NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 08 mar 2024, 00:09

NeRi_K je napisao/la:
07 mar 2024, 14:52
Ništa nije obrazloženo izuzev broja prodanih ulaznica i cijene semafora. Kako sam već napisao, ja kao simpatizer/navijač ovoga kluba želim na uvid pisani finacijski izvještaj o prihodima i rashodima u prvom dijelu sezone, te reviziju poslovanja i stvarno dugovanje kluba prema PUFBiH, igračima, te trećim licima. Stalno se priča o dugovanjima, o troškovima, a niko da napokon o tome počne javno i transparentno obavještavati javnost. Ja vjerujem da je trenuti sastav Upravnog odbora kako kažete oličenje poštenja, ali ako su se već prihvatili toga posla poslovanje kluba mora biti transparentno i javno pogotovo dok smo na ovome nivou na kojem jesmo. Preko 80% prihoda kluba se odnosi na novac iz Budžeta Grada Bihaća, to je novac sa grbače građana i javnost mora znati kako je utrošen.

Ja ako vidim finacijski izvještaj primjera radi da je prvi dio sezone prihodovano samo 150.000 KM i rashodovano ne više od toga, pa ja ću reći svaka čast ovaj rezultat je vrhunski. Ako će UO za drugi sezone imati recimo 200.000 KM ne mogu ja očekivati da Hasan dovede Halanda, baš iz tog razloga finacijski izvještaji su bitni.
To je malo utopijski sto trazis, daleko smo mi trenutno od takve organizacije makar bilo 10 Semanica u klubu. To je realno mozda ocekivati od sljedece sezone ako ostane Hasan.

Kad je dosao rekao je javno na pressici iznos duga, da su igraci preplaceni debelo i da se to treba rijesiti ( rijeseno ), covjek radi al ne moze se odjednom izdati racun za svaku marku, nismo mi trenutno ( organizacijski ) ni Zeljo ni Velez pa da takve izvjestaje izbacujemo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 mar 2024, 00:53

harden je napisao/la:
08 mar 2024, 00:09
NeRi_K je napisao/la:
07 mar 2024, 14:52
Ništa nije obrazloženo izuzev broja prodanih ulaznica i cijene semafora. Kako sam već napisao, ja kao simpatizer/navijač ovoga kluba želim na uvid pisani finacijski izvještaj o prihodima i rashodima u prvom dijelu sezone, te reviziju poslovanja i stvarno dugovanje kluba prema PUFBiH, igračima, te trećim licima. Stalno se priča o dugovanjima, o troškovima, a niko da napokon o tome počne javno i transparentno obavještavati javnost. Ja vjerujem da je trenuti sastav Upravnog odbora kako kažete oličenje poštenja, ali ako su se već prihvatili toga posla poslovanje kluba mora biti transparentno i javno pogotovo dok smo na ovome nivou na kojem jesmo. Preko 80% prihoda kluba se odnosi na novac iz Budžeta Grada Bihaća, to je novac sa grbače građana i javnost mora znati kako je utrošen.

Ja ako vidim finacijski izvještaj primjera radi da je prvi dio sezone prihodovano samo 150.000 KM i rashodovano ne više od toga, pa ja ću reći svaka čast ovaj rezultat je vrhunski. Ako će UO za drugi sezone imati recimo 200.000 KM ne mogu ja očekivati da Hasan dovede Halanda, baš iz tog razloga finacijski izvještaji su bitni.
To je malo utopijski sto trazis, daleko smo mi trenutno od takve organizacije makar bilo 10 Semanica u klubu. To je realno mozda ocekivati od sljedece sezone ako ostane Hasan.

Kad je dosao rekao je javno na pressici iznos duga, da su igraci preplaceni debelo i da se to treba rijesiti ( rijeseno ), covjek radi al ne moze se odjednom izdati racun za svaku marku, nismo mi trenutno ( organizacijski ) ni Zeljo ni Velez pa da takve izvjestaje izbacujemo.
Istina ja se slazem Hardenom, iskren da ti budem ja Semanica slabo i znam, nisam predugo kuci, a kad sam ja bio ne sjecam se covjeka, ali sam cuo samo fine stvari narocito o tome koliko je posten. Nisam drug nista za tebe mislio cak naprotiv pises konstruktivno i dajes prijedloge sto je top.

dosta je ovdje pametnih, a lako izvedivih stvari receno jos prije par godina, ako neko prelista par stranica pa pogleda sigurno mogu napraviti nesto dobro, meni recimo godinama bode oci oprema i to da je svaka pa cak i seoska (lokalna ekipa) po najnizim rengovima bolje obucena od nas…

da vam najavim da bi nam moglo doci jedno krilo iz Slobode mislim da bi sa njim i Jusufbasicem dosta podigli napad, kazu i da je Brazilac dobar tako da kad odbrana bude kompletna i to ce na nesto liciti, konkurencija na golu mi je isto ok s tim da me mali Bilic jako pozitivno iznenadio napredkom u zadnje vrijeme.

