FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 19 jun 2013, 16:05

@ciza Dobro ti je čovjek rekao, nisi ga shvatio. Istina je kao što kažeš da to slušamo i u PL ali ovo je UEFA. Prema tome, kazne će biti ogromne a i baklje bi palili garant na tim tekmama 100%. Prošle godine zbog par baklji (ako se ne varam) dobili smo kaznu od 30.000 eh sad zamisli kolike bi kazne bile kad bi se svašta skandiralo, parole dizale a tek mogući neredei da ih ne spominjemo, otišli bi u tri P. M.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 jun 2013, 16:12

ciza je napisao/la:i ovako slusas svasta,i to je postalo kao normalno svako kolo u ligi,a vec su regionalne utakmcie irgane,dinamo-partizan 97zapresic-zvezda2'5,hajduk-buducnost 2007,jednio eksces se desio u mostaru dakle oragnizaciju u BIH je najlosija sto se tice utakmica,ja bi volio da se to desi jer se to mora desit kad tad,a vrijeme nece nikad bit,jer ovdje vrijeme stoji
Hoces to fkt reci da je Hajduk-Buducnost isto kao i Zeljo-Partizan? Dinamo manje-vise, njih ne zelim jer sam siguran da bi nas izbacili a opet nebi napunili stadion. Pa Hrvatska-Turska igraju prije 5 godina a najveci neredi u Mostaru budu. Organizovati se moze ali zasto prizeljkivati takve scene? Sam si rekao, pu mi ih je qrc u ligi. I da, da ne zaboravim, kazna za ispade u BH ligi je sitnis koji das prosjaku u odnosu na onu kaznu koju ti UEFA servira za iste ispade.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jun 2013, 16:16

Rooney88 je napisao/la:
ciza je napisao/la:i ovako slusas svasta,i to je postalo kao normalno svako kolo u ligi,a vec su regionalne utakmcie irgane,dinamo-partizan 97zapresic-zvezda2'5,hajduk-buducnost 2007,jednio eksces se desio u mostaru dakle oragnizaciju u BIH je najlosija sto se tice utakmica,ja bi volio da se to desi jer se to mora desit kad tad,a vrijeme nece nikad bit,jer ovdje vrijeme stoji
Hoces to fkt reci da je Hajduk-Buducnost isto kao i Zeljo-Partizan? Dinamo manje-vise, njih ne zelim jer sam siguran da bi nas izbacili a opet nebi napunili stadion. Pa Hrvatska-Turska igraju prije 5 godina a najveci neredi u Mostaru budu. Organizovati se moze ali zasto prizeljkivati takve scene? Sam si rekao, pu mi ih je qrc u ligi. I da, da ne zaboravim, kazna za ispade u BH ligi je sitnis koji das prosjaku u odnosu na onu kaznu koju ti UEFA servira za iste ispade.
ja to vise s aspekta ekipa i sporta onako nagadjam,niti sta pokusavam porediti,mada je na slican nacin dubrovacki kraj stradao od crngoraca pa sam otprilike neku liniju povukao,bez kakve zle namjere,Volio bi da vidim kvaltiet ,nivo fudbala i to,a vjerovatno bi bila zabrana navijaca,ko sto je bilo hr-srb,a to se mora desit kad tad,a kosevo se nije napunilo od newcastle pa bi bila prilika

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 jun 2013, 16:38

ciza je napisao/la:ma jok to se organizuje fino ,nesto kao kad gostuju reprezentacije,tacan broj karata,od granice i slicno pratnja i to je to,mada bi to bilo bez gostujucih vjerovatno,vjerovatno bi bilo povika kojekakvih ali toga ima u nasoj ligi na pretek,a uefa je ukljucena u sve oko org,i puno vece utakmice se org,sa puno vise gostujucih navijaca,pa moze i to
Ma uvijek ces ti imati budale koji ce kao "neorganizovano", "slucajno" zalutati u Sarajevo pa eto ti belaja, kao i prosle godine sa Violama. Jbg, u gradu samo se nalaze dvije velike navijacke skupine ex-yuge i svima je ovo "prilika", novi izazov za dokazivanjem. Ja ti garantujem da huligani ovo priliku ne bi prepustili, vec bi je veoma dobro iskorisliti, posebno Grobari i Boysi, Viole, tu i tamo, cisto jer im je brojnost mala. Tako kada sve uzmes u obzir, mozda bi bilo bolje UEFI postati kakav dopis po pitanju ovoga, cisto da se sva moguca sranja i prepucavanja odmah izbjegnu. Mi realno, rezultatski nemamo sta traziti protiv navedenih ekipa, jer smo mec odmah u svlacionici izgubili.

