Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- camparinho
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
sinoc samo da se izbjeglo igranje na favorite uzelo bi se
thopson oladipo vucevic i love hvala
thopson oladipo vucevic i love hvala
Clutch city be safe rage hard!
Dan kad sam napustio kladionicu

ser del barça es el millor que hi ha !
Vidim kuka se nadaleko i nasiroko a kako i ne bi rezultata je bilo klanice maximalno. 60 kvota 2 finalista gube sinoc NBA nedelja vece jedini sto igraju! 
Moglo bi se reci logicno, nema puno se sta igrat mora biti namjesteno malo da gamad Coates i William imaju da se gozbe!
Nista kod mene bolje nije bilo, zatvