Ma ja, upozori na vakat, evo ja još uvijek čekam da se odljuti. Još uvijek mu krivo što imam sliku Klintona u dnevnom boravkulegenda reala je napisao/la:Nemoj ga, nije dobar, nema sabura, bezveze ćete se posvađati![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma ja, upozori na vakat, evo ja još uvijek čekam da se odljuti. Još uvijek mu krivo što imam sliku Klintona u dnevnom boravkulegenda reala je napisao/la:Nemoj ga, nije dobar, nema sabura, bezveze ćete se posvađati![]()
no mozes povecati avatar, nisi iluminatPegi10 je napisao/la:Donnijev avatar:smajlikojislini:
aaaaa jes mi ide na zivce sto nikako skontati kako da povecam avatar
Shvataš da ti je trenutni avatar maksimalne dužine i da možeš povećati samo visinu. Izaberi avatar koji se uklapa u gabarite maksimalne dužine i visine, s trenutnim omjerom ne možeš imati veći avatar.Pegi10 je napisao/la:Donnijev avatar:smajlikojislini:
aaaaa jes mi ide na zivce sto nikako skontati kako da povecam avatar
Virtu4l je napisao/la:Ma ja, upozori na vakat, evo ja još uvijek čekam da se odljuti. Još uvijek mu krivo što imam sliku Klintona u dnevnom boravkulegenda reala je napisao/la:Nemoj ga, nije dobar, nema sabura, bezveze ćete se posvađati![]()
Jok, nema vise sporta u skolama, nema vise omladinskih igara, infrastruktura nije na nivou ...DukeOfWellington je napisao/la:Nema više anaboličnih steroida i čuvenog Staatsplanthema 14.25, sad su uveli to novo revolucionarno pravilo da ako budeš uhvaćen u dopingu budeš suspendovan i brišu ti se rezultati.samo_lijevo je napisao/la:Nema vise vrhunskih sportista iz Ist. Njemacke. Sport propao kao i kod nas zbog promjene sistema. Za strance treba novca, a njega takodjer nema na istoku.
Sta ti sad nije jasno ? hajde idemo natenane.legenda reala je napisao/la:
ljevače
majke mi nisi dobar, ništa te ne kontam
A preko puta gerhard šreder i angela merkellegenda reala je napisao/la:U njeg Alijina s beretkom![]()
samo_lijevo je napisao/la:Sta ti sad nije jasno ? hajde idemo natenane.legenda reala je napisao/la:
ljevače
majke mi nisi dobar, ništa te ne kontam
Necu se ljutiti, obecavam. Virtualnom sam halalio, al za mene je zavrsio.
Cuj ne volim zene, svasta.legenda reala je napisao/la:
pa ništa, ne voliš žene, ne pratiš rukomet, ljutiš se za svaku sitinicu
Nema na Areni večeras ali ne mogu čekat' do sutra tako da ću probat' da nađem kvalitetan stream.muamerc je napisao/la:Duke, gledas li Rangerse veceras, prenosi li Arena?
samo_lijevo je napisao/la:Cuj ne volim zene, svasta.legenda reala je napisao/la:
pa ništa, ne voliš žene, ne pratiš rukomet, ljutiš se za svaku sitinicu
Pratio sam dovoljno rukomet, dosta za ovu sezonu. Jedino jos pogledati zavrsnicu omladinskih prvenstava. Na sta se ljutim ? Ocami tebi se prividja.
Covjek je uspio ugurati uvredu i pohvalu u jednu recenicu, ti si genijeQUARTERBACK je napisao/la:Majormente pegi gegi gegica ima najjaci avatar trenutno.
jesu svi u Visokom takisamo_lijevo je napisao/la:bjezi ba udarnice, nadji koga drugog pa ga levati.
tvoj brat, moj nije.
Kakvi jarani? Jarani smo tek kad ona mala prihvati zahtjev.Pegi10 je napisao/la:Vidis ti messilla sta je ljudina, a ne kao ti. Jos ja mislio mi jarani![]()
Hvala Duke
kak'i ?legenda reala je napisao/la:
jesu svi u Visokom taki
Nije ovo prvo uvreda bila, ovo je aksiom.Pegi10 je napisao/la:Covjek je uspio ugurati uvredu i pohvalu u jednu recenicu, ti si genijeQUARTERBACK je napisao/la:Majormente pegi gegi gegica ima najjaci avatar trenutno.
Meni makar zahtjeve prihvataju.Jarani smo tek kad ona mala prihvati zahtjev.