Po meni, ako vec neko tezak mora, ova Steua je prava prilika da se malo ode u evropu. Nov i lijep stadion, jake navijace, lijep grad, sve u svemu, moglo bi se fino turisticki provesti tamo. Rezultatski, ne zelim da pricam, jer smo u evropi samo turiste. :) (7 dana)

Malo slika...(Nek jednom i nasi osjete kako je igrati na pravom stadionu) :)

http://www.romania-insider.com/wp-conte ... arena3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://cdn.architectism.com/wp-content/ ... dium-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.amosnews.ro/sites/default/fi ... uresti.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://static.guim.co.uk/sys-images/Foo ... -B-007.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 19 jun 2013, 16:50, ukupno mijenjano 2 puta.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 19 jun 2013, 16:42

Bogi majstore sretno u Izraelu i hvala za sve !

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 jun 2013, 16:51

Moram priznati da sam se potajno nadao i molio boga da ostane jer je i sam rekao u jednom razgovoru da se i sam uvjerio mnogo puta da na kraju ništa od toga ne bude. Naravno, sretno Bogi i hvala ti za sve!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 19 jun 2013, 17:09

Plavetnilo je napisao/la:Bogi majstore sretno u Izraelu i hvala za sve !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 19 jun 2013, 17:14

Nadam se da ce Skaljic potpisati jer ne mogu zamisliti Kerlu u kombinaciji sa bilo kim od ostalih stopera..

Suska li se sta po Hercegovini?? Ima li kakve novine na vidiku??
BUDI ŽELJO !!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 19 jun 2013, 17:20

BATE Borisov, Celtic , Steaua București , Viktoria Plzeň, Dinamo Zagreb, Partizan CC, Legia Warsaw, Sheriff Tiraspol, Maribor, Slovan Bratislava, Elfsborg, Maccabi Tel Aviv , Molde, HJK, Ekranas, Neftchi Baku, Dinamo Tbilisi.

Sanjao sam Neftchi Baku kazu ono sto sanjas onda nista od jacih ekipa najvise bi volio Celtic a od slabijih HJK

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 jun 2013, 17:23

Dajte ljudi kakvi DInamo i Partizan, ja cak mislim da to ide poludirigovano i da ne mozemo ni dobiti njih pa mrtvih bi bilo u slucaju dopustanja gostujucih navijaca, svjesni su toga Platini i drustvo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 jun 2013, 17:26

Jebote mi raspravljamo hoce li bit belaja a ulazimo igrat Ligu sampiona nikad gori.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 jun 2013, 17:58

Bilo ko da dodje iz ex yu bit ce nereda. S nekim veci s nekim manje, ali znam da se prekodrinasi cekaju od 2005 i ako ne bude jakog osiguranja bit ce mrtvih. A tek klub kako bi finansijski bio ostecen.
NO PYRO NO PARTY

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 jun 2013, 18:10

Alipasino je napisao/la:Jebote mi raspravljamo hoce li bit belaja a ulazimo igrat Ligu sampiona nikad gori.
Jedino o tome i možemo raspravljati obzirom da od kvalitetne igre po svemu sudeći neće biti ništa :D - Još uz to, ako nešto pomeneš o igračima samo te mogu napadati. To je izgleda zabranjena tema na ovom forumu ;) .

Iskreno, da nam je Adila prodati mislim da bi ga Selimović odlično zamjenio na toj poziciji. Igrao je jednu tekmu prošle sezone na toj poziciji (samo se nemogu sjetiti protiv koga) i igra je bila ljepša i pokretnija, bili smo 50% opasniji. Nebih volio da Svraka ode (iako nije neki pretjerani majstor) ali nemamo nikog da može igrati poziciju ofanzivnog veznog osim ako Hodžić ne ostane (što je moguće, kao što je neko pominjao) ili dok se Brković ne oporavi (mada ni sa njim nismo nešto pretjerano snažniji). Tako bi Bučan bio na jednoj od krilnih pozicija (lijevo ili desno) a ne kao jučer na mjestu polušpica. Ne sviđa mi se ni varijanta da E. Čolić počinje na mjestu lijevog krila kao jučer. Ipak mi je Stanić bolja varijanta kad već nemamo bolje.

@ champions1921 Dijelimo isto mišljenje! Valjda će potpisati, samo bi nam još to falilo. Kažu da je jučer bio jedan od boljih. Za nadati se i da će Amar probati sa Kerlom na zadnjem veznom (kao što je neko već ranije pominjao), mislim da bi to bila bolja opcija dok se Zolotić ne oporavi.

