FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 21 jun 2015, 18:34

Ajax je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:cisto sumnjam da bi ti igraci igrali za platu 4-5 hiljada eura ,lova je problem mi imamo al ne da mozemo placati igrace 10 -15 hiljada eura :crazy:
Pa neznam nije ni momak Thiago Silva. 31 mu je godina istekao mu ugovor u Belgiji. Ko ce ga znat. Mozda bi i pristao :?: :?:
Nije to toliko nemoguce. Svakako mu je sad cijena opala.
pa cemu onda prica ako ne znamo koliko trazi love ,niti znamo mozda covjek uopšte nebi htio doci ,odnosno niko ga nigdje ne spominje znaci klasicno nagadjanje

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2015, 18:38

Sarajlijc@ je napisao/la:Ljudi dragi ovo je staro preko 20 dana.
Ima li kod tebe sta da nije staro preko 20 dana ?
Sabrine mi moje!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jun 2015, 18:40

jos jedan jako bitan detalj je gdje igramo prvu utakmicu .mislim da bi bilo jako dobro da prvu igramo u gostima ,malo se zatvoris probas zabiti iz neke kontre dok kad kuci igras prvu moras napasti a to je teze i prosle godine smo bolje u gostima igrali ,lakse nekako igramo nego kuci . eto ne trazimo puno albanci ili videoton i prva u gostima :D :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jun 2015, 18:41

Covjek je naveden kao potencialni stoper ako svi ovi ostali koji su se "spominjali" i na kraju nisu dosli propadnu. Odnosno slobodan je igrac, iskusan, ima kvalitet ( ako si pogledao video ), nije skup jer puni 32 godine. Ja sam ga samo predlozio. Bolje i on ili neko slican njemu nego niko po meni. Takvih igraca da valjaju a da nisu skupi da im je istekao ugovor i jos da bi igrali ovdje nije bas puno. A za ligu prvaka/evropa ligu je potreban bar jos jedan stoper. Jer nece moci napadaci zabiti koliko ce odbrani da primi. Sto bi bila prava steta kad vec imamo ovako dobre napadace.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 jun 2015, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2015, 18:42

bordobijeli je napisao/la:jos jedan jako bitan detalj je gdje igramo prvu utakmicu .mislim da bi bilo jako dobro da prvu igramo u gostima ,malo se zatvoris probas zabiti iz neke kontre dok kad kuci igras prvu moras napasti a to je teze i prosle godine smo bolje u gostima igrali ,lakse nekako igramo nego kuci . eto ne trazimo puno albanci ili videoton i prva u gostima :D :D
Istina za to da je bolje prva u gostima,ali vjeruj mi brate teško da ćemo albance,videoton i molde dobiti, helsinki myb inekako,ali od ovih nista.
Sabrine mi moje!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jun 2015, 18:43

obiteljskicovjek je napisao/la:Ja nakog crnjaka, nije dosao ovaj nije dosao onaj, 7 komada u LP, mrtva odbrana, hocemo stopera ODMAH. Ibrakovic nema pojma, pregovara sa napadacima a nemamo stopera. Usciplic nema licencu, Mamic nece da cuje za Saida, uprava napolje, gubimo titulu PANIKAAA. Koji vam je qrac, sta hocete finale LP, 20 bodova prednosti u ligi, hocete Mesija mozda. Ko god misli da ljudi u upravi ne rade kako najbolje znaju i umiju i to mu ne odgovara neka ide navijati za Olimpik. I popustite sa nerealnim zahtjevima, razumijem zelje i potrebu za diskusijom na temi al od nekih postova mi je muka. Tacno sticem utisak da neki postovi nisu dobronamjerni i njima :tralala: :tralala: A ostalim poruka URAZUMITE SE LJUDI STA VAM JE sve ide svojim tokom i samo u jednom smijeru (napredak) kome to nije nije dovoljno nek se malo zapita!!!!!!
To je to! :bow: :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 jun 2015, 18:43

bordobijeli je napisao/la:jos jedan jako bitan detalj je gdje igramo prvu utakmicu .mislim da bi bilo jako dobro da prvu igramo u gostima ,malo se zatvoris probas zabiti iz neke kontre dok kad kuci igras prvu moras napasti a to je teze i prosle godine smo bolje u gostima igrali ,lakse nekako igramo nego kuci . eto ne trazimo puno albanci ili videoton i prva u gostima :D :D
vjeruj mi i ja citavo vrijeme prizeljkujem da igramo prvu u gostima jer bas to, bunker neki napravis, nesto iz kontri probas pa i ako izgubis tekmu 1 razlike necemu se mozes nadati, ovako kuci primis li barem jedan gol belaj pred gostovanje, osim ako ne dadnemo 5 :lol:
Pyro is not a crime !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jun 2015, 18:49

