FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Guest007
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Guest007 » 28 nov 2017, 23:44

Poluvrijeme 2:0, citirat cete me ;)
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

slobodaTZ
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slobodaTZ » 28 nov 2017, 23:46

Guest007 je napisao/la:Poluvrijeme 2:0, citirat cete me ;)
Ako je tako, evo odma :D

Sent from Nokia 3210

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 nov 2017, 23:48

Guest007 je napisao/la:Poluvrijeme 2:0, citirat cete me ;)
Tandir i Salihović. :kafa: :kafa:
Nemojte me bezveze ismijavati, namjerno su njih dvojica.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 29 nov 2017, 00:06

Skver je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Škver je opasno upućen. Da ti nisi moj jaran sto trci oko stadiona ?
Za tvoj info, ne trcim oko stadiona, nekad sam trcao unutar staze gdje ti jaro tvoj trci kad smo guzili velike ekipe, a nisu iz BiH pa ti sad kontaj, a i nas su guzili kad je trebalo, naravno sve po direktivi.....i jos mi dodje neki balavac i pametuje mi o Slobodi.....Hitman, najiskrenije.....zaboli me racku i za Azmirom i za NJUO-om....ovdje se nikad ne moze napraviti nesto dobro, neka lijepa prica jos od puno prije....samo se desila jednom incidentna situacija kad se Soboda plasirala u tadasnju kup UEFA, ponadao sam se da ce biti nesto kad se pojavio covjek koji je spasio klub od ponora pa nista ne bi ni od toga, bilo je ovdje pametnih predloga u gradu od bivseg nam i najboljeg predsjednika u istoriji kluba gospodina Ante Raosa, al jok ovdje svaki papak po svom.....da ne pricam o bivsim tkzv legendama kluba, pa to ni pas sa maslom ne bi pojeo, ovdje su su svi najpametniji i svi sve znaju, mislim na grad, da neko ne bi pomislio na forumski puk :mrgreen:....tako da se vise ni ne nadam, volio bih samo ako mogu da naprave klub stabilnim, da sto vise nase djece igra u klubu, to je jedini pravi put, drugog nema....praviti igrace kao sto se nekada radilo a vidim da ima dobrih momaka ako nisu vec kaparisani i dovoditi talentovane igrace sa ovog naseg podrucja....to mi je rekao i prezidente gospodin Ante Raos kada sam ga zadnji put vidio.....i to je to moj Hitman :salut:
Eh to mi je slicno sinoc ispričao jedan drug za Raosa i slažem se.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 nov 2017, 07:22

Skver je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Škver je opasno upućen. Da ti nisi moj jaran sto trci oko stadiona ?
Za tvoj info, ne trcim oko stadiona, nekad sam trcao unutar staze gdje ti jaro tvoj trci kad smo guzili velike ekipe, a nisu iz BiH pa ti sad kontaj, a i nas su guzili kad je trebalo, naravno sve po direktivi.....i jos mi dodje neki balavac i pametuje mi o Slobodi.....Hitman, najiskrenije.....zaboli me racku i za Azmirom i za NJUO-om....ovdje se nikad ne moze napraviti nesto dobro, neka lijepa prica jos od puno prije....samo se desila jednom incidentna situacija kad se Soboda plasirala u tadasnju kup UEFA, ponadao sam se da ce biti nesto kad se pojavio covjek koji je spasio klub od ponora pa nista ne bi ni od toga, bilo je ovdje pametnih predloga u gradu od bivseg nam i najboljeg predsjednika u istoriji kluba gospodina Ante Raosa, al jok ovdje svaki papak po svom.....da ne pricam o bivsim tkzv legendama kluba, pa to ni pas sa maslom ne bi pojeo, ovdje su su svi najpametniji i svi sve znaju, mislim na grad, da neko ne bi pomislio na forumski puk :mrgreen:....tako da se vise ni ne nadam, volio bih samo ako mogu da naprave klub stabilnim, da sto vise nase djece igra u klubu, to je jedini pravi put, drugog nema....praviti igrace kao sto se nekada radilo a vidim da ima dobrih momaka ako nisu vec kaparisani i dovoditi talentovane igrace sa ovog naseg podrucja....to mi je rekao i prezidente gospodin Ante Raos kada sam ga zadnji put vidio.....i to je to moj Hitman :salut:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 29 nov 2017, 09:24

Možemo li kratke prognoze kao nekad Čedo Orlović.
Moja je 2:1(1:1 poluvrijeme)
Muminović Ignjatovic Mehmedagić Lazevski Todorovic Grahovac Hairulahovic Osmanagic Ordagic Smajic Krpic
To bi bilo najbolje sto imamo u ovom momentu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 nov 2017, 11:41

nema tu nikih prognoza, ogadit ce nam fudbal, i nasi i njihovi

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 nov 2017, 11:45

Danas ako ne prodjemo, predsjednik i sportski direktor koji su zalutali u fudbal ako imaju i malo morala moraju podnijeti ostavke....u prvoj utakmici se vidjelo da je i ovakva Sloboda kvalitetnija ekipa od Sloge ciji igraci ma koliko bili bolje placeni, imaju osrednju ekipu ranga u kojem se takmice....
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 nov 2017, 12:03

ali ako prodjemo, vi forumasi ako imate imalo morala, prestati cete biti protiv UO

ps Skver, pise se "imalo", ne " i malo"

