Jarrett Allen (rest) ruled out for Tuesday.
Caris LeVert (thigh) ruled out for Tuesday.
Joe Harris (back) ruled out for Tuesday

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Jarrett Allen (rest) ruled out for Tuesday.
Caris LeVert (thigh) ruled out for Tuesday.
Joe Harris (back) ruled out for Tuesday
To su zablude na forumu, ybg. U realnom svijetu, ko god od troje na kraju ode u PO, ispada odmah.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 avg 2020, 16:57
Ne bih se bas slozio.Eto imas post iznad koji ih pominje u nekakvoj medjugrupi, njihovoj sposobnosti da dobiju sve izvan LAL/LAC/HOU trokuta, kao i mogucnosti da mozda prirede iznenadjenje i LAL.
Kompletan DEN je favorit, recimo.Pomenuo si i OKC, koji je fantastican.DAL protiv POR ove godine ima 2-1, a ima i najbolji napad lige, te Carlislea koji je majstor za spremiti ekipu u POu.Tako da, tvrditi da bi POR 100% izbacio ove ekipe je cisti hype.Eto izuzecemo UTA, te bilo koga od ovih ostalih.TheChief je napisao/la: ↑03 avg 2020, 17:24
Ko bi ih to dobio osim te tri ekipe ?
Utah bez Bojana, Memphis kojem je glavni igrač rookie, Denver sa Jokićem kao glavnim igračem (prošle sezone ih izbacili), SAS koji osim DeRozana nema igrača za kojeg možeš reći da će dati 15 poena. Od svih tih najozbiljnija ekipa je OKC.
Razlog zašto možda neće završiti u PO je povreda Nurkića.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 avg 2020, 16:47Ja ne znam kakav je hype oko POR, uz duzno postovanje njima. Da, ofanzivno itekako imaju talenta kad su ovako kompletni, ali sve ostalo je ogroman upitnik.
Klupa vrlo tanka.Imaju Trenta koji ima jako malo ili gotovo nikakvo PO iskustvo i to je fakticki to.
Odbrambeno su jedna od najgorih ekipa lige, cak i sa Nurkicem u ove 2 tekme.Ne znam postoji li ozbiljnija ekipa na Zapadu koja ima losiji odbrambeni trojac na perimetru od kombinacije Lillard/CJ/Melo?Vjerovatno ne.
Dakle, sanse da oni nekog izbace na Zapadu bi se svele na to da pokusaju nadpucati nekog.To ce tesko ici, kad se neko fokusira samo na tebe, a ti nemas odbrane, niti dovoljnu sirinu da drzis svoj napad efikasnim.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 avg 2020, 23:45Ariza nije doputovao, Simmons uopste nije u rotaciji, a Whiteside s klupe ima 12p u 2 tekme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.