Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Maestro^^
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Maestro^^ » 01 sep 2014, 23:28

Šteta za Bouchard. Sad nemam razloga da pratim ženski tenis na ovom turniru. :cry:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 01 sep 2014, 23:32

samirr je napisao/la:Bouchard :plac:
I ona me razocarala. Nema plan B u igri ali nikako. Vidis da ti Makarova
servira jako a ona tvrdoglava pa jedan te isti return pokusava, ne ide jbg mis, promijeni nesto, ohladi je, uspori joj servis, uvedi je u greske ali jok, samo tuci pa gdje god zavrsi.
Gledao sam proslo kolo Makarovu protiv Diyas, pa djevojka joj je toliko usporila servis, tjerala je bruka puta na drugi servis.
Makarova odlicna, gada linije i winere kao luda.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 01 sep 2014, 23:38

I onda ces za mec dva gledat sustu suprotnost, los servis i masu neiznudenih :roll:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 01 sep 2014, 23:54

10DelPiero je napisao/la:I onda ces za mec dva gledat sustu suprotnost, los servis i masu neiznudenih :roll:
Ma zato sam pisao za Wozniacki, trenutno mi najkonstantnije djeluje i fizicki i psihicki. Kada nema rjesenje u igri, vraca lopticu ali pametno vraca, jbg i to je taktika. :)
Ali zato sad kokice i uzivancija u dva savrsena jednorucna bekenda.

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2014, 23:55

Ukleli ste je.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 01 sep 2014, 23:57

10DelPiero je napisao/la:I onda ces za mec dva gledat sustu suprotnost, los servis i masu neiznudenih :roll:
Ma zato sam pisao za Wozniacki, trenutno mi najkonstantnije djeluje i fizicki i psihicki. Kada nema rjesenje u igri, vraca lopticu ali pametno vraca, jbg i to je taktika. :)
Ali zato sad kokice i uzivancija u dva savrsena jednorucna bekenda.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 sep 2014, 23:58

masteRofPoker je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:Pa ko je covjek koji kondiciono pripremlja Wozniacki. Pa kako je djevojka spremna. Odgledao sam
snimak, mec je bio fantastican, Carolina je odlicna, na svakoj je loptici ali bukvalno.
Ono sto fali u zenskom tenisu, a to je konstantnost, ona to sada itekako ima.
Moram gdje tipovati da osvaja US open ove godine. :D

karolina se sprema za Njujorški maraton, pa je zato spremna,a USO osvojiti neće nikad
Sta si ti bolan nervozan pa letas sa teme na temu da svakom loncu budes poklopac?
Ovaj post je moje misljenje, a ako se ne slazes mozes da napises razloge i da mi objasnis, mozda se i slozimo a ne da ovako pokusavas nasilu biti smijesan. Djevojka je najspremnija igracica na touru i igra fantasticno zadnjih mjeseci i ne znam sta ti tu nije jasno.

aj, aj, aj....mrzi.me da svakom novom da temama tenisa objašnjavam zašto voz neće osvojiti GS bar ne još uvijek,evo jedno pitanje,.kažeš zadnji mjeseci igra dobro, a gdje su joj rezultati, tj trofeji, ne, ne gdje su joj finala ili polufinala? turniri serije 250(preko kojih je prije par godina uzela prvo mjesto se ne broje, a i tu ima samo jedan skroz lijevi)
p.s. koje druge teme?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 02 sep 2014, 00:24

Ja ti opet kazem naredala je pobjeda, podigla samopouzdanje. Na Americkoj turneji izgubila oba puta od Serene rezultatom 2:1.
Po meni igra sjajno, i ja se nisam kleo da ce osvojiti US open ali jedina je koja moze ugroziti Serenu. Po kvoti 5, logika kaze da se moze probati na nju, ali to je vec stvar kocke i kladionice.
Ovo na druge teme sam mislio na svejtsko prvenstvo u kosarci, gdje tusis pricom o losim Amerikancima i vrlim forumasima koji kazu da SAD ko od sale dobiva ovu evropsku boraniju po 20-30 razlike.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 02 sep 2014, 00:26

