nazalost 'Sir Amar Osim' otprilike propagira skidanje gaca i 'budimo realni' spiku!zeljooooo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovako se igra , a ne skidaju se gaće unaprijed.![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nazalost 'Sir Amar Osim' otprilike propagira skidanje gaca i 'budimo realni' spiku!zeljooooo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovako se igra , a ne skidaju se gaće unaprijed.![]()
![]()
Liga je druga stvar. Tu je Zeljo kombinacija Barce i Reala za sve ostale timove. Ja govorim o Evropi, kad ides na noge jacoj ekipi, u svlacionici ih trebas uvjeriti da im je nebo granica, a ne eto imaju veci budzet od nas i pomocni teren od umjetne trave, bolje da ne mastamo o nekoj pobjedi....bagrcavi je napisao/la:Bolje da se furamo da smo šampioni svemira, pa da se u oktobru oprostimo od oba trofeja.
Ko kaže da on sa igračima ne priča tako ? Postoji jedna priča za medije, a druga priča za svlačionicu.Vidjećemo šta će biti ove godine.Consigliere je napisao/la:Liga je druga stvar. Tu je Zeljo kombinacija Barce i Reala za sve ostale timove. Ja govorim o Evropi, kad ides na noge jacoj ekipi, u svlacionici ih trebas uvjeriti da im je nebo granica, a ne eto imaju veci budzet od nas i pomocni teren od umjetne trave, bolje da ne mastamo o nekoj pobjedi....bagrcavi je napisao/la:Bolje da se furamo da smo šampioni svemira, pa da se u oktobru oprostimo od oba trofeja.
Ma, brate, pod Amarom smo dozivjeli najbolje trenutke ali i neke od najgorih poraza u Evropi. Ja milsim da je to zbog te njegove realne spike. Kontas, tesko se naloziti kad ti neko to prica, da si losiji i tacka. Pa igraci gledaju njegove intervjue i sl.bagrcavi je napisao/la:Ko kaže da on sa igračima ne priča tako ? Postoji jedna priča za medije, a druga priča za svlačionicu.Vidjećemo šta će biti ove godine.Consigliere je napisao/la:Liga je druga stvar. Tu je Zeljo kombinacija Barce i Reala za sve ostale timove. Ja govorim o Evropi, kad ides na noge jacoj ekipi, u svlacionici ih trebas uvjeriti da im je nebo granica, a ne eto imaju veci budzet od nas i pomocni teren od umjetne trave, bolje da ne mastamo o nekoj pobjedi....bagrcavi je napisao/la:Bolje da se furamo da smo šampioni svemira, pa da se u oktobru oprostimo od oba trofeja.
Ali, pazi ovo, da je tako stalno, fidbal bi bio najdosadnija igra na svijetu, bilo bi ko vise ulaze pobjedju i to je to. ALI svi mi znamo da to nije bas tako. Desavaju se iznenadjenja svaki dan prakticno, manji pobjedjuju vece, autsajder favorite itd. Pa pogledaj samo sta napravi Dudelange (ako se dobro sjecam) prosle godine. Sta mislis je li njima bilo u glavi kolike su plate u Salzburgu ili odakle uvoze travu za stadion.DzoleZeljo je napisao/la:@Consigliere - Ma sve to stoji prijatelju sto ti propagiras u teoriji, ali u praksi je druga prica. Prosle godine smo se nadali da mozemo, pa smo zapravo sami uvidjeli koliko smo daleko od drugih.
Samo se sjeti jedne izjave koju je Amar dao nedavno za jednu od TV kuca...
"Strucni stab Maribora trosli mjesecno na preparate za igrace (mislim na dozvoljenja sredstva koja poboljsavaju spremu igraca), koliko mi zapravo trosimo za plate mjesecno"....
Da ti takoder ne pricam, da igraci moraju fizicki biti izdrzljivi za ovakve stvari, jer ne mozes ti pokupiti svakog ilole talenta i napraviti od njega nesto. Nije bas to sve kako se prica. Kompletan proces discipline i rada stoji iza toga, i opet ti niko ne garantira uspijeh. Tako prijatelju, sve ti je receno i ovoj boldiranoj recenici iznad, a da ne govorim o uvjetima i primanjima igraca. Jednostavno je bolje za sviju nas, ako budemo gledali realno na EVROPU, jer bez uloga od nekih 10 mil € u tim samo, pa cak i sa ulogom, ti opet nista nemas zagarantirano, ali opet bi se mogli nesto nadati sa ulogom...
