FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Consigliere
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Consigliere » 16 jun 2013, 12:14

zeljooooo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovako se igra , a ne skidaju se gaće unaprijed. :lol: :lol: :lol:
nazalost 'Sir Amar Osim' otprilike propagira skidanje gaca i 'budimo realni' spiku! :x
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jun 2013, 12:33

Bolje da se furamo da smo šampioni svemira, pa da se u oktobru oprostimo od oba trofeja.
DRUG NEBI TI PUNCA

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 jun 2013, 12:38

bagrcavi je napisao/la:Bolje da se furamo da smo šampioni svemira, pa da se u oktobru oprostimo od oba trofeja.
Liga je druga stvar. Tu je Zeljo kombinacija Barce i Reala za sve ostale timove. Ja govorim o Evropi, kad ides na noge jacoj ekipi, u svlacionici ih trebas uvjeriti da im je nebo granica, a ne eto imaju veci budzet od nas i pomocni teren od umjetne trave, bolje da ne mastamo o nekoj pobjedi.... :roll:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jun 2013, 12:39

Trebalo bi vidjeti sta sa jahicem makar za evropu et dobio je papire u turskoj.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 16 jun 2013, 12:40

http://sportsport.ba/ino_fudbal/karabks ... icu/107200
Evo nama Jahića... :mrgreen: Šalim se, al nebi loše bilo, ćak sam i čuo da bi želio završiti karijeru u Želji!
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 16 jun 2013, 12:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jun 2013, 12:41

Consigliere je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Bolje da se furamo da smo šampioni svemira, pa da se u oktobru oprostimo od oba trofeja.
Liga je druga stvar. Tu je Zeljo kombinacija Barce i Reala za sve ostale timove. Ja govorim o Evropi, kad ides na noge jacoj ekipi, u svlacionici ih trebas uvjeriti da im je nebo granica, a ne eto imaju veci budzet od nas i pomocni teren od umjetne trave, bolje da ne mastamo o nekoj pobjedi.... :roll:
Ko kaže da on sa igračima ne priča tako ? Postoji jedna priča za medije, a druga priča za svlačionicu.Vidjećemo šta će biti ove godine.
DRUG NEBI TI PUNCA

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 jun 2013, 12:47

bagrcavi je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Ko kaže da on sa igračima ne priča tako ? Postoji jedna priča za medije, a druga priča za svlačionicu.Vidjećemo šta će biti ove godine.
Ma, brate, pod Amarom smo dozivjeli najbolje trenutke ali i neke od najgorih poraza u Evropi. Ja milsim da je to zbog te njegove realne spike. Kontas, tesko se naloziti kad ti neko to prica, da si losiji i tacka. Pa igraci gledaju njegove intervjue i sl.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 16 jun 2013, 12:52

drugo je šta priča u medijima drugo njima u svlačionici.. pa ko je ikad išta trenirao zna to :lol:
ja kad sam trenirao jedno je trener pričao roditeljima, pričao realne stvari, nama dođe u svlačionicu i ispadne svaki od nas mega zvijezda 8-)
kod osima i vasilić ispadne pique :lol:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 jun 2013, 12:55

@Consigliere - Ma sve to stoji prijatelju sto ti propagiras u teoriji, ali u praksi je druga prica. Prosle godine smo se nadali da mozemo, pa smo zapravo sami uvidjeli koliko smo daleko od drugih.

Samo se sjeti jedne izjave koju je Amar dao nedavno za jednu od TV kuca...

"Strucni stab Maribora trosli mjesecno na preparate za igrace (mislim na dozvoljenja sredstva koja poboljsavaju spremu igraca), koliko mi zapravo trosimo za plate mjesecno"....

Da ti takoder ne pricam, da igraci moraju fizicki biti izdrzljivi za ovakve stvari, jer ne mozes ti pokupiti svakog ilole talenta i napraviti od njega nesto. Nije bas to sve kako se prica. Kompletan proces discipline i rada stoji iza toga, i opet ti niko ne garantira uspijeh. Tako prijatelju, sve ti je receno i ovoj boldiranoj recenici iznad, a da ne govorim o uvjetima i primanjima igraca. Jednostavno je bolje za sviju nas, ako budemo gledali realno na EVROPU, jer bez uloga od nekih 10 mil € u tim samo, pa cak i sa ulogom, ti opet nista nemas zagarantirano, ali opet bi se mogli nesto nadati sa ulogom...

