Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Padovan » 11 maj 2022, 23:53

Ma i bolje da je ovako ispalo, prvo da se sezona zacini sa jos jednom kradjom, a i da se okonca period osvajanja trofeja, sada i zvanicno mozemo reci da je ciklus zavrsen.

@Mago uzivaj, dok traje :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 11 maj 2022, 23:55

Slabo, nema ovo ekipa sampionski mentalitet sto se i vidi. Zalosno je da i sa izmjenama nismo trkacki na nivou. Inter mi je mnogo spremnije izgledao u produzetcima.

0 trofeja ove sezone. Katastrofa
1946

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 maj 2022, 23:56

Da hoce ovaj dorat fasovat otkaz, nebil makar dio njegove sekte ako nista urijedio s posjetama forumu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 12 maj 2022, 00:00

Sta ti nije tacno jasno? Umjesto da se spreme zamjene za igrace kojima je prolazio vrhunac, odlucili su okrenuti projekat ka instant uspjehu sa jos vise igraca na kojima ne mozes graditi buducnost kluba. Nakon toga dolaze preceste promjene trenera gdje svako ima svoje ideje pa tako Sarriju ne trebaju ni Cancelo ni Can. Nakon 5 Scudetta doslo se do zakljucka da to nije dovoljno i da je samo trener problem zasto se ne osvaja sve i ne igra prelijepo. Zlocin je sta se uradilo od kadra kad se pogleda koliko je potroseno, za Juventus kao sto je bio prije 5 godina trebas promijeniti 10+ igraca. Real je svoj uspjeh napravio tako sto je dovodio uglavnom igrace ispod 25 godina koji su svoj peak dostigli zajedno. Juventus je to tek počeo raditi sa De Ligtom, Chiesom, Locatellijem, Vlahovićem. S tim da je skoro svaki debelo plaćen, a takvih ne mozes dovesti dvojicu po mercatu, morat ce se vratiti trazenju ne toliko eksponiranih igraca.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 12 maj 2022, 00:04

J10 je napisao/la:
11 maj 2022, 23:46
Ako ragib, nezalaganje, marvin, jelle i gigi prestanu pratit isplati se izgubit i vise od kupa
Ne pratim,rijetko pogledam,rijetko pisem. Necu vam remetiti ideju da je sve ok i da je ovo neki projekt. No sikiriki. :salut:

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 12 maj 2022, 00:12

Nije sve ok i trebali bi svi pisati, ali ne razumijem kako je nekima uvijek Allegri kriv. Treneru je najlakse odrezat glavu, al to nece rijesiti puno toga. Njemu otkaz dati pa onda ako iduci trener ne uradi nista s ovom ekipom i njega otjerati. Ne znam kad ce prestati taj zacarani krug tjeranja trenera. Po meni je fulio s ubacivanjem Bonuccija a ne jos jednog veznog, ako je vec morao Zakariju vaditi. Bez 4-5 igraca za prvi tim nema ozbiljnih rezultata ni iduce sezone, ko god trener bio.

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 12 maj 2022, 00:20

J10 je napisao/la:
12 maj 2022, 00:12
Nije sve ok i trebali bi svi pisati, ali ne razumijem kako je nekima uvijek Allegri kriv. Treneru je najlakse odrezat glavu, al to nece rijesiti puno toga. Njemu otkaz dati pa onda ako iduci trener ne uradi nista s ovom ekipom i njega otjerati. Ne znam kad ce prestati taj zacarani krug tjeranja trenera. Po meni je fulio s ubacivanjem Bonuccija a ne jos jednog veznog, ako je vec morao Zakariju vaditi. Bez 4-5 igraca za prvi tim nema ozbiljnih rezultata ni iduce sezone, ko god trener bio.
A može se reći i da nema ozbiljnih rezultata dokle god je allegri trener, bez obzira koliko para ulipali na pojačanja.
#ALLEGRIOUT

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 12 maj 2022, 00:22

Italia je napisao/la:
:o
Mago je napisao/la:
11 maj 2022, 23:45
Šta ima kod vas? :mrgreen:
Cega se pametan stidi, budala se ponosi.

Cestitke na kupu.
Jel opet Ronaldo kriv ? :kafa: :urnebes:

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 12 maj 2022, 00:27

JuventinoVero je napisao/la:
12 maj 2022, 00:20
J10 je napisao/la:
A može se reći i da nema ozbiljnih rezultata dokle god je allegri trener, bez obzira koliko para ulipali na pojačanja.
A moze se reci i da je on jedini trener iza 2006. koji je napravio ozbiljne rezultate, ako pod tim podrazumijevamo npr polufinale ili finale LP i osvajanje Scudetta, ali je vjerovatno i kriv sto nije osvajao LP dok drugi nisu prolazili grupu ili osminu.