Ovako ti samo ostaje nada, jer mislis sportskim duhom, pa se normalno nadati necemu..
Daj nam Bratislavu rahmeta ti dedinog Celobagrcavi je napisao/la:Daj opet Maribor ili Slovan da ih naružimo
Pa inzinjer daj mi ti svoju analizu. Reci jednu pozitivnu stvar vezanu za nase klubove ? Zeljo prosao Serifa, oni s Koseva Levskog... nema sta sve velikani. Haman u rangu UNiteda.pile87 je napisao/la:Neka on je strucnjak jes vidio analizezeljo4life je napisao/la:Eeee moj ahmede i nedzade...
Samo je Amar pod tim mislio na ekipe ove slabije iz nase lige tipa : Travnik, a ne na ZeljuDzoleZeljo je napisao/la:@Consigliere - Ma sve to stoji prijatelju sto ti propagiras u teoriji, ali u praksi je druga prica. Prosle godine smo se nadali da mozemo, pa smo zapravo sami uvidjeli koliko smo daleko od drugih.
Samo se sjeti jedne izjave koju je Amar dao nedavno za jednu od TV kuca...
"Strucni stab Maribora trosli mjesecno na preparate za igrace (mislim na dozvoljenja sredstva koja poboljsavaju spremu igraca), koliko mi zapravo trosimo za plate mjesecno"....
Da ti takoder ne pricam, da igraci moraju fizicki biti izdrzljivi za ovakve stvari, jer ne mozes ti pokupiti svakog ilole talenta i napraviti od njega nesto. Nije bas to sve kako se prica. Kompletan proces discipline i rada stoji iza toga, i opet ti niko ne garantira uspijeh. Tako prijatelju, sve ti je receno i ovoj boldiranoj recenici iznad, a da ne govorim o uvjetima i primanjima igraca. Jednostavno je bolje za sviju nas, ako budemo gledali realno na EVROPU, jer bez uloga od nekih 10 mil € u tim samo, pa cak i sa ulogom, ti opet nista nemas zagarantirano, ali opet bi se mogli nesto nadati sa ulogom...
Ovako ti samo ostaje nada, jer mislis sportskim duhom, pa se normalno nadati necemu..
Pa sta ima veze i da dobijemo 4+ pa pogani hapolel koji nas je razvalio zabije Benfici 4 gola kod kuce. Za evropu treba vremena i bitno je biti ponovo prvak jer bi tako povecali sanse da Zeljo bude nosioc a samim tim i sanse da odigra veci broj evropskih utakmica se povecava.E onda mozes ocekivati ono za cim ti pizdis da gledas malo bolje igrace i da nisi kanta za nabijanje do tada cu se rado strpiti jer svake godine uzimamo titulu u nasoj ligi.Po meni je iduca najvaznija. Druga stvar utkmice koje spominjes Serif i Levski to je EL i tu su iznenadjenja moguca a LP je nesto sasvim drugo i tu su najbolji.Ahmedinejad je napisao/la:Pa inzinjer daj mi ti svoju analizu. Reci jednu pozitivnu stvar vezanu za nase klubove ? Zeljo prosao Serifa, oni s Koseva Levskog... nema sta sve velikani. Haman u rangu UNiteda.pile87 je napisao/la:Neka on je strucnjak jes vidio analizezeljo4life je napisao/la:Eeee moj ahmede i nedzade...
Nego ovdje kad kazes nesto protiv Zelje, odma se javi 100 ljudi sa "Osim cini cuda, nema para... a prvaci smo" ; "Do prije par godina bili smo medju zadnjima, sad se zalite"... i to su vasi argumenti. Dok oni sa Koseva kunu se eto u Husrefa. Nego ti sad pocni zagrijavati guzu ili skupljaj pare i uplati 4+ golova, posto ce nam u Europi opet biti 5-6 komada.. znas cisto onako da se pripremis za debakl.
24.gio10 je napisao/la:Drugovi,kad je izvlacenje?
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Lekqqq1921, mavi i 42 gosta.