Ovako ti samo ostaje nada, jer mislis sportskim duhom, pa se normalno nadati necemu..

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 16 jun 2013, 13:03

@DzoleZeljo Sve to stoji sve si u pravu ali ne može mi niko reći da nismo mogli Maribora izbaciti. Prvo poluvrijeme smo odigrali preozbiljno i da smo imali malo sreće i iskustva tj. da je ostalo do kraja 0:1 (ili povoljniji npr. 1:1, 2:1), Maribor bi ispao 100%. Hadison bi bio pun, ludilo na tribinama, igrači bi se naložili i preslušali bi ih. Je.. Maribor, jesu bolji i sve to ali nisu toliko, vjeruj mi da bi ih opet volio obzirom na ostale protivnike.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 16 jun 2013, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jun 2013, 13:15

Daj opet Maribor ili Slovan da ih naružimo 8-)
DRUG NEBI TI PUNCA

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 jun 2013, 13:29

DzoleZeljo je napisao/la:@Consigliere - Ma sve to stoji prijatelju sto ti propagiras u teoriji, ali u praksi je druga prica. Prosle godine smo se nadali da mozemo, pa smo zapravo sami uvidjeli koliko smo daleko od drugih.

"Strucni stab Maribora trosli mjesecno na preparate za igrace (mislim na dozvoljenja sredstva koja poboljsavaju spremu igraca), koliko mi zapravo trosimo za plate mjesecno"....

Da ti takoder ne pricam, da igraci moraju fizicki biti izdrzljivi za ovakve stvari, jer ne mozes ti pokupiti svakog ilole talenta i napraviti od njega nesto. Nije bas to sve kako se prica. Kompletan proces discipline i rada stoji iza toga, i opet ti niko ne garantira uspijeh. Tako prijatelju, sve ti je receno i ovoj boldiranoj recenici iznad, a da ne govorim o uvjetima i primanjima igraca. Jednostavno je bolje za sviju nas, ako budemo gledali realno na EVROPU, jer bez uloga od nekih 10 mil € u tim samo, pa cak i sa ulogom, ti opet nista nemas zagarantirano, ali opet bi se mogli nesto nadati sa ulogom...

Ovako ti samo ostaje nada, jer mislis sportskim duhom, pa se normalno nadati necemu..
Ali, pazi ovo, da je tako stalno, fidbal bi bio najdosadnija igra na svijetu, bilo bi ko vise ulaze pobjedju i to je to. ALI svi mi znamo da to nije bas tako. Desavaju se iznenadjenja svaki dan prakticno, manji pobjedjuju vece, autsajder favorite itd. Pa pogledaj samo sta napravi Dudelange (ako se dobro sjecam) prosle godine. Sta mislis je li njima bilo u glavi kolike su plate u Salzburgu ili odakle uvoze travu za stadion.
Amar ovakvim izjavama u medijima radi konra efekat i daje izgovor unaprijed u slucaju neminovnog i vec upisanog poraza. Yebote, to je samo 5-6 utakmica. Ako nece tada ginuti, kada ce...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2013, 13:35

bagrcavi je napisao/la:Daj opet Maribor ili Slovan da ih naružimo 8-)
Daj nam Bratislavu rahmeta ti dedinog Celo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 jun 2013, 13:42

svaka cast svakome,uslovi, novac sve je jako bitno,ali cemu se igra ako si se predao unaprijed.Ja mislim da niko nebi bio nezadovoljan kad se ispadne muski,i kad pokazes da mozes namucit nekog velikana,ali kad od prosjecnih ekipa gubis ogromnom razlikom to je problemal, kad se te usporedbe prave i taj salzburg kojeg pominjete je ekipa kojoj i pored svega sto imaju grupna faza desi jednom u 5-10 godina,sta bi bilo da nam dolaze ekipe lige 5 ili uz njih klubovi iz jakih europskih liga,dostojno se predstavit u europi nije isto ko i ispast ponizen,i ako se ne prodje nece bit razocarenja,to vazi za sve klubove

