@Mago uzivaj, dok traje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A može se reći i da nema ozbiljnih rezultata dokle god je allegri trener, bez obzira koliko para ulipali na pojačanja.J10 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 00:12Nije sve ok i trebali bi svi pisati, ali ne razumijem kako je nekima uvijek Allegri kriv. Treneru je najlakse odrezat glavu, al to nece rijesiti puno toga. Njemu otkaz dati pa onda ako iduci trener ne uradi nista s ovom ekipom i njega otjerati. Ne znam kad ce prestati taj zacarani krug tjeranja trenera. Po meni je fulio s ubacivanjem Bonuccija a ne jos jednog veznog, ako je vec morao Zakariju vaditi. Bez 4-5 igraca za prvi tim nema ozbiljnih rezultata ni iduce sezone, ko god trener bio.
A moze se reci i da je on jedini trener iza 2006. koji je napravio ozbiljne rezultate, ako pod tim podrazumijevamo npr polufinale ili finale LP i osvajanje Scudetta, ali je vjerovatno i kriv sto nije osvajao LP dok drugi nisu prolazili grupu ili osminu.JuventinoVero je napisao/la: ↑12 maj 2022, 00:20A može se reći i da nema ozbiljnih rezultata dokle god je allegri trener, bez obzira koliko para ulipali na pojačanja.J10 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 00:12Nije sve ok i trebali bi svi pisati, ali ne razumijem kako je nekima uvijek Allegri kriv. Treneru je najlakse odrezat glavu, al to nece rijesiti puno toga. Njemu otkaz dati pa onda ako iduci trener ne uradi nista s ovom ekipom i njega otjerati. Ne znam kad ce prestati taj zacarani krug tjeranja trenera. Po meni je fulio s ubacivanjem Bonuccija a ne jos jednog veznog, ako je vec morao Zakariju vaditi. Bez 4-5 igraca za prvi tim nema ozbiljnih rezultata ni iduce sezone, ko god trener bio.
Allegri nije isti trener koji je bio u prošlom mandatu..i u prošlom zadnje sezone je pogubio konce, ovo sad kako vodi ekipu je za otkaza, ali eto vjerovatno će ga ostaviti jak ugovor na klupi.J10 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 00:27A moze se reci i da je on jedini trener iza 2006. koji je napravio ozbiljne rezultate, ako pod tim podrazumijevamo npr polufinale ili finale LP i osvajanje Scudetta, ali je vjerovatno i kriv sto nije osvajao LP dok drugi nisu prolazili grupu ili osminu.JuventinoVero je napisao/la: ↑12 maj 2022, 00:20A može se reći i da nema ozbiljnih rezultata dokle god je allegri trener, bez obzira koliko para ulipali na pojačanja.J10 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 00:12Nije sve ok i trebali bi svi pisati, ali ne razumijem kako je nekima uvijek Allegri kriv. Treneru je najlakse odrezat glavu, al to nece rijesiti puno toga. Njemu otkaz dati pa onda ako iduci trener ne uradi nista s ovom ekipom i njega otjerati. Ne znam kad ce prestati taj zacarani krug tjeranja trenera. Po meni je fulio s ubacivanjem Bonuccija a ne jos jednog veznog, ako je vec morao Zakariju vaditi. Bez 4-5 igraca za prvi tim nema ozbiljnih rezultata ni iduce sezone, ko god trener bio.
Ove sezone vjerovatno nikad losije radi ono sto mu najbolje ide - upravljanje utakmicom, izmjene i njihov tajming. Iducu sezonu vjerujem da ostaje i ja bi mu je dao. S postenim pojacanjima ocekivanja rastu i sigurno da mora na svakom frontu biti bolje.JuventinoVero je napisao/la: ↑12 maj 2022, 00:30Allegri nije isti trener koji je bio u prošlom mandatu..i u prošlom zadnje sezone je pogubio konce, ovo sad kako vodi ekipu je za otkaza, ali eto vjerovatno će ga ostaviti jak ugovor na klupi.
Nije sve ni crno nije sve ni bijelo.J10 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 00:27A moze se reci i da je on jedini trener iza 2006. koji je napravio ozbiljne rezultate, ako pod tim podrazumijevamo npr polufinale ili finale LP i osvajanje Scudetta, ali je vjerovatno i kriv sto nije osvajao LP dok drugi nisu prolazili grupu ili osminu.JuventinoVero je napisao/la: ↑12 maj 2022, 00:20A može se reći i da nema ozbiljnih rezultata dokle god je allegri trener, bez obzira koliko para ulipali na pojačanja.J10 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 00:12Nije sve ok i trebali bi svi pisati, ali ne razumijem kako je nekima uvijek Allegri kriv. Treneru je najlakse odrezat glavu, al to nece rijesiti puno toga. Njemu otkaz dati pa onda ako iduci trener ne uradi nista s ovom ekipom i njega otjerati. Ne znam kad ce prestati taj zacarani krug tjeranja trenera. Po meni je fulio s ubacivanjem Bonuccija a ne jos jednog veznog, ako je vec morao Zakariju vaditi. Bez 4-5 igraca za prvi tim nema ozbiljnih rezultata ni iduce sezone, ko god trener bio.
Kakva namjestaljka, kladionica?Italia je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:58Kakva ba srece, ovo se zove namjestaljka, prevara, kladionica. Nema to veze sa srecom. Neko ranije odlucio kako mora biti i kraj price.Juventinisimo je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:57A sta se pise po forumu?? Fali mu Chiesa, fali mu McKennie, fali mu ovo, fali ono....jedino sto mu fali je Barza, mladji #3 i kikser...![]()
Ovi ostali mu i ne trebaju...samo bunkerasi...sta ocekivati kad pustis protivniku da kruzi oko gola kao orlusina oko plijena...![]()
I na kraju...nemamo srece??? SIgurno je sreca u pitanju??? Penali nam krivi??? Pa ja, logicno..10 njihovih u nasem boxu...pa neko ce nekoga zakaciti..
Mada je penal bez veze..![]()
Ako izgubimo, fale nam igraci, ako pobjedimo, Max takticki mag....win-win...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.