FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ova utakmica od sinoć i nije neko mjerilo, iduća će sve reći.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I ja sam pola sata ranije dosao na posao da bi stigao na tekmu. Volim te Sarajvo!
Svaka cast onima koji opravdano nisu mogli doci a ostalima je vuna bila gledati kuci.
Istok bolji, bez glupih komentara.
Sjever domaca zadaca!
Da nam se natkrije istok, prosjek je 5.000 na svakoj tekmi.
Do tada, mi bolesnici!
Svaka cast onima koji opravdano nisu mogli doci a ostalima je vuna bila gledati kuci.
Istok bolji, bez glupih komentara.
Sjever domaca zadaca!
Da nam se natkrije istok, prosjek je 5.000 na svakoj tekmi.
Do tada, mi bolesnici!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ziljkic je trenutno u šoku i velikom psihickom padu.Ne moze da vjeruje da mu se psuje i zvizdi.Provjereno.Lik umislio sebi da nas je nesto zaduzio.Druze ispucao si sav kredit.Ako si odigrao jednu dobru polusezonu ne dajes sebi za pravo da si 7-8 utakmica najgori na terenu.Nisi izvizdan sto si u padu forme nego sto neces da potrcis i boris se.Ja ga volim ali ono sto je igrao je za mahale/termine i zvizduci su i vise nego opravdani.Podrske je itekako bilo ali on je vec prelazio u bezobrazluk.
Trazi mu se klub za zimu da se bilo kakve pare iscupaju.Trenutno nakon svega i on bi volio sa se na fin nacin razidjemo dok se stanje nije pogorsalo.
Ovo za povredu po meni je suplja.Nije se imao kad povrijediti.Protiv Borca izvizdan,protiv Posusja ni minute nije dobio i sad lafo povreda.Mislim da je to to od njega.Jbg Ziljka,talenat i kvalitet sigurno imas da si jos glavu imao sad bi u ligi petice bio.Fudbal se igra i sa glavom ne samo nogama.
"Ko igra za raju i zanemari taktiku,zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku"
Dobar igrac kad mu se kaze idi i sevaj(taktika M.V),cim dobije neke konkretne zadatke od skolovanog i kvalitetnog trenera tu je pad.
Trazi mu se klub za zimu da se bilo kakve pare iscupaju.Trenutno nakon svega i on bi volio sa se na fin nacin razidjemo dok se stanje nije pogorsalo.
Ovo za povredu po meni je suplja.Nije se imao kad povrijediti.Protiv Borca izvizdan,protiv Posusja ni minute nije dobio i sad lafo povreda.Mislim da je to to od njega.Jbg Ziljka,talenat i kvalitet sigurno imas da si jos glavu imao sad bi u ligi petice bio.Fudbal se igra i sa glavom ne samo nogama.
"Ko igra za raju i zanemari taktiku,zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku"
Dobar igrac kad mu se kaze idi i sevaj(taktika M.V),cim dobije neke konkretne zadatke od skolovanog i kvalitetnog trenera tu je pad.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 nov 2023, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
ja znam da se s njim radilo na psiholoskom planu ali lik je jednostavno u depri tolikoj da je to za nepovjerovati
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I takav neko da bude uzor svlacionice i kapiten?? Moras cohones pokazati Ziljka..
kapitenski ala Roy Keane a ti na saljevanju strave zAvrsio… eeee ebiga jarane
- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ide on u Tursku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Raja zna li neko šta je se koristilo za pokrivanje terena kad je bio EYOF? Čini mi se da je na proljeće teren bio dosta bolji od sezone prije te, mislim nije bilo blata i sl. Trebali bi to i ove sezone uraditi jer je teren poprilično fin ali polako se na nekim mjestima vidi blago oštećenje, na centru prema klupama malo ima oštećenja čini mi se i kod golova.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Portafloor, ali to se postavlja privremeno kada su neki dogadjajiH8Z7 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 12:03Raja zna li neko šta je se koristilo za pokrivanje terena kad je bio EYOF? Čini mi se da je na proljeće teren bio dosta bolji od sezone prije te, mislim nije bilo blata i sl. Trebali bi to i ove sezone uraditi jer je teren poprilično fin ali polako se na nekim mjestima vidi blago oštećenje, na centru prema klupama malo ima oštećenja čini mi se i kod golova.
Teren ne smije biti pokriven duze vrijeme, treba i njemu sunce, voda, vlaga, ali i redovno odrzavanje i hranjenje i u toku zimskog perioda
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BordoBBoja
- Kontakt:
On nije zbog toga ni izabran da bude kapitenLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 nov 2023, 11:56I takav neko da bude uzor svlacionice i kapiten?? Moras cohones pokazati Ziljka..
Kapiten je bio jer je bandacio sa narkomanom i spermatozoidom
Al tebe ne trebam podjecati na to
Ti si to tad podrzavao i to jako
Poslije Mirze nema 2 dobre tekme, smeće jedno, a baš sam mu se obradovao kad je potpisao.BordoBBoja je napisao/la: ↑25 nov 2023, 12:34On nije zbog toga ni izabran da bude kapitenLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 nov 2023, 11:56I takav neko da bude uzor svlacionice i kapiten?? Moras cohones pokazati Ziljka..
Kapiten je bio jer je bandacio sa narkomanom i spermatozoidom
Al tebe ne trebam podjecati na to
Ti si to tad podrzavao i to jako
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Imao je i dobri utakmica i onda ste pricali nece ici ispod 1 Mio € i tako dalje. sada kad nije dobar jeb. njemu sve sta ima. to je za mene glupost. kako god on je nas igrac i treba mu dati podrsku da se vrati. od toga mi svi imamo nesto. i onda nek ide zimus.
Naravno ali sam mislio kad bude snijeg najavljen prekriti, možda je skupo ne znam ali čisto preventivno zaštiti. Pogledaj teren u Mostaru kod Zrinskog strah me tog scenarija. Ali uprava valjda nešto uradi povodom toga.JavierBosnia je napisao/la: ↑25 nov 2023, 12:15Portafloor, ali to se postavlja privremeno kada su neki dogadjajiH8Z7 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 12:03Raja zna li neko šta je se koristilo za pokrivanje terena kad je bio EYOF? Čini mi se da je na proljeće teren bio dosta bolji od sezone prije te, mislim nije bilo blata i sl. Trebali bi to i ove sezone uraditi jer je teren poprilično fin ali polako se na nekim mjestima vidi blago oštećenje, na centru prema klupama malo ima oštećenja čini mi se i kod golova.
Teren ne smije biti pokriven duze vrijeme, treba i njemu sunce, voda, vlaga, ali i redovno odrzavanje i hranjenje i u toku zimskog perioda
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Tako je. Šta je bilo kada je Partizan slao ponude i svi bili protiv prodaje? Sigurno cemo zaraditi na njemu, nema sanse da neko nudi ispod 100.000eZukanovic je napisao/la: ↑25 nov 2023, 12:47Imao je i dobri utakmica i onda ste pricali nece ici ispod 1 Mio € i tako dalje. sada kad nije dobar jeb. njemu sve sta ima. to je za mene glupost. kako god on je nas igrac i treba mu dati podrsku da se vrati. od toga mi svi imamo nesto. i onda nek ide zimus.
-
- Kontakt:
Hajmoo Igman 

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, JavierBosnia, mnon46, riki46, strucnjak9 i 40 gostiju.