Steta, volim onakav profil igraca.Bosco je napisao/la:Nije nikad.Buki je napisao/la:Evo mi je prva... Nece li on u barcu ?Megamon je napisao/la:Jel' se u nasim kombinacijama spominj'o Guisepe Rossi
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Megamon
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sta ovo citam milan se dogovorio sa fabregasom plata oko 5 milion i nesto msm 5,4 miliona i ugovor 5 godina ali fabregas ceka sa potpisom ceka fabregas ako ga barca nebude htjela onda ide u milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Jest, jest Fabregas čeka ko zapeta puška da ode u Milan. Kaže to mu je uvijek bio najdraži klub pored Barcelone i kao ne može više da igra u jalovom Arsenalu. Potpisat ce ugovor s Milanom u sljedećih 48 sati.meho-medo je napisao/la:Sta ovo citam milan se dogovorio sa fabregasom plata oko 5 milion i nesto msm 5,4 miliona i ugovor 5 godina ali fabregas ceka sa potpisom ceka fabregas ako ga barca nebude htjela onda ide u milan
Razočarao me je.

a kolika osteta ide arsenalu ja sam cito nezz da li je istina 30 mil plus emanuelson plus 5 miliona eura po sezoniBosco je napisao/la:Jest, jest Fabregas čeka ko zapeta puška da ode u Milan. Kaže to mu je uvijek bio najdraži klub pored Barcelone i kao ne može više da igra u jalovom Arsenalu. Potpisat ce ugovor s Milanom u sljedećih 48 sati.meho-medo je napisao/la:Sta ovo citam milan se dogovorio sa fabregasom plata oko 5 milion i nesto msm 5,4 miliona i ugovor 5 godina ali fabregas ceka sa potpisom ceka fabregas ako ga barca nebude htjela onda ide u milan
Razočarao me je.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Zayebavam te, normalno da Fabregas ostaje u najdominantnijem klubu na svijetu dok ne dođe vrijeme za povratak kući.meho-medo je napisao/la:a kolika osteta ide arsenalu ja sam cito nezz da li je istina 30 mil plus emanuelson plus 5 miliona eura po sezoniBosco je napisao/la:Jest, jest Fabregas čeka ko zapeta puška da ode u Milan. Kaže to mu je uvijek bio najdraži klub pored Barcelone i kao ne može više da igra u jalovom Arsenalu. Potpisat ce ugovor s Milanom u sljedećih 48 sati.meho-medo je napisao/la:Sta ovo citam milan se dogovorio sa fabregasom plata oko 5 milion i nesto msm 5,4 miliona i ugovor 5 godina ali fabregas ceka sa potpisom ceka fabregas ako ga barca nebude htjela onda ide u milan
Razočarao me je.
- Megamon
- Kontakt:
Dajte kes i vodite kurvu sa sobomArsenal je odbio prvu ponudu Barcelone za svog kapitena, reprezentativca Španije Cesca Fabregasa.
El Mundo Deportivo piše danas kako su čelnici Arsenala odbili ponudu Barcelone koja je sadržavala igrače Thiaga Alcantara i Bojana Krkića, plus 30 miliona funti.
Topnici su poručili Kataloncima kako će pristati na prodaju Fabregasa samo u slučaju iznimne finansijske ponude.
Arsenal, navodno, od Barcelone traži 40 miliona funti za svog kapitena, a na Nou Campu nisu spremni dati toliko novca u kešu.
U Barceloni se nadaju da bi Arsenal mogao spustiti cijenu kada bi Cesc javno kazao kako želi u Barcelonu, ali kapiten Arsenala, kao i do sada, ostao je prilično rezervisan u javnosti.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Keš i Thiaga, čisto da vođa ne mora prekinuti odmor da traži nekog novog igrača po Europi. Antitalenat Krkic nije potreban Arsenalu.
Ali svejedno nadam se da Cesc ostaje u Arsenalu, i on je vidio da ga tamo ne žele.
Ali svejedno nadam se da Cesc ostaje u Arsenalu, i on je vidio da ga tamo ne žele.
@Bosco
Slatko se ismejah. Dobre su ti fore (u duhu tvog mentora), ali cenim da si video ovo:
The Rossoneri are close to the super hit of the summer session of transfers, Galliani would actually put their hands on Fabregas. The rumor that has been collected by the resounding portal calciomercatoseriea.it argument that the Via Turati club has already made an official offer to Arsenal is that the Spanish midfielder. The details of the negotiations are based on a range of AC Milan 30 million euro to be paid in three installments, plus the transfer to Arsenal, as compensation technique, Emanuelson and a bonus of 5 million to achieve the objectives of the Milan sports. While the Spaniard has been offered employment of 5.3 million net per season for five years.