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 12 maj 2022, 00:30

J10 je napisao/la:
12 maj 2022, 00:27
J10 je napisao/la:
A moze se reci i da je on jedini trener iza 2006. koji je napravio ozbiljne rezultate, ako pod tim podrazumijevamo npr polufinale ili finale LP i osvajanje Scudetta, ali je vjerovatno i kriv sto nije osvajao LP dok drugi nisu prolazili grupu ili osminu.
Allegri nije isti trener koji je bio u prošlom mandatu..i u prošlom zadnje sezone je pogubio konce, ovo sad kako vodi ekipu je za otkaza, ali eto vjerovatno će ga ostaviti jak ugovor na klupi.
#ALLEGRIOUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 maj 2022, 00:34

f0rest1946 je napisao/la:
12 maj 2022, 00:22

Jel opet Ronaldo kriv ? :kafa: :urnebes:
Je li to onaj sto vodi united do sedmog mjesta?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 12 maj 2022, 00:38

12 maj 2022, 00:30
Allegri nije isti trener koji je bio u prošlom mandatu..i u prošlom zadnje sezone je pogubio konce, ovo sad kako vodi ekipu je za otkaza, ali eto vjerovatno će ga ostaviti jak ugovor na klupi.
Ove sezone vjerovatno nikad losije radi ono sto mu najbolje ide - upravljanje utakmicom, izmjene i njihov tajming. Iducu sezonu vjerujem da ostaje i ja bi mu je dao. S postenim pojacanjima ocekivanja rastu i sigurno da mora na svakom frontu biti bolje.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 12 maj 2022, 00:39

J10 je napisao/la:
12 maj 2022, 00:27
J10 je napisao/la:
Nije sve ni crno nije sve ni bijelo.
Isto kao sto je npr jedino mourinho napravio ozbiljan posao sa interom, pa nismo bas vidjeli da se inter otimao da ga vrati zadnjih godina dok se prosipao kao riza i u ligi i u evropi.
Jednostavno, ljudi procjenili da nema vise TO u sebi i cao. Daj mladje, perspektivnije trenere...
Za svaku pobjedu su svi zasluzni (nikako pojedinac) i za svaki poraz su svi krivi, to je bez daljnjeg.
Ono sto ovdje vristi pred ocima je to sto smo sterilni.
55 golova u sezoni, kod kuce pobjedimo svaku trecu, probleme nam nije napravio samo ko nije probao, zapravo, svi su.
Previse tih "losih" stvari na terenu a od napretka se vidi samo napredovanje svih sa kojima smo igrali da procitaju nasu igru kao prvu stranicu bukvara.
Demagogija je lijepa stvar, ali kada imas najplaceniji tim u zemlji a pri tome si najplaceniji trener..a za rezultat imamo šupliranje non stop

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 12 maj 2022, 00:42

Ovakvo sudjenje nije imao Borac ove godine u BL. Nevjerovatno. Vidjet ćemo sta nas ceka, ne smijemo pustiti da vrijeme ide a da opet ostanemo igracki kratki. Forza Juve :ljepota:
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 maj 2022, 01:13

Sretno legendo. I danas medju najboljim.
Jedan od najdugovječnijih fudbalera na visokom nivou ikada, podcijenjen cijelu karijeru u kojoj je bio i najbolji stoper svijeta.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 maj 2022, 03:56

Italia je napisao/la:
11 maj 2022, 22:58
Juventinisimo je napisao/la:
11 maj 2022, 22:57
A sta se pise po forumu?? Fali mu Chiesa, fali mu McKennie, fali mu ovo, fali ono....jedino sto mu fali je Barza, mladji #3 i kikser... :kafa:
Ovi ostali mu i ne trebaju...samo bunkerasi...sta ocekivati kad pustis protivniku da kruzi oko gola kao orlusina oko plijena... :sick: :puke:

I na kraju...nemamo srece??? SIgurno je sreca u pitanju??? Penali nam krivi??? Pa ja, logicno..10 njihovih u nasem boxu...pa neko ce nekoga zakaciti..
Mada je penal bez veze.. :puke:

Ako izgubimo, fale nam igraci, ako pobjedimo, Max takticki mag....win-win... :kafa:
Kakva ba srece, ovo se zove namjestaljka, prevara, kladionica. Nema to veze sa srecom. Neko ranije odlucio kako mora biti i kraj price.
Kakva namjestaljka, kladionica?
Kradja, da...tako su nas isto pokrali protiv Fiorentine(Pirlo) i jos koliko puta...ali mene to ne zanima...sada cu pisati o onome sto me jako zanima..to je ZASTO..zasto dozvolimo da nas pokradu?

