Nije bit pljuvanja vec usranog napretka evo 4 sezona,a igracki kadar ne da napreduje vec nazaduje maksimalno.pile87 je napisao/la:Pa brate makismlno je ruzno o necemu suditi sto nisi ocima vidio, znam ja odlicno ko je Adilovic i sta je Adilovic ali ne volim naprdjivana. Uostalom prijateljska utakmica jel zasluzuje neko biti popljuvan u takvij utakmici neko ko je donio zadnjih godina par trofeja na Grbavicu.propuh je napisao/la:Ok to nego sam mislio na tvoj post ovo za ne gledanje i predrasude
Jel Osim i ekipa misle da ce zadrzat i ovo malo raje na stadionu s Colicem,Vasilicem.Karicom i da ne nabrajam, a da ne govorim o povecanju posjete.
Dosli Zeljkovic i Bucan koji realno ne da nisu pojacanja vec su korak nazad.
Na kraju zar ne gledamo vec odavno ove likove u Zelji i ruku na srce ima ih koji nisu ni za dodavanje lopte pored terena a kamoli da igraju.
Realni navijaci ne ocekuju Sehica,Jahica i slicne vec napredak da dodje neki mladi reprezentativac, igrac od koga se ocekuje korak naprijed i igrac koji je sposoban primiti loptu, u trku centrirat, osutat izvan sesnesterca, a dribling ostaje pusti san.
Hebes rezultat ali kad covjek vidi sastav samo spusti pogled dole ne moras ni gledat.