Ostaje nam još nada da će Antolović ostati. Kad bi se to desilo, mislim da bi imali koliko-toliko respektabilan tim. Čak šta više, dobar tim za naše uslove. Kako stvari stoje, Bekrić mi izgleda daleko od kluba (možda griješim) obzirom da je i ostale koji bi mogli napustiti klub poveo na pripreme pa i one bez ugovora (tipa Bogi, Bukvić i sl.). Ko zna, možda nam se prikljući od sutra obzirom da se vračaju u SA pa onda put Mrkonjić grada. Kada bi i on potpisao kojim slučajem to bi bilo za "muštuluka". Svi ostali koji bi eventualno stigli u Želju bi bili više nego dobrodošli. Vidjećemo šta će se dalje dešavati (vezano za odlaske), možemo mi ovde "palamuditi" šta god nam volja ali Amarova je zadnja i on zna najbolje.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 19 jun 2013, 18:12

ma daj nam partizan ili dinamo,da im ocitamo lekcije i na terenu,jer siguran sam da bi ginuli srcem i dusom,a Boga mi i lekciju na tribinama,stadion bi bio ispunjen dobro,nismo mi ultrasi iz mostara da dozvolimo nekome onakvo nesto na domacem terenu,HAJDE CELOOOOOOO OMOGUCI NAM TO
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 19 jun 2013, 18:16

I Duljević blizu odlaska sa Otoke, zainteresovani gradski rivali

"Naime, prema još nepotvrđenim informacijama i U-21 reprezentativac BiH mogao bi dogovoriti sporazumni raskid ugovora, a u redu za usluge talentovanog veznjaka koji može igrati na skoro svim pozicijama u veznom redu zainteresovani su gradski rivali Željezničar i Sarajevo."

Sto bi nam valjao da on hoce doci :)

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 19 jun 2013, 18:22

darknes001 je napisao/la:I Duljević blizu odlaska sa Otoke, zainteresovani gradski rivali

"Naime, prema još nepotvrđenim informacijama i U-21 reprezentativac BiH mogao bi dogovoriti sporazumni raskid ugovora, a u redu za usluge talentovanog veznjaka koji može igrati na skoro svim pozicijama u veznom redu zainteresovani su gradski rivali Željezničar i Sarajevo."

Ma otici ce i on u ovaj manji sarajevski klub...sve je to kurcevito i kontaju da su neki fudbaleri,a i nece da potpisuju Sefove ugovore...Jooo jedva cekam da gledam E.Colica u l.s. Ja mislim da ce nam on biti najvece pojacanje,imam osjecaj da ulazi u formu :D sad ili nikad :D
Amare hvala ti...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 19 jun 2013, 18:32

Anonimac je napisao/la:
@ champions1921 Dijelimo isto mišljenje! Valjda će potpisati, samo bi nam još to falilo. Kažu da je jučer bio jedan od boljih. Za nadati se i da će Amar probati sa Kerlom na zadnjem veznom (kao što je neko već ranije pominjao), mislim da bi to bila bolja opcija dok se Zolotić ne oporavi.
Ma da bi Kerla mogao igrati zadnjeg veznog morao bi poprilicno popraviti pas igru, tj. predaju lopte.. U protekloj sezoni je bio katastrofa sto se tog segmenta tice a koji je jedan od bitnijih za igraca na toj poziciji.. Ja se ipak nadam da ce Kerla podici formu na nekadasnji nivo kada je dominirao u fazi odbrane.. Od njegove forme i pristupa bi nam moglo puno toga ovisiti s obzirom da vise nece biti Bogija a Vasilic je vec u godinama kada je tesko od njega ocekivati neke visoke perfomanse.. Nadam se da ce Amar uspjeti smiksati kakvu kvalitetnu ekipu do pocetka prvenstva ali s obzirom da ima jako malo podrske od ostatka klubskih struktura ja sam pesimista po prvi put u zadnjih pet godina.. Da se razumijemo, ja i dalje mislim da mozemo do titule, ali ovaj put ce biti puno vise patnje da se do nje dodje.. Pod patnjom mislim na losu i neatraktivnu igru koja bi mogla jos vise smanjiti posjetu i finansijsku korist od publike, a ta cinjenica, opet, zatvara vrata nadanjima da bi moglo doci do nekog napretka u skorijoj buducnosti..
BUDI ŽELJO !!!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 19 jun 2013, 18:43

darknes001 je napisao/la:I Duljević blizu odlaska sa Otoke, zainteresovani gradski rivali

valjalo bi kad bi potpisao a odakle ti taj info?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 jun 2013, 18:46

Ne bi bilo lose kad bi taj Duljevic dosao, al mislim da je to klasicno podizanje cijene bas kao kod Pandze. Od tolike zainteresovanosti za njega ne bi nista. Duljevic bi nam dobro dosao, al dok ne vidim informaciju da se nasao sa sefom, ne vjerujem u ovo.

EDIT
Prica nije ni krenula kako valja evo vec demanti. Nista onda od Duljevica, idemo dalje. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 19 jun 2013, 19:03

PlaviSaJUGA je napisao/la:

valjalo bi kad bi potpisao a odakle ti taj info?
na SC.ba al evo vec dosao demant, steta dobar momak pravo, uh kako bi nam valjao

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.