slika

:kafa: :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jun 2015, 18:51

Ajax je napisao/la:Covjek je naveden kao potencialni stoper ako svi ovi ostali koji su se "spominjali" i na kraju nisu dosli propadnu. Odnosno slobodan je igrac, iskusan, ima kvalitet ( ako si pogledao video ), nije skup jer puni 32 godine. Ja sam ga samo predlozio. Bolje i on ili neko slican njemu nego niko po meni. Takvih igraca da valjaju a da nisu skupi da im je istekao ugovor i jos da bi igrali ovdje nije bas puno. A za ligu prvaka/evropa ligu je potreban bar jos jedan stoper. Jer nece moci napadaci zabiti koliko ce odbrani da primi. Sto bi bila prava steta kad vec imamo ovako dobre napadace.
ma ne znam nikad ga nisam gledao tako da ne mogu nista reci ,moze se naci brazilaca -portugalaca ,afrikanaca s slicnom cijenom al sve je to veliki upitnik :?: :?: ko garantuje da bas taj igrac nece kiksati ,mislim da je nasa uprava vec iznijela svoje misljenje zele stopera koji je kvalitetan koji ce se odma nametnuti kao npr vranjes koji je kvalitetan i poznajemo ga lako bi se uklopio tako nam nesto treba,ako ne onda bolje gurnuti kovu i mihojevica pa sta bude :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 18:54

Ajax je napisao/la:slika

:kafa: :kafa:
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 21 jun 2015, 18:56

Jos malo braco i saznat cemo ime protivnika
04.10.2009 !!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jun 2015, 18:59

Qrac jos malo, oteglo se haos :damn:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 19:02

uNbx je napisao/la:Qrac jos malo, oteglo se haos :damn:
:( :damn:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 jun 2015, 19:02

zna li iko kad cemo dobiti grupe, je li moguce veceras, ili bas moramo do sutra cekati ? :D
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jun 2015, 19:04

Joj što sam ja nešto miran oko svega ovog, i oko pojačanja i oko žrijeba, nekako iznenađujem samog sebe. Naravno pred početak tekmi kreće podrhtavanje.

Od svih ovih koji se pominju kao mogući dolasci ili odlasci nekako bi mi najteže pao odlazak Delača, tu bi baš bili na gubitku, ali i ako se to desi, valja nastaviti naprijed.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jun 2015, 19:07

@bordobijeli da ne idem u off i kvarim temu i sa ovim zavrsavam o ovom igracu.
Neznam sta bi ti rekao na to. Nekada moras instinktivno da reagujes. Garancije nema. Mozes dovesti stopera i skupljeg od Benke pa da kiksa. Jedina je garancija da ce kvalitetniji i iskusniji stoper manje kiksati od losijeg i neiskusnog u vecini slucajeva a nikako da nece kiksati. Koliko se vidi iz videa radi se o solidnom stoperu. A ako bi bio spreman doci na probu za desetak dana pa ako zadovolji e to je onda nesto sasvim drugo. Onda sto da ne po meni jer ne gubis nista. U svakom slucaju imam povjerenje u upravu sta rade. Mihojevic se po meni nebi bas proslavio u utakmici ligi prvaka jer se radi sve o jako iskusnim napadacima. Sto neznaci da nece izrasti u odlicnog igraca za par godina. A Kovacevic po meni treba tek dokazati kvalitet. A i da igra Kovacevic ko ce biti taj drugi stoper, Dzemo ??

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2015, 19:13

A kojem igracu se vi toliko raspravljate nisam ukapiro ?
Sabrine mi moje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 19:16

THEC je napisao/la:zna li iko kad cemo dobiti grupe, je li moguce veceras, ili bas moramo do sutra cekati ? :D
EL je moguce da bude danas oko 8 i 15 a sutra za CL

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jun 2015, 19:16

THEC je napisao/la:
vjeruj mi i ja citavo vrijeme prizeljkujem da igramo prvu u gostima jer bas to, bunker neki napravis, nesto iz kontri probas pa i ako izgubis tekmu 1 razlike necemu se mozes nadati, ovako kuci primis li barem jedan gol belaj pred gostovanje, osim ako ne dadnemo 5 :lol:
jos je prva utakmica u ramazanu a druga nebi bila a dosta ljudi posti i na teraviju ide odma manje raje na stadionu .

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 jun 2015, 19:17

BosnianKingdom je napisao/la:A kojem igracu se vi toliko raspravljate nisam ukapiro ?
O Melunovicu :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 12 gostiju.