Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Prerastao si ove lagane startove sa ledja i prepucavanje preko medija. Moras klizeci uletiti na terenu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nesto izgledas kao u nekom rok fazonu. Nije to danas privlacno curama, posebno crno i duza brada, do 2-3 dana najbolja.
Ako si ovako uobicajen, predlazem ti promjenu stila u potpunosti. Jer ovo djeluje suprotno na cure, samo one rijetke pucaju na ovako nesto.
Ako si ovako uobicajen, predlazem ti promjenu stila u potpunosti. Jer ovo djeluje suprotno na cure, samo one rijetke pucaju na ovako nesto.

Mia San Mia
R32 je napisao/la:Nesto izgledas kao u nekom rok fazonu. Nije to danas privlacno curama, posebno crno i duza brada, do 2-3 dana najbolja.
Fazon je pronaci rijetku a ne ove drolje

hahhahahahahahhhhaha oj kralja hahhaCeltic je napisao/la:Imam jedan problem,moze li mi neko pomoci :
Ovako kad sam na Facebooku javim se nekoj djevojci i napisem joj uglavnom,Cao ,sta ima ?
i vecina ti djevojaka mi ne odgovori.
Pa me zanima jeli to do mene ili do Facebooka ili je i do njih nesto !? Hvala puno....
Samo Sarajevo
A sta je sa onim gustimaCeltic je napisao/la:R32 je napisao/la:Nesto izgledas kao u nekom rok fazonu. Nije to danas privlacno curama, posebno crno i duza brada, do 2-3 dana najbolja.

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa nemoj se onda javljati droljamaCeltic je napisao/la:R32 je napisao/la:Nesto izgledas kao u nekom rok fazonu. Nije to danas privlacno curama, posebno crno i duza brada, do 2-3 dana najbolja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... ab2898dae0" onclick="window.open(this.href);return false;
Mene isto neće nijedna, doduše ja se i ne javljam, a ni one meni.
Ja samo live udaram, al slabo i to ide, al bit će bolje.
@celtic, nemoj se javljati takvima onda, traži live, a fb batali...
Mene isto neće nijedna, doduše ja se i ne javljam, a ni one meni.

Ja samo live udaram, al slabo i to ide, al bit će bolje.
@celtic, nemoj se javljati takvima onda, traži live, a fb batali...
Ma razumijem ja tebe, a i one normalne odvlaci ovo vjeruj. Samo ako je i ona u rok fazonu, imao sam nekad drugaricu koja je ganjala samo ovakve tipove poput tebe. Ali je rijetko takvih, 90% i njih se cesto olese, napuse i sl. pa onda nadalje...
A normalnu ces upoznati, vidis po slikama na pocetku iako tesko, i u daljnjem toku od poznanika i sl. Pa ces vidjeti jesi se zayebao ili ne, pa nastavis ili
I sto kaze Belmin pucaj vise uzivo.
A normalnu ces upoznati, vidis po slikama na pocetku iako tesko, i u daljnjem toku od poznanika i sl. Pa ces vidjeti jesi se zayebao ili ne, pa nastavis ili

I sto kaze Belmin pucaj vise uzivo.
Mia San Mia
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Svidja mi se brada kod @Celtic
Meni nesto brada slabo raste, ne znam kako da objasnim. Nije na svim mjestima podjednako narasla, a bas bih volio da imam onako finu bradu

Meni nesto brada slabo raste, ne znam kako da objasnim. Nije na svim mjestima podjednako narasla, a bas bih volio da imam onako finu bradu

ZZ
Hvala,pa mozda naraste nekadmoj uzor-S.G je napisao/la:Svidja mi se brada kod @Celtic![]()

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Meni vise brada dosadila, svako je sad ima, cekam da se isfura trend pa da se vratim na svoje. A i zena sad ima vise. Ne znam sto ne vole bradu, ali je tako. I ako neke vole, vole one kratke brade, od par dana
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ne znam ja dugo imam bradu ili vec nesto slicno,neki fazon,jednostavno navikao sam se,i ljetos sam se skroz obrijao,jednostavno to nisam bio ja,nisam se mogao prepoznati,jos me djevojka napala sto sam isto uradio,neda da se obrijem vise.Bosniacum Lilium je napisao/la:Meni vise brada dosadila, svako je sad ima, cekam da se isfura trend pa da se vratim na svoje. A i zena sad ima vise. Ne znam sto ne vole bradu, ali je tako. I ako neke vole, vole one kratke brade, od par dana
PS. Ovo gore sam se zezao,malo da se nasalimo

100% tako, sve danas vole uglađene likove, malo da se furas, da se lickas i sl. Svaka ce prvo gledati opsti dojam pa onda ostalo. Live malo lafine bacis ofo ono to danas kod cura prolazi.Bosniacum Lilium je napisao/la:Meni vise brada dosadila, svako je sad ima, cekam da se isfura trend pa da se vratim na svoje. A i zena sad ima vise. Ne znam sto ne vole bradu, ali je tako. I ako neke vole, vole one kratke brade, od par dana
Mia San Mia
- rob do bagro
- Kontakt:
Ah jbm ti zakon.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=556DF838" onclick="window.open(this.href);return false;

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=556DF838" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]rob do bagro je napisao/la:Ah jbm ti zakon.![]()
![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rob do bagro
- Kontakt:
Upravo tako.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Bosniacum Lilium je napisao/la:I ako neke vole, vole one kratke brade, od par dana

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ja kad pustim bradu izgledam ko neki Turčin..
Takva mi najbolje pristaje, i ne bih je dirao..
Al' brzo raste jbg..

Ovim si mi popravio dan..
btw odlična brada, do fejsa je..

To je to..I ako neke vole, vole one kratke brade, od par dana
Takva mi najbolje pristaje, i ne bih je dirao..
Al' brzo raste jbg..

Celtic je napisao/la:
Imam jedan problem,moze li mi neko pomoci :

Ovim si mi popravio dan..

btw odlična brada, do fejsa je..

Zadnja izmjena: BlueBosnian, dana/u 04 feb 2015, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Role i dalje bacas bombe, uletit ce ti ko na klix-u 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16