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 16 jun 2013, 14:08

Consigliere,preproslo ljeto si napravio veliko iznenadjenje protiv Sheriffa. Proslo nisi. Ove godine mozda OPET napravis iznenadjenje. I nemoj da mi pretpostavljamo sta Amar govori igracima privatno jer u sportu danas svi pokusavaju prebacit teret favorita na protivnika i tako rasteretit svoju ekipu. Rasterecenijem je lakse igrat.
I jedan Ivica je 7 godina vodio ekipu prije najveceg uspjeha,i to u puno stabilnijoj i bogatijoj drzavi.
Ovo ljeto se najvise bojim neuigranosti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 jun 2013, 14:11

Drugovi,kad je izvlacenje?
Ja te volim, volim Željo..

Ahmedinejad
Kontakt:

Post Postao/la Ahmedinejad » 16 jun 2013, 14:11

pile87 je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:Eeee moj ahmede i nedzade...
Neka on je strucnjak jes vidio analize :lol:
Pa inzinjer daj mi ti svoju analizu. Reci jednu pozitivnu stvar vezanu za nase klubove ? Zeljo prosao Serifa, oni s Koseva Levskog... nema sta sve velikani. Haman u rangu UNiteda.
Nego ovdje kad kazes nesto protiv Zelje, odma se javi 100 ljudi sa "Osim cini cuda, nema para... a prvaci smo" ; "Do prije par godina bili smo medju zadnjima, sad se zalite"... i to su vasi argumenti. Dok oni sa Koseva kunu se eto u Husrefa. Nego ti sad pocni zagrijavati guzu ili skupljaj pare i uplati 4+ golova, posto ce nam u Europi opet biti 5-6 komada.. znas cisto onako da se pripremis za debakl.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 16 jun 2013, 14:13

DzoleZeljo je napisao/la:@Consigliere - Ma sve to stoji prijatelju sto ti propagiras u teoriji, ali u praksi je druga prica. Prosle godine smo se nadali da mozemo, pa smo zapravo sami uvidjeli koliko smo daleko od drugih.

Samo je Amar pod tim mislio na ekipe ove slabije iz nase lige tipa : Travnik, a ne na Zelju

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jun 2013, 14:19

Ahmedinejad je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:Eeee moj ahmede i nedzade...
Neka on je strucnjak jes vidio analize :lol:
Pa inzinjer daj mi ti svoju analizu. Reci jednu pozitivnu stvar vezanu za nase klubove ? Zeljo prosao Serifa, oni s Koseva Levskog... nema sta sve velikani. Haman u rangu UNiteda.
Nego ovdje kad kazes nesto protiv Zelje, odma se javi 100 ljudi sa "Osim cini cuda, nema para... a prvaci smo" ; "Do prije par godina bili smo medju zadnjima, sad se zalite"... i to su vasi argumenti. Dok oni sa Koseva kunu se eto u Husrefa. Nego ti sad pocni zagrijavati guzu ili skupljaj pare i uplati 4+ golova, posto ce nam u Europi opet biti 5-6 komada.. znas cisto onako da se pripremis za debakl.
Pa sta ima veze i da dobijemo 4+ pa pogani hapolel koji nas je razvalio zabije Benfici 4 gola kod kuce. Za evropu treba vremena i bitno je biti ponovo prvak jer bi tako povecali sanse da Zeljo bude nosioc a samim tim i sanse da odigra veci broj evropskih utakmica se povecava.E onda mozes ocekivati ono za cim ti pizdis da gledas malo bolje igrace i da nisi kanta za nabijanje do tada cu se rado strpiti jer svake godine uzimamo titulu u nasoj ligi.Po meni je iduca najvaznija. Druga stvar utkmice koje spominjes Serif i Levski to je EL i tu su iznenadjenja moguca a LP je nesto sasvim drugo i tu su najbolji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jun 2013, 14:23

gio10 je napisao/la:Drugovi,kad je izvlacenje?
24.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Lekqqq1921, mavi i 42 gosta.