Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sad Matip mjesec ide out.Suzava se roster pred najvazniji mjesec haman.Alisson samo da se vrati ,amin.Jota impact > Diaz impact .
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 03 dec 2023, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
U Januaru treba dovesti dobrog desnog beka koji može igrati u oba pravca, a ovog momčinu prebaciti u vezu. Da se ja pitam ovaj golman i Nunez trebaju nastaviti trenirati odmah poslije utakmice.
- JayCatwright
- Kontakt:
Endo zasluzio da krene od prve narednu, mozda ce i MacAllister vise koristiti kao 8ica.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bas je ove godine meni grohnuo , fali stari Diaz do povrede , tad smo obje strane šicali ko ludi ili možda je do Robertsona , ko ce mu znati.
Endo bi i meni krenuo , a Ryan klupa narednu.
Opet mi nije jasna Kloppova logika ea makne i Alexisa i Dominika , mislim da nije problem danas tu bio.
Ma Matip vise govorim zbog rotacije iskreno , decembar je pretezak.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Frimpong iz Leverkusena, može i Boniface u paketu s njim, a Darwina poslat u Betis
Darwin u obje akcije kod preokreta učestvovao u građenju napada, da ne kažem imao predasistenciju.
Ocjene kompici dajte
- JayCatwright
- Kontakt:
Jurgen Klopp on Joel Matip injury: "No scan yet, but that will not be a short one."
Darwin ima jako puno dobrih strana +urođeni osjecaj za igru, a mene licno frustrira sto mu tako malo nedostaje da bude wc napadač. Inače on snosi dio krivice za današnju dramu sa svoja dva promašaja to mora popravljati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Darwinova rola danas kod dva zadnja gola. Klasa.

Volio bih vidjeti trio Gakpo-Nunez-Salah od početka sledeću utakmicu. Ili to sačuvati za 17.12. čisto zbog flashbackova.
- JayCatwright
- Kontakt:
Donio bi nam titulu ko RVP Unitedu onomad

Mentality monsters are back baby!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.