The Spaniard said yes to Rossoneri, but has delayed the signing because he wants to wait for the moves of Barcelona, his real dream. Guardiola has frozen at the time the thrust of his compatriot and former product Cantera, but in Via Turati's fears a sudden return of Barca once in Catalonia are able to carry through the operation of Giuseppe Rossi. In fact, the feeling is that Barcelona has stopped Fabregas in the race to focus on Italian-American talent, but it did so relying on the willingness of Fabregas to return to his old club. In short, the Milan has come forward very concrete, but you just have to wait for the movements of the European champions. If Guardiola finally decides to abandon the path leading to the captain of the gunners, then Fabregas will become immediately Rossoneri.
http://www.italiah24.it/sport/calcio/19 ... atore.html
Slatko se ismejah. Dobre su ti fore (u duhu tvog mentora), ali cenim da si video ovo:
The Rossoneri are close to the super hit of the summer session of transfers, Galliani would actually put their hands on Fabregas. The rumor that has been collected by the resounding portal calciomercatoseriea.it argument that the Via Turati club has already made an official offer to Arsenal is that the Spanish midfielder. The details of the negotiations are based on a range of AC Milan 30 million euro to be paid in three installments, plus the transfer to Arsenal, as compensation technique, Emanuelson and a bonus of 5 million to achieve the objectives of the Milan sports. While the Spaniard has been offered employment of 5.3 million net per season for five years.
The Spaniard said yes to Rossoneri, but has delayed the signing because he wants to wait for the moves of Barcelona, his real dream. Guardiola has frozen at the time the thrust of his compatriot and former product Cantera, but in Via Turati's fears a sudden return of Barca once in Catalonia are able to carry through the operation of Giuseppe Rossi. In fact, the feeling is that Barcelona has stopped Fabregas in the race to focus on Italian-American talent, but it did so relying on the willingness of Fabregas to return to his old club. In short, the Milan has come forward very concrete, but you just have to wait for the movements of the European champions. If Guardiola finally decides to abandon the path leading to the captain of the gunners, then Fabregas will become immediately Rossoneri.
http://www.italiah24.it/sport/calcio/19 ... atore.html
Meni se sve više čini da će on ostati još godinu i ako Arsenal ništa ne osvoji onda ide a do tad ništa. Jer Wenger če ove godine dovesti pojačanja koja obećavaju.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
a kolika osteta ide arsenalu ja sam cito nezz da li je istina 30 mil plus emanuelson plus 5 miliona eura po sezoni[/quote]
Zayebavam te, normalno da Fabregas ostaje u najdominantnijem klubu na svijetu dok ne dođe vrijeme za povratak kući.[/quote]
Direktor Milan navodno rekao preporucujem vam da se dobro drzite veceras ko zna mogo bi Cesc zvarsiti to veceras ...idemoooooooooooo hajde Cesc potpisi za milan ja navijam za milan i dobro bi nam dosao igrac kao sto je fabregas ali u engleskoj ligi najvise volim city i arsenal
Zayebavam te, normalno da Fabregas ostaje u najdominantnijem klubu na svijetu dok ne dođe vrijeme za povratak kući.[/quote]
Direktor Milan navodno rekao preporucujem vam da se dobro drzite veceras ko zna mogo bi Cesc zvarsiti to veceras ...idemoooooooooooo hajde Cesc potpisi za milan ja navijam za milan i dobro bi nam dosao igrac kao sto je fabregas ali u engleskoj ligi najvise volim city i arsenal
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
@Medžika
Kad taj tekst lično napiše Allegri ili Berlusconi i kad Cesc potvrdi istinitost istog ja cu povjerovat u njega. Dotad je to hrpa gluposti, i to fina hrpa gluposti. Sad ja mogu napisat deset tekstova o tome kako Cesc ostaje, kako ne ostaje i slični će biti objavljeni veoma brzo. Zapravo ti napiši tekst, a ja cu ga objavit za tebe.
Dogovoreno ?
Dobro Medo bolan, polako. Meni je Milan onako klub, nije da ih volim, ali dragi su mi. Ali Fabregas ostaje u Arsenalu, smijem se kladit.
Kad taj tekst lično napiše Allegri ili Berlusconi i kad Cesc potvrdi istinitost istog ja cu povjerovat u njega. Dotad je to hrpa gluposti, i to fina hrpa gluposti. Sad ja mogu napisat deset tekstova o tome kako Cesc ostaje, kako ne ostaje i slični će biti objavljeni veoma brzo. Zapravo ti napiši tekst, a ja cu ga objavit za tebe.

