AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Nemoj mi tog Rodrigueza precjenjenog.Hem skup hem ga ofiraju u zadnje vrijeme.
Peres desno Emerson lijevo,Fazio i Manolas stoperi mada bih ja prije dao Rudigeru da igra desno jer Peres me u odbrani nije odusevio i ako je u napadu zvjer.
Peres desno Emerson lijevo,Fazio i Manolas stoperi mada bih ja prije dao Rudigeru da igra desno jer Peres me u odbrani nije odusevio i ako je u napadu zvjer.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Empoli u gostima u nedjelju.
Tim koji je postigao samo 2 gola u 10 prvenstvenih utakmica.
Roma je pravi tim za pozeljeti kako bi se popravila ta sramotna gol razlika.
Postavlja se pitanje da li Roma moze sacuvati mrezu bar protiv daleko najslabijeg napada u ovom dijelu sezone? - will see.
Nek prime ali da Dzeko zabije makar 2.
Tim koji je postigao samo 2 gola u 10 prvenstvenih utakmica.
Roma je pravi tim za pozeljeti kako bi se popravila ta sramotna gol razlika.
Postavlja se pitanje da li Roma moze sacuvati mrezu bar protiv daleko najslabijeg napada u ovom dijelu sezone? - will see.
Nek prime ali da Dzeko zabije makar 2.

Ode Flo ****.
za De Rossija, ako sam dobro procitao bio je u bolnici do 4 i nesto sinoc/jutros.

embrace the chaos
-
ne bih da vam solim pamet ali isto ovo ste pisali za tottija, de rossija, florenzi je bio kritikovan kao malo ko, paredes i ko sve ne, pa vidimo kako to sada izgleda kada je ekipa uigrana i kada svako vuce svoj dio konopca.Manuel je napisao/la:kao i Paredes od Strootmana koji nazalost nikada nece biti onaj stari.
poenta je u tome da je strootman za nekoga ko je imao sve one povrede odigrao do sad odlicnu sezonu i covjek je vitalan dio spallettijeve masinerije tako da ne znam odakle ova prica o tome kakav je i kakav ce biti odnosno nikada nece biti? ne trcite pred rudu i ne zurite sa procjenama jer ako iko od ove trojice u veznom redu treba ustupiti mjesto paredesu i odmoriti na klupi to je radja, nikako strootman. medjutim, i radja se lagano dize tako da polahko dobijamo 4 jako kvalitetna veznjaka od kojih svako u svakom trenutku moze uskociti i odraditi posten posao, sto je jako bitno za rotaciju koja je itekako potrebna.
sto se tice florenzija, bas mi se ova povreda posrala u cejf tako da ne mogu ni da uzivam u sinocnjoj pobjedi. drag mi je igrac, jedan od najdrazih i od neprocjenjivog je znacaja za ekipu obzirom na to da radi sve sto ostali nece - prilagodjava se gdje god da ga trener postavi, suti i radi svoj posao. nekada izgleda kao world class igrac, nekada kao amater, ali ono sto je sigurno je da ce svaku utakmicu posteno oznojiti svoj dres i zbog toga ce mi i faliti. no, dobra stvar je sto je mlad i pozitivan lik tako da ce vjerujem brzo savladati i ovu prepreku i vratiti se jos jaci.
ako ima ista pozitivno u svemu ovome to je cinjenica da se rudiger vraca pa ce vjerovatno on pokrivati tu desnu stranu, a tu je i peres koji bi trebao zaigrati onaj tamo vikend najkasnije. rui se vraca do kraja godine tako da po meni nema potrebe kupovati novog lijevog beka osim ako se rui ne ispostavi kao flop a la juan jesus.
u januaru bih radije doveo jos jednog kreativca veznjaka posto se na gersona ne racuna toliko ozbiljno kada su ligaske utakmice u pitanju i obavezno ce nam trebati jedan krilni igrac jer salah ide na africki kup nacija i to ce nam otupiti napad samo tako, a jadna nam majka ako budemo polagali vjeru u iturbea da nas cupa kada ne ide.
Denno je napisao/la:Ode Flo ****.
za De Rossija, ako sam dobro procitao bio je u bolnici do 4 i nesto sinoc/jutros.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
6 mjeseci minimalno bez Alea
Jbt a covjek trebao ici vani sad u januaru...
Jbt a covjek trebao ici vani sad u januaru...

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma nigdje on ne bi isao niti ga je ko htio.Ne znam odakle ta informacija.
Evile Strootman igra toplo hladno i daleko je jos od prekucavanja.Frajer je spor i to cesto druge ekipe znaju iskoristiti.
Bilo je tekmi gdje je drama odigrao ko protiv Fiore al jos uvijek nije na onoj pravoj razini.
Za sad bih vise forsirao Paredesa koji igra sve bolje.Jednostavno ko je trenutno najbolji nek igra.
I Radja zadnjih par tekmi ne zasluzuje da igra al jednostavno nemamo boljih a i Luciano jos uvijek ne vjeruje Gersonu.
Evile Strootman igra toplo hladno i daleko je jos od prekucavanja.Frajer je spor i to cesto druge ekipe znaju iskoristiti.
Bilo je tekmi gdje je drama odigrao ko protiv Fiore al jos uvijek nije na onoj pravoj razini.
Za sad bih vise forsirao Paredesa koji igra sve bolje.Jednostavno ko je trenutno najbolji nek igra.
I Radja zadnjih par tekmi ne zasluzuje da igra al jednostavno nemamo boljih a i Luciano jos uvijek ne vjeruje Gersonu.
Izgleda da bi i protiv Empolija trebali igrati na 'domaćem' terenu, očekuje se oko 4 hilj naših na tribinama 
I šta juve se raspitivao za De Rossija
Odmah negirano i odbijeno, iako me počesto nervira, DDR uno di noi i
!