Nas nije pobjedio Inter, sudija..nisam ja lik ko interisti pa da se na to vadim godinama :nene: ...oni me ne interesuju, nas je pobjedio Allegri sa svojim glupostima kao i prije...nije ovo prvi puta, drugi puta, ovo je vec milion puta da sam sebe pobjedjuje..
Svi mi pricamo kako se Max samo brani, nije da se samo brani, nego i ODLICNO zna da napada...problem je sto ne napada..problem je sto STANE...problem je sto ne DOVRSI protivnika, problem je sto DOZVOLI protivniku da se vrati nazad, danas Inter, neki dan Real u Madridu...to je problem Maxa...on je fenomenalan strucnjak, ali je ziheras, kukavica, i sada je u bezkicmenjak..

To se isto desava i Pepu, njega je jako tesko pobjediti, njegov tim 99% utakmica odigra fenemenalno ali kada je najpotrebnije ON se sam pobjedi...sa svojim izmjenama, promjenom formacije, promjenom taktike, itd...to utice na igrace, pravi im konfuziju bez potrebe..samo ih treba ostaviti da dominiraju i dovrse protivnika...sam se pobjedjuje vec godinama...tako i Max..

Nama je ovo bila utakmica sezone, komotno se moze reci..sta nam je jos ostalo?? CL ispali, prvenstvo zavrseno...pa izvini, ako te Inter "stisne" i "gine" na terenu, vise im stalo nego nama...da ja sada uperim prst u sudiju, VAR i ostalo?? NE
Upirem prst u Maxa, ON je izgubio utakmicu..

Inter se bori za scudetto, to im odgovarali produzetci, visoki tempo, itd...sta smo mi cekali?? sta nama odgovara? cuvali snagu za sta??
Ma daj molim te...

Ja kad sam pisao o sistemu Reala i Carlu, vi mi se smijete, kad sam pisao da je Zidane samo pokupio kajmak, vi mi se smijete...da je Conte razvio Juventusov sistem, vi se smijete, da je Max pokupio kajmak, vama smijesno...vama sve smijesno, ja ispadnem glup..nema veze..

To Benzema odjednom u 34 godini poceo igrati sezonu zivota?? Nije do sistema?? Sve je do sistema, koji je Carlo napravio..prije je Ronaldo bio zavrsnica, danas Benzema...sve na isti princip, samo su nijanse u pitanju..
Tu smo mi, forumski "strucnjaci" daleko od toga..ali, imaju oni koji znaju, koji dovode trenera da sistem funkcionise...ne shvatite sada ovo bukvalno, da ce dovesti bilo kojeg trenera.....zasto je Inter doveo trenera kojeg je doveo? Zasto su doveli matorog Dzeku? Sve ima svoje zasto...
Tako i mi dovodimo igrace koji bi nam trebali pasati u sistem...a dovodimo i one koje ne pasu.. :crazy: zato sto su "free"..

Zbog toga sam i pisao da ce Maxovo ubrzo biti gotovo ako ne promjeni sistem...i on ga ne mjenja, a morati ce...ovako nece ici..
Imamo snagu, imamo kapacitet da napadamo, da dominiramo, ali ga ne koristimo...kada kazem NAPADAMO, ne, to nije posalji sve u napad, ne brini ni za sta drugo...nije to to..

Mi smo procitani za sva vremena, svi dobro znamo sta ce se desiti ako vodimo..bila to 3 minuta, bila 83...isto se desava..to ko ne vidi, taj je lud..
Sta bi se kod nas promjenilo da imamo sve igrace spremne? Nista...nije da nam ne fale, ali sistem bi bio isti...bila to 3, bila 83 minuta..
Yebo ti trenera koji se brani sa 9 igraca...napokon, nakon toliko godina smo dobili monstruma u napadu...i sta sa njime? bicemo zadovoljni ako zabije 20 golova..a moze preko 30 svake sezone..u ovo sam uvjeren..

Ma mogao bi pisati satima..n e d a m i s e...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 12 maj 2022, 06:59

Jod nije dobio otkaz
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 12 maj 2022, 07:34

J10 je napisao/la:
Ako ragib, nezalaganje, marvin, jelle i gigi prestanu pratit isplati se izgubit i vise od kupa
Uzivaj ti u carolijama pacova i bunkerisanju ...sigurno necu gledat vise ovaj pickasti pristup i zivcirat se bezveze...ziv ti meni i zdrav bio ...

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 12 maj 2022, 07:37

Calma :kafa:

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 12 maj 2022, 09:28

Ma momci imali smo dosta nesrece Ove god sto se tice povreda i svasta nesta. Jednostvano je moralo tako biti izgleda .. Chiesa nam je mongo falio Gore u napad , s njim bi bilo vec drugacije..

Pomiriti se stim da nismo bolji od ovoga i odma lakse … to je realnost…

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.