Drago mi je sto smo se pojacali i sto je Hasan vec najavio da ukoliko ostane okosnica za sljedecu sezonu se pravi od ove ekipe tu sigurno vidim Hadrovica, Zarica, Guskica, Bilica, Jusica i ove nase djecake i od novajlija ukoliko se neko pokaze …
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 mar 2024, 01:00

InatSilniBosanski je napisao/la:
08 mar 2024, 00:53
Drago mi je sto smo se pojacali i sto je Hasan vec najavio da ukoliko ostane okosnica za sljedecu sezonu se pravi od ove ekipe tu sigurno vidim Hadrovica, Zarica, Guskica, Bilica, Jusica i ove nase djecake i od novajlija ukoliko se neko pokaze …
To bi nam bilo najvece pojacanje unazad 10 godina, da makar jedan ljetni rok na promjenimo ekipu totalno sa 15 novih igraca.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 mar 2024, 14:49

harden je napisao/la:
08 mar 2024, 01:00
To bi nam bilo najvece pojacanje unazad 10 godina, da makar jedan ljetni rok na promjenimo ekipu totalno sa 15 novih igraca.
dobar je ovaj mali iz Slobode sto ce doci, a vidices da ce Jusufbasic pokidati sezonu, bice sigurno 6-7 igraca koji ce zasluziti da ostanu
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 mar 2024, 16:18

Ko dolazi iz Slobode?

Nista ovo sto je uprava pricala ne znaci, i nista nisu rekli sto mi vec ne znamo. Prvo mi je sumnjiv taj broj prodanih karata. 1800 karata , kao zene i djeca, pogledajte slike, zene mozes na prste prebrojati koliko ih je. Nije zena i djece bilo 2500. Ali hajde nek im bude. Stoji sve da imamo mozda najlošije uslove u 1. Ligi . Od terena, uslova za treniranje, plata, svega mogućeg.
I realno da bolji igraci nece da dodju i zbog ugleda kluba koji je narušen koliko god je bilo moguce zadnjih 10tak godina.
Ovakva utakmica sa Zrinjskim Vraca taj ugled, da svi pisu kako je utakmica prosla super, bez ikakve mrlje. Ali treba tu raditi ko budala da se vrati taj ugled, da se ispostuju svi igraci, da se stvara ta neka pozitiva, i to nece biti lako. Tek poslije takvih stvari mozemo ocekivati da neki jaci igraci budu htjeli doci u klub.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 08 mar 2024, 20:22

harden je napisao/la:
08 mar 2024, 01:00
I Jusić i Bilić su za ostanak i dalji razvoj u Jedinstvu,tako rekoše njihovi očevi kad smo sjedili poslije Goška.Jusić je probao u srebreniku i skontao da je to sve tu negdje a Biliću ako ostane Doksa za trenera ili još bolji rad nije potrebna druga sredina.Tako da uprava bi trebalo da uradi ono o čemu mi stalno pričamo a to je logistika,uslovi rada i života a ljubav prema klubu i sredini nisu upitni sigurno.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 mar 2024, 13:02

Mislim da ovaj sastav nema sanse da izvuce bod protiv simm bau. Daj Boze ali cisto sumnjam

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 mar 2024, 15:29

Simm Bau prenosi mec ali samo za clanove kluba... Nasi im u prvom kolu nisu dali da prenose iz Bihaca, inace bi bio otvoren prenos za sve.

Bravo debili

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 mar 2024, 15:56

harden je napisao/la:
09 mar 2024, 15:29
Simm Bau prenosi mec ali samo za clanove kluba... Nasi im u prvom kolu nisu dali da prenose iz Bihaca, inace bi bio otvoren prenos za sve.