Dobro Medo bolan, polako. Meni je Milan onako klub, nije da ih volim, ali dragi su mi. Ali Fabregas ostaje u Arsenalu, smijem se kladit.
@meho nebudali ocat'. Što bi on u Milanu ? Koji bi razlog njegovog odlaska u Milano ?
cuj sta bi on umilanu pa prvi razlog su tituleGunnerS je napisao/la:@meho nebudali ocat'. Što bi on u Milanu ? Koji bi razlog njegovog odlaska u Milano ?
a drugi razlog je taj sto nama treba jedan takav igrac jer sedorf je veoma star i nemoze igrati na razini na kojoj je prije igrao a pirlo je otisao tako da nam treba jedan dobar igrac koji ce dijeliti lopte napadacima
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Momci sta da se Song ne daj boze povrijedi, ko bi ga zamijenio?
Slazem se da Arsenalu trebaju stoper, krilo i napadac. Ali nekako imam osjecaj da smo kratki i na poziciji dm. Sta vi mislite?
Slazem se da Arsenalu trebaju stoper, krilo i napadac. Ali nekako imam osjecaj da smo kratki i na poziciji dm. Sta vi mislite?
I ti stvarno misliš da bi Cesc otišao u Milan zbog tog razloga ?! Ti stvarno misliš da Milan ima tu lovu da plati Arsenalu ?! 40-50 miliona ?! Stvaka čast Milanu, al ove godine su osvojili titulu iz razloga što Leondardo nije odmah vodio Inter, samo je to razlog, a inače...

Milan je ove sezone zasluzeno osvojio titulu a kakav leonardo ...nego ja sam siguran da berlusconi ima tih 40 50 mil ..nakrao je on to negdje hahahhGunnerS je napisao/la:I ti stvarno misliš da bi Cesc otišao u Milan zbog tog razloga ?! Ti stvarno misliš da Milan ima tu lovu da plati Arsenalu ?! 40-50 miliona ?! Stvaka čast Milanu, al ove godine su osvojili titulu iz razloga što Leondardo nije odmah vodio Inter, samo je to razlog, a inače...![]()
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Scott Parker !niccolo je napisao/la:Momci sta da se Song ne daj boze povrijedi, ko bi ga zamijenio?

Moja velika želja je upravo on, a drago mi je da se neko slaže sa mnom, ja trubim godinu dana da nam treba zadnji vezni, a oni meni govore ima Frimpong.

Razlog što je Milan osvojio titulu je taj što su bili najbolji te godine, kakav Leonardo pobogu, zar je problem toliki priznat da je Milan izdominiro Seriju A ove godine ?

Ima jarane Milan tu lovu ima i vise vjeruj,a Leo je mogo voditi Inter koliko je htio,vodio ga je protiv nas i dobio 3 icu hladno a trebao je dobiti 6 minimalno,zato ne budali sa tom pricom da Milan nema te pare ima vjeruj da ima....GunnerS je napisao/la:I ti stvarno misliš da bi Cesc otišao u Milan zbog tog razloga ?! Ti stvarno misliš da Milan ima tu lovu da plati Arsenalu ?! 40-50 miliona ?! Stvaka čast Milanu, al ove godine su osvojili titulu iz razloga što Leondardo nije odmah vodio Inter, samo je to razlog, a inače...![]()
Arsenal je odbio prvu ponudu Barcelone za svog kapitena, reprezentativca Španije Cesca Fabregasa.
El Mundo Deportivo piše danas kako su čelnici Arsenala odbili ponudu Barcelone koja je sadržavala igrače Thiaga Alcantara i Bojana Krkića, plus 30 miliona funti.
Topnici su poručili Kataloncima kako će pristati na prodaju Fabregasa samo u slučaju iznimne finansijske ponude.
Arsenal, navodno, od Barcelone traži 40 miliona funti za svog kapitena, a na Nou Campu nisu spremni dati toliko novca u kešu.
U Barceloni se nadaju da bi Arsenal mogao spustiti cijenu kada bi Cesc javno kazao kako želi u Barcelonu, ali kapiten Arsenala, kao i do sada, ostao je prilično rezervisan u javnosti.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
@Song jest dobar, i slažem se da treba neko od 30-tak godina ko će prihvatit činjenicu da će bi drugi igrač na toj poziciji, al ko ?! Po meni bi najbolji, možda, bio Muhamed Diarra, extra DM, iskusan sigurno i provjeren, a i siguran sam da se nebi ljutio što bi bio zamjena Song-u, čak štaviše, mogao bih ga naučit kakvim potezima udaranja il' slično tome
Da, i mene budale, izvinite, Milan je prošetao ove godine Seriom A :/
EDIT:
@Warrick, ima, zašto onda ne dovodi igrače koji imaju 20-tak godina i koji su skuplji od 10 miliona ?! Zašto mu je zadnji veliki transfer Ibrahimović koji je koštao nekih 15-tak miliona ( koliko se sjećam ) ?! Pusti to, nemaju love, da imaju nebi sve dede igrali, ustvari izvini, iskusni igrači.

Da, i mene budale, izvinite, Milan je prošetao ove godine Seriom A :/
EDIT:
@Warrick, ima, zašto onda ne dovodi igrače koji imaju 20-tak godina i koji su skuplji od 10 miliona ?! Zašto mu je zadnji veliki transfer Ibrahimović koji je koštao nekih 15-tak miliona ( koliko se sjećam ) ?! Pusti to, nemaju love, da imaju nebi sve dede igrali, ustvari izvini, iskusni igrači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.