pa cemu onda prica ako ne znamo koliko trazi love ,niti znamo mozda covjek uopšte nebi htio doci ,odnosno niko ga nigdje ne spominje znaci klasicno nagadjanjeAjax je napisao/la:Pa neznam nije ni momak Thiago Silva. 31 mu je godina istekao mu ugovor u Belgiji. Ko ce ga znat. Mozda bi i pristaobordobijeli je napisao/la:cisto sumnjam da bi ti igraci igrali za platu 4-5 hiljada eura ,lova je problem mi imamo al ne da mozemo placati igrace 10 -15 hiljada eura![]()
Nije to toliko nemoguce. Svakako mu je sad cijena opala.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ima li kod tebe sta da nije staro preko 20 dana ?Sarajlijc@ je napisao/la:Ljudi dragi ovo je staro preko 20 dana.
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
jos jedan jako bitan detalj je gdje igramo prvu utakmicu .mislim da bi bilo jako dobro da prvu igramo u gostima ,malo se zatvoris probas zabiti iz neke kontre dok kad kuci igras prvu moras napasti a to je teze i prosle godine smo bolje u gostima igrali ,lakse nekako igramo nego kuci . eto ne trazimo puno albanci ili videoton i prva u gostima

Covjek je naveden kao potencialni stoper ako svi ovi ostali koji su se "spominjali" i na kraju nisu dosli propadnu. Odnosno slobodan je igrac, iskusan, ima kvalitet ( ako si pogledao video ), nije skup jer puni 32 godine. Ja sam ga samo predlozio. Bolje i on ili neko slican njemu nego niko po meni. Takvih igraca da valjaju a da nisu skupi da im je istekao ugovor i jos da bi igrali ovdje nije bas puno. A za ligu prvaka/evropa ligu je potreban bar jos jedan stoper. Jer nece moci napadaci zabiti koliko ce odbrani da primi. Sto bi bila prava steta kad vec imamo ovako dobre napadace.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 jun 2015, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Istina za to da je bolje prva u gostima,ali vjeruj mi brate teško da ćemo albance,videoton i molde dobiti, helsinki myb inekako,ali od ovih nista.bordobijeli je napisao/la:jos jedan jako bitan detalj je gdje igramo prvu utakmicu .mislim da bi bilo jako dobro da prvu igramo u gostima ,malo se zatvoris probas zabiti iz neke kontre dok kad kuci igras prvu moras napasti a to je teze i prosle godine smo bolje u gostima igrali ,lakse nekako igramo nego kuci . eto ne trazimo puno albanci ili videoton i prva u gostima![]()
Sabrine mi moje!
To je to!obiteljskicovjek je napisao/la:Ja nakog crnjaka, nije dosao ovaj nije dosao onaj, 7 komada u LP, mrtva odbrana, hocemo stopera ODMAH. Ibrakovic nema pojma, pregovara sa napadacima a nemamo stopera. Usciplic nema licencu, Mamic nece da cuje za Saida, uprava napolje, gubimo titulu PANIKAAA. Koji vam je qrac, sta hocete finale LP, 20 bodova prednosti u ligi, hocete Mesija mozda. Ko god misli da ljudi u upravi ne rade kako najbolje znaju i umiju i to mu ne odgovara neka ide navijati za Olimpik. I popustite sa nerealnim zahtjevima, razumijem zelje i potrebu za diskusijom na temi al od nekih postova mi je muka. Tacno sticem utisak da neki postovi nisu dobronamjerni i njima![]()
A ostalim poruka URAZUMITE SE LJUDI STA VAM JE sve ide svojim tokom i samo u jednom smijeru (napredak) kome to nije nije dovoljno nek se malo zapita!!!!!!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
vjeruj mi i ja citavo vrijeme prizeljkujem da igramo prvu u gostima jer bas to, bunker neki napravis, nesto iz kontri probas pa i ako izgubis tekmu 1 razlike necemu se mozes nadati, ovako kuci primis li barem jedan gol belaj pred gostovanje, osim ako ne dadnemo 5bordobijeli je napisao/la:jos jedan jako bitan detalj je gdje igramo prvu utakmicu .mislim da bi bilo jako dobro da prvu igramo u gostima ,malo se zatvoris probas zabiti iz neke kontre dok kad kuci igras prvu moras napasti a to je teze i prosle godine smo bolje u gostima igrali ,lakse nekako igramo nego kuci . eto ne trazimo puno albanci ili videoton i prva u gostima![]()

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
ma ne znam nikad ga nisam gledao tako da ne mogu nista reci ,moze se naci brazilaca -portugalaca ,afrikanaca s slicnom cijenom al sve je to veliki upitnikAjax je napisao/la:Covjek je naveden kao potencialni stoper ako svi ovi ostali koji su se "spominjali" i na kraju nisu dosli propadnu. Odnosno slobodan je igrac, iskusan, ima kvalitet ( ako si pogledao video ), nije skup jer puni 32 godine. Ja sam ga samo predlozio. Bolje i on ili neko slican njemu nego niko po meni. Takvih igraca da valjaju a da nisu skupi da im je istekao ugovor i jos da bi igrali ovdje nije bas puno. A za ligu prvaka/evropa ligu je potreban bar jos jedan stoper. Jer nece moci napadaci zabiti koliko ce odbrani da primi. Sto bi bila prava steta kad vec imamo ovako dobre napadace.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Qrac jos malo, oteglo se haos

zna li iko kad cemo dobiti grupe, je li moguce veceras, ili bas moramo do sutra cekati ? 

Pyro is not a crime !
Joj što sam ja nešto miran oko svega ovog, i oko pojačanja i oko žrijeba, nekako iznenađujem samog sebe. Naravno pred početak tekmi kreće podrhtavanje.
Od svih ovih koji se pominju kao mogući dolasci ili odlasci nekako bi mi najteže pao odlazak Delača, tu bi baš bili na gubitku, ali i ako se to desi, valja nastaviti naprijed.
Od svih ovih koji se pominju kao mogući dolasci ili odlasci nekako bi mi najteže pao odlazak Delača, tu bi baš bili na gubitku, ali i ako se to desi, valja nastaviti naprijed.
@bordobijeli da ne idem u off i kvarim temu i sa ovim zavrsavam o ovom igracu.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
EL je moguce da bude danas oko 8 i 15 a sutra za CLTHEC je napisao/la:zna li iko kad cemo dobiti grupe, je li moguce veceras, ili bas moramo do sutra cekati ?
-
- Kontakt:
jos je prva utakmica u ramazanu a druga nebi bila a dosta ljudi posti i na teraviju ide odma manje raje na stadionu .THEC je napisao/la:vjeruj mi i ja citavo vrijeme prizeljkujem da igramo prvu u gostima jer bas to, bunker neki napravis, nesto iz kontri probas pa i ako izgubis tekmu 1 razlike necemu se mozes nadati, ovako kuci primis li barem jedan gol belaj pred gostovanje, osim ako ne dadnemo 5bordobijeli je napisao/la:jos jedan jako bitan detalj je gdje igramo prvu utakmicu .mislim da bi bilo jako dobro da prvu igramo u gostima ,malo se zatvoris probas zabiti iz neke kontre dok kad kuci igras prvu moras napasti a to je teze i prosle godine smo bolje u gostima igrali ,lakse nekako igramo nego kuci . eto ne trazimo puno albanci ili videoton i prva u gostima![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
O MelunovicuBosnianKingdom je napisao/la:A kojem igracu se vi toliko raspravljate nisam ukapiro ?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 12 gostiju.