Ja ti opet kazem naredala je pobjeda, podigla samopouzdanje. Na Americkoj turneji izgubila oba puta od Serene rezultatom 2:1.
Po meni igra sjajno, i ja se nisam kleo da ce osvojiti US open ali jedina je koja moze ugroziti Serenu. Po kvoti 5, logika kaze da se moze probati na nju, ali to je vec stvar kocke i kladionice.
Ovo ostale teme sam mislio temu svjetsko prvenstvo u kosarci, opet tusis svojim kontra neargumentovanim stavovima.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 sep 2014, 00:29

masteRofPoker je napisao/la:Ja ti opet kazem naredala je pobjeda, podigla samopouzdanje. Na Americkoj turneji izgubila oba puta od Serene rezultatom 2:1.
Ovo ostale teme sam mislio temu svjetsko prvenstvo u kosarci, opet tusis svojim kontra neargumentovanim stavovima.

koji si sad ti?
a ameri pa prosto ne mogu da odolim kad vidim onoliku količinu gluposti i neznanja.
i ozbiljno koji si sad ti?
a moja greška mislio sam da je drugi forumaš u pitanju
no voznijacki nema kalibar potrebna za velike zvijeri.. mada si.se su joj vrh...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 02 sep 2014, 01:11

Hehe, cuj koji si ti. Ma zamijenio si
ti mene, ne ulazim ti ja u rasprave, nisam puno aktivan u pisanju, vise citam. Ovo sam danas malo prokomontarisao za Wozniacki. Ako ne osvoji Carolina onda ce Peng, ubi zena tenis. :D

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 02 sep 2014, 02:25

A Krunic-ke sta radi :o
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 sep 2014, 04:16

I dalje nema konstantnosti u ženskom tenisu, jedino Serena i to kada je potpuno spremna i fokusirana isključivo na tenis.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 sep 2014, 09:35

Murray-Đoković ću definitivno da pogledam, nisam od RG pogledao ništa pošteno kako treba, svjetsko je pojelo kompletan Wimbledon. Valjda neće taj meč staviti u isti termin sa Seattle-Green Bay.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 sep 2014, 10:04

masteRofPoker je napisao/la:Hehe, cuj koji si ti. Ma zamijenio si
ti mene, ne ulazim ti ja u rasprave, nisam puno aktivan u pisanju, vise citam. Ovo sam danas malo prokomontarisao za Wozniacki. Ako ne osvoji Carolina onda ce Peng, ubi zena tenis. :D

Hoće ako se Serena oprosti u međuvremenu :mrgreen: :mrgreen:

Nole odličan, podsječa na onog starog Novaka. Očekujem finale Nole vs Fed
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 sep 2014, 11:07

emir18 je napisao/la:A Krunic-ke sta radi :o
velika šteta za aleksandru kkakva smirenost, kakva psiha, kakve varijacije u igri... presudilo je iskustvo i prije svega sreća, jer u trećem kad je Buka napravila brejk mreža je pomogla, pa kad je branila brejk opet je mreža pomogla. ali s obzirom na stagniranje od 3 godine ovo je za krunicku sjajan turnir i pokazatelj da može puno. gledam nju i pitam se jesu li ana, jelena i ona iz iste države? kakva razlika u pristupu i korišćenju mozga...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 sep 2014, 17:22

Strašni Wawrinka savladao žilavog Robreda i zakazao četvrtfinale s Nishiokorijem, koje će naravno proći kao plitak potok. S druge strane poslastica - Đoković vs Murray. Novak je pod imperativom da trijumfalno završi sezonu, a Andyju je ovo idealna prilika da se iskupi za dosadašnje loše rezultate. Mislim, da se ne lažemo, biće to vjerovatno smor od meča s maratonskim razmjenama, ali eto - vrijedi pogledati. :mrgreen:

Eh, kakav bi bio užitak ponovo pogledati Novaka i Stana. Stanimal se osvetio u Australiji, vrijeme je da dokrajči broja jedan i u Sjedinjenim Državama. Da se prisjetimo kako je to izgledalo hronološkim redom...

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Kakvo bi to bilo rivalstvo da se Wawa probudio prije par sezona. :o

P.S. Što se tiče donjeg dijela, Federer nastavlja krčenje puta do finala. :mrgreen:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 02 sep 2014, 18:27

Jbt odgledao sam ovo nisam ni trepnuo. :) Kakva su ovo dva doktora, dva majstora. Pa ne znam igra li iko duze a ujedno i ljepse poene.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 sep 2014, 19:15

đoković-marej sveti bože kakva će to kamilica biti???!!! kud baš oni, pa to su najgori i najdosadniji dueli atp tura...
inače šta je ono pio sten??? mislim izgubi brejk popije bonu okrene prvi set, kasnije izgubi set opet bona i okrene meč
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 sep 2014, 19:26

Peng strahobalna. :thumbup:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.