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 nov 2017, 12:21

Šta je ASmir za danas naredio. Ordagića u prvu i kapitensku oko ruke. Da ne ispada iz forme :lol: :lol: :lol:
Niko, niko, samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 nov 2017, 12:23

Mene sramota ko je predsjednik Slobode, ljudi koji i malo znaju sta je Sloboda ne mogu da vjeruju da se ovo desava sa Slobodom i smiju se kad im kazem ko je covjek koji je predsjednik kluba.....raja iz ex YU...ljudi prate Slobodu kao i sve klubove koji su nesto znacili, kao sto ja volim pogledati utakmice Hajduka, Dinama, Partizana, Rijeke, Osijeka, Vardara, Vojvodine....kad god mogu.
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 nov 2017, 12:26

Chinaglia je napisao/la:ali ako prodjemo, vi forumasi ako imate imalo morala, prestati cete biti protiv UO

ps Skver, pise se "imalo", ne " i malo"
Zasto bi bili za njih :?:
Pa imamo izgleda 10 finala polufinala kupa I svega ostalog, po cemu se razlikuje prolazak Sloge od svih polufinala i finala prije. ...
Da bi bili za njih moraju zasluziti. ...Da bi na tribinama bilo hiljade ljudi moraju zasluziti. ...
Za godinu i po skoro nikakav finansijski izvjestaj. ....
Gdje su dokazi da se uplacuje reprogram. ...
A znali su i oni ti isti, sa skupstinom i gradom zajedno razapinjati proslu upravu za finansijski. ...
Gdje je sada. .....
Time dokazuju da nisu nista bolji od Azmira nista i dokazuju ono sto mozda najvise boli ili bi trebalo. ..
Sloboda nije "svih "nas nije gradska niti je stadion gradski nego privatna prcija nekolicine probranih. ...
Inace cemo proci Slogu vjerovatno...
Ali sta i kako dalje.
Evo vidis **** Hitmana koliko je ispljuvao Ordagica dzaba. ..gade mi se takvi ljudi. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2017, 12:36

Rekao vam ja da lupate za Ordagica. Momak nije otisao iz Slobode ne da Sloboda ne zaradi vec jer mu je ovdje lijepo i jer mu je blizu kuca. Ali ova uprava ce i to za zaebe kao i sve do sada.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 nov 2017, 12:43

Skver je napisao/la:Danas ako ne prodjemo, predsjednik i sportski direktor koji su zalutali u fudbal ako imaju i malo morala moraju podnijeti ostavke....u prvoj utakmici se vidjelo da je i ovakva Sloboda kvalitetnija ekipa od Sloge ciji igraci ma koliko bili bolje placeni, imaju osrednju ekipu ranga u kojem se takmice....
Mi ćemo proći danas, a naš "kvalitet" nema nikakve veze s tim.
Pa nek kažu opet da Azmir ne valja i ne voli Slobodu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 nov 2017, 12:44

Hoce li biti prenos na TK

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2017, 12:50

Bolji prenosi na TVTK i kvalitetniji nego na Moja TV :urnebes:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 nov 2017, 12:56

wobly92 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Danas ako ne prodjemo, predsjednik i sportski direktor koji su zalutali u fudbal ako imaju i malo morala moraju podnijeti ostavke....u prvoj utakmici se vidjelo da je i ovakva Sloboda kvalitetnija ekipa od Sloge ciji igraci ma koliko bili bolje placeni, imaju osrednju ekipu ranga u kojem se takmice....
Mi ćemo proći danas, a naš "kvalitet" nema nikakve veze s tim.
Pa nek kažu opet da Azmir ne valja i ne voli Slobodu.
Azmir ce uvijek imati moje veliko postovanje i svih onih koji istinski vole Slobodu za sve ono sto je uradio za Slobodu......
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 nov 2017, 12:57

Hajde da kazemo :urnebes: :facepalm:
A ko vodi prenos

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 29 nov 2017, 13:54

Slobodas je napisao/la:Sad se neke stvari jasnije mogu vidjeti. Imam osjecaj da je Azmiru i Jasminu( u daljem tekstu gradu) u cilju gasenje FK Sloboda Tuzla ,s tim da FK Tuzla city udje u PL!!! Nakon gasenja FK Sloboda Tuzla, FK Tuzla city ce promijeniti ime u FK Sloboda Tuzla city ili FK Sloboda Tuzla 1919 uz amin grada ( sto ce oni nazvati fuzijom a u stvari nece biti ni F od fuzije ), nakon cega ce se Azmir "ponovo vratiti u Slobodu kao sto i najvaljuje", a grad nece vise morati vracati dugove i davati pare za FK Sloboda Tuzla !!! Navijaci ovce ce i dalje ici i gledati utakmice kao sto idu na kosarku a pametni ljudi ce nastaviti sa iseljavanjem iz ovog smrdljivog grada i drzave !!!
Ovo sam cuo jos ljetos tako
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2017, 13:56

Ocajni smo, ocekivao sam da ce zabiti gol u startu da se lakse dise ali ovako kako ide sporo i bezidejno ne bi cudilo i da na penale odemo, a dalje znamo kakve smo mi kurate srece cu :S

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87, prisonbreak, tuzlanskinacin, VivaLaLiberta, Zlatu075 i 46 gostiju.