Papiri stigli potpisuje ove sedmice,isto pitanje si vec neki dan postavio a pile ti odgovorio,al nema veze...sajo10 je napisao/la:Pa sta je sa Perakom? Hoceli biti ista sa njim, izgleda da nece ili??
Sta igra taj Bogicevic?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Papiri stigli potpisuje ove sedmice,isto pitanje si vec neki dan postavio a pile ti odgovorio,al nema veze...sajo10 je napisao/la:Pa sta je sa Perakom? Hoceli biti ista sa njim, izgleda da nece ili??
Ne bih da ofiram tog igrača koji je izvor, ali je pouzdana 99%. Ne laže sigurno, jedino ako je šta ishitreno zaključio, a nije.Seyo_TM je napisao/la:ja ti recenice ko da si na tripu...Grbavica moj zivot je napisao/la:nemoj nagadat kad se bude znalo ikako a koako smo mogli dovest rok isteko 1.2.2010 sigurno je slobodan igracŽeljovac je napisao/la:Izgleda da smo doveli Bogičevića iz Modriče.
Igra stopera. Visok 1,89. Igrao 2-3 sezone za C. Zvezdu. Sad će mu 27.bistrikboy je napisao/la:Papiri stigli potpisuje ove sedmice,isto pitanje si vec neki dan postavio a pile ti odgovorio,al nema veze...sajo10 je napisao/la:Pa sta je sa Perakom? Hoceli biti ista sa njim, izgleda da nece ili??
Sta igra taj Bogicevic?
Jarane izvinjujem se i tebi a i piletu ako je momak vec odgovorio, inace ja nisam onaj tip koji odma pise pitanje prije neg sto pogledam jedno 1,2 stranice unazad hehebistrikboy je napisao/la:Papiri stigli potpisuje ove sedmice,isto pitanje si vec neki dan postavio a pile ti odgovorio,al nema veze...sajo10 je napisao/la:Pa sta je sa Perakom? Hoceli biti ista sa njim, izgleda da nece ili??
Sta igra taj Bogicevic?
Kakva je tu bitka bila?MinistaR je napisao/la:Bogičević sutra potpisuje. Čestitam, dobili ste bitku nad Čelikom i Zvijezdom. Bogičević je jedan od boljih odbrambenih igrača u ligi.
Ma, svi ga željeli, svi slali ponude, na kraju eto odlučio da igra za Želju. Po meni najbolji izbor, i tabela i historija i ime i sve...Sretno mu!bistrikboy je napisao/la:Kakva je tu bitka bila?MinistaR je napisao/la:Bogičević sutra potpisuje. Čestitam, dobili ste bitku nad Čelikom i Zvijezdom. Bogičević je jedan od boljih odbrambenih igrača u ligi.
Sajo citaj ubuduce ovako samo gomilamo ista pitanja i odgovore...
Zato i kazem,nema tu dvojbe kad te Željo zovne,ali nisu ta vremena jos...MinistaR je napisao/la:Ma, svi ga željeli, svi slali ponude, na kraju eto odlučio da igra za Želju. Po meni najbolji izbor, i tabela i historija i ime i sve...Sretno mu!bistrikboy je napisao/la:Kakva je tu bitka bila?MinistaR je napisao/la:Bogičević sutra potpisuje. Čestitam, dobili ste bitku nad Čelikom i Zvijezdom. Bogičević je jedan od boljih odbrambenih igrača u ligi.
Sajo citaj ubuduce ovako samo gomilamo ista pitanja i odgovore...
Potpis!Urban je napisao/la:Svi koji ce nam pomoci da ostvarimo svoje zacrtane ciljevee BUJRUM i svaka cast samo nek dolaze bit ce nestoo nikad se ne zna bez rizika nema uspjeha
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 15 gostiju.