/Bučan, B.Čolić?/Zeljković ali nažalost, nismo se nešto specijalno pojačali. Čak šta više, sa ovim "bivšim" smo bili kvalitetniji. Bar je to neko moje mišljenje...

P. S. Evo izašle su kvote ko će osvojiti LŠ...
https://sports.bwin.com/en/sports/event ... &sportId=4
Na Želju 5001.00, možda se neko želi obogatiti preko noći :lol:
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 20 jun 2013, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 jun 2013, 20:49

Anonimac je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: Dobro smo prosli sto se tice golmana,generalno ovi novi su svi taman,na nivou odlazaka,sad Amare dovedi jednog boljeg!
Daj bože, mada sumnjam da će više ikog dovoditi osim ako ne bude odlazaka, a i većina "kvalitetnijih" koje mi možemo dovesti (koji su bez ugovora) su već sa novim klubovima.

Dobro si rekao... dobili smo zamjene za one koje smo "izgubili". Bogičević/Škaljić?, Antolović/Hadzić, Bekrić?/Bučan, B.Čolić?/Zeljković ali nažalost, nismo se nešto specijalno pojačali. Čak šta više, sa ovim "bivšim" smo bili kvalitetniji. Bar je to neko moje mišljenje...
Ja se bojim da se mi uopste nismo pojacavali, vec smo samo krpili rupe.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 jun 2013, 20:55

Da opet probam:

Zna li neko sta je sa clanskim kartama, kad ce biti u prodaji ???

Zna li neko kad je izvlacenje parova za premier ligu ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jun 2013, 21:04

DzoleZeljo je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:

Ja se bojim da se mi uopste nismo pojacavali, vec smo samo krpili rupe.
Pa nismo se pojacavali to je poenta mog posta,ali bice jedan ali vrijedan,nadam se
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 jun 2013, 21:12

Mislim da Amar radi odlican posao.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 jun 2013, 21:15

Guten Morgen Columbo :lol: :lol: :lol:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 20 jun 2013, 21:26

pile87 je napisao/la:
Od kud ti to da nije ? On je branio uredno dok se nije probubalo da ga nasi hoce a nije htio potpisati novi ugovor sa zrinjskim i tribine.Sto se tice gomana nismo fulali dobro je to !
Hadzic je sjajan decko i zelim mu uspjesan nastavak karijere. Iskreno, nekako nije se bas pokazao u Zrinjskom pamtim samo njegove kikseve u dvije sezone protiv Olimpika gdje se zamjerio sa navijacima i upravom i izgubio mjesto jedino bi branio kad Melher nije mogao. Pogledaj te snimke zadnje dvije utakmice Zrinjski Olimpik pa presudite sami u svakom slucaju zelim mu puno uspjeha u nastavku karijere.

Pozdrav!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jun 2013, 21:29

ZrinjskiMostar je napisao/la:
Hadzic je sjajan decko i zelim mu uspjesan nastavak karijere. Iskreno, nekako nije se bas pokazao u Zrinjskom pamtim samo njegove kikseve u dvije sezone protiv Olimpika gdje se zamjerio sa navijacima i upravom i izgubio mjesto jedino bi branio kad Melher nije mogao. Pogledaj te snimke zadnje dvije utakmice Zrinjski Olimpik pa presudite sami u svakom slucaju zelim mu puno uspjeha u nastavku karijere.

Pozdrav!
A vidjecemo na sta ce izaci inace je zelja nase struke vec izvjestan period! Prosle su se godine navijaci borca sprdali kad su culi da dovodimo Antolovica kojeg su oni otjerali a najbitnija karika bio u osvajanju titule i po meni najbolji golman lige u prosloj sezoni.Sredina je jako bitna bitna karika kada su golmani u pitanju. Inace od boljih golmana jos imas u ligi Avdukica kojeg nasi nece ni pod razno.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 20 jun 2013, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mamba21, Redfire16 i 43 gosta.