I šta juve se raspitivao za De Rossija

Odmah negirano i odbijeno, iako me počesto nervira, DDR uno di noi i

embrace the chaos
Pa i ove gostujuce tekme igramo kao domacini a domace kao gosti ahahahaha
Moze se Juve za njega do sutra raspitivati.Nije on ono **** sto pobjeze a ljubio grb Rome sve mu yebem

Moze se Juve za njega do sutra raspitivati.Nije on ono **** sto pobjeze a ljubio grb Rome sve mu yebem

Imal kakvih novih vijesti za Florenzija? Velika šteta.
Slažem se sa @Evilom da je Strootman dosta dobro odigrao dosadašnji dio sezone. Ne odličnu, ali može dobiti izuzetno solidnu ocjenu. Međutim, ovdje se također slažem i sa @Manuelom da je Strootman spor i na trenutke izgleda jako tromo. Ali dobro, neka se on oporavio i neka ostane zdrav, nadam se da će podići formu na prijašnji nivo.
Slažem se sa @Evilom da je Strootman dosta dobro odigrao dosadašnji dio sezone. Ne odličnu, ali može dobiti izuzetno solidnu ocjenu. Međutim, ovdje se također slažem i sa @Manuelom da je Strootman spor i na trenutke izgleda jako tromo. Ali dobro, neka se on oporavio i neka ostane zdrav, nadam se da će podići formu na prijašnji nivo.

Primavera osvojila sinoc i superkup, stradao inter na Olimpiku 4-0. Complimenti ragazzi!
embrace the chaos
-
otprilike smo istog misljenja svi u vezi strootmana jer ne kazem da je lik izdominirao sezonu, ali cesto je nas najbolji i najkonstantiji veznjak obzirom da su i ddr i paredes i radja imali ili imaju padove u formi. ako uzmemo u obzir sta je sve strootman prosao u zadnjih par godina, ovo kako igra je odlicno i po meni itekako vrijedno prve postave. sto se tice tog famoznog nedostatka brzine, nikada mu to i nije bila jaca strana tj uvijek je bio spor igrac koji se znao postaviti i savrseno procitati igru, a ono na cemu je povreda itekako ostavila traga jesu uklizavanja pa vidimo da ne ulazi jako u duele, ali vjerujem da ce i taj strah vremenom nestati.
poenta je da ne treba tek tako otpisivati nekoga i pisati kako nece biti vise nikada isti i onda, gle ironije, prizivati paredesa da bude standardni clan prve postave, a isti taj se do jucer kritikovao iz nekih drugih razloga.
polahko. luciano to fino rasporedjuje i uigrava i rotacija zasad izgleda odlicno, s tim sto me strasno brinu sve ove povrede, ali valjda nas sunce ogrije uskoro
nego @manuele, stavi tu sliku u spoiler, ne kvari nam temu

poenta je da ne treba tek tako otpisivati nekoga i pisati kako nece biti vise nikada isti i onda, gle ironije, prizivati paredesa da bude standardni clan prve postave, a isti taj se do jucer kritikovao iz nekih drugih razloga.
polahko. luciano to fino rasporedjuje i uigrava i rotacija zasad izgleda odlicno, s tim sto me strasno brinu sve ove povrede, ali valjda nas sunce ogrije uskoro

nego @manuele, stavi tu sliku u spoiler, ne kvari nam temu

operacija je uspjesno prosla i sada ide taj period zacjeljivanja, rehabilitacije, fizikalnih terapija i cega sve ne. ako je vjerovati doktoru koji je odradio operaciju, florenzi bi za 90 dana vec mogao poceti trenirati (vjerovatno prvo individualno pa sa primaverom pa onda sa prvim timom) i u tom slucaju bi mogao vec za nekih 4 i kusur mjeseci biti spreman za igru. doduse, sve zavisi od igraca do igraca kako ce se stvari odvijati. recimo rudiger se oporavio upravo u ovom vremenskom okviru koji se predvidja i florenziju, dok je nekima trebalo pola godine i vise.HariTz je napisao/la:Imal kakvih novih vijesti za Florenzija? Velika šteta.

E yebaji ga sad haha.
Cestitke Primaveri svaka im cast.Mora neko od tih momaka dobiti sansu.Nemoguce da tako dominiraju a da nam igraju igraci tipa Juan Jesus.
Florenci bi se mogao vratiti za 4 mjeseca.
Sretno majstore da se sto prije vratis.
Denno je li vise onaj forum ne postoji ?
Cestitke Primaveri svaka im cast.Mora neko od tih momaka dobiti sansu.Nemoguce da tako dominiraju a da nam igraju igraci tipa Juan Jesus.
Florenci bi se mogao vratiti za 4 mjeseca.
Sretno majstore da se sto prije vratis.
Denno je li vise onaj forum ne postoji ?
E hvala BoguDenno je napisao/la:Postoji, proradio je. I nemoj sad da nam luftiraš ovdje
Necu luftirati ipak ovdje duze pisem

- FrancescoTotti
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cigani koliko zvijzdi imaju nemaju nikakvu igru. Nije ni cudo sto su ih zguzili i milan i inter
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Navijac Rome nekog vrijedja sa cigani.FrancescoTotti je napisao/la:Cigani koliko zvijzdi imaju nemaju nikakvu igru. Nije ni cudo sto su ih zguzili i milan i inter

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Očekivana postava, moja prognoza 0-2/3#Ufficiale Szczesny, Rudiger Manolas Fazio Emerson, De Rossi Paredes, Salah Nainggolan El Shaarawy, Dzeko. @SkySport #EmpoliRoma #SkySerieA
Jbg nek se ukinu ako im i ovi daju gol.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.