Bravo debili
Mislim da to nije do nasih, nego do saveza

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 mar 2024, 16:14

nebeskasila je napisao/la:
09 mar 2024, 15:56
harden je napisao/la:
09 mar 2024, 15:29

Bravo debili
Mislim da to nije do nasih, nego do saveza
Nije nego do nase uprave, ne smiju se prenositi utakmice koje su u direktnom prenosu na TVu po ugovoru, ostale smiju uz dozvole domace uprave.

Gubimo 1:0

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 mar 2024, 16:20

Imamagicccc 1:1

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 09 mar 2024, 18:12

Steta za tri boda, ubili smo brasno u njima i bili bolji.

Ali sad pokusati Slobodu dobiti, ja mislim da mozemo uz pune tribine.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 09 mar 2024, 19:08

Odmah na startu se dešava ono u čemu sam pričao, Mladost na gostovanju uzima tri boda. Mušija na sceni.

Da bi osigurali opstanak moramo na svakom gostovanju biti ovakvi kao danas.

Nadam se da ih srijeda neće previše fizički i psihički istrošiti i da će Slobodu docekati spremni.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 mar 2024, 20:41

NeRi_K je napisao/la:
09 mar 2024, 19:08
Odmah na startu se dešava ono u čemu sam pričao, Mladost na gostovanju uzima tri boda. Mušija na sceni.

Nadam se da ih srijeda neće previše fizički i psihički istrošiti i da će Slobodu docekati spremni.
Ovo je ekstra rezultat bez 3 igraca u defanzivi, Hadra, Guskic i Victor vjerovatno oba u prvih 11, Jusufbasic kad ude u formu i krilni igrac koji bi nas trebao pojacati.
Druga prica skroz.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 mar 2024, 20:46

NeRi_K je napisao/la:

Danas smo satrali ove, prvo poluvrijeme da smo 4 razlike dobili ne bi bilo puno... Igraci kazu da smo izgubili dva boda a ne dobili jedan.

Samo nastaviti dobrom igrom, nemam sumnje u rezultat

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 mar 2024, 21:58

harden je napisao/la:
09 mar 2024, 20:46
NeRi_K je napisao/la:

Danas smo satrali ove, prvo poluvrijeme da smo 4 razlike dobili ne bi bilo puno... Igraci kazu da smo izgubili dva boda a ne dobili jedan.

Samo nastaviti dobrom igrom, nemam sumnje u rezultat
Isto pricaju i ovi iz Sim Bau da su oni vas ubili niste znali sta vas je snasloo haha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 mar 2024, 22:07

legenda reala je napisao/la:
09 mar 2024, 21:58
Isto pricaju i ovi iz Sim Bau da su oni vas ubili niste znali sta vas je snasloo haha
Ne znam sta pricaju, 19 suteva, 7 kornera imali, par vrhunski sansi...

I u Bihacu su se provukli prvo kolo uz sudije :zviz:

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 10 mar 2024, 00:04

ma nije ni bitno mi smo dosta oslabljeni donijeli bod kuci iako je Sloboda moj favorit opcenito kad iskljucim Jedinstvo napatice se i oni sljedece kolo Zera je predan poslu vjerujem da ih vec ima na radaru, a pokazao je da itekako zna zatvoriti igru pogotovo na nasem terenu…

jel zna neko do kada mozemo registrovati igrace, da malo i tome diskutujemo
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 mar 2024, 00:17

10 mar 2024, 00:04
ma nije ni bitno mi smo dosta oslabljeni donijeli bod kuci iako je Sloboda moj favorit opcenito kad iskljucim Jedinstvo napatice se i oni sljedece kolo Zera je predan poslu vjerujem da ih vec ima na radaru, a pokazao je da itekako zna zatvoriti igru pogotovo na nasem terenu…

jel zna neko do kada mozemo registrovati igrace, da malo i tome diskutujemo
Zeri ugovor na vise godina, igraci ga vole i cijene, zna izvuci maksimum iz ekipe, nas domaci... :ljepota:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 10 mar 2024, 10:54

Treba biti zadovoljan i sa bodom, ipak je prvo kolo. Protiv Slobode dusu ostaviti na terenu, mislim da klub treba raditi isto kao i prije Zrinjskog i pozivati sve navijače, da nas bude u sto vecem broju. I ulaz treba biti 5KM, jer vec neki pisu da treba biti 10, sa tim bi se stvorila ta negativna prica.
Nadam se da ce svi graci biti spremni za subotu, za ovaj kup treba samo lagano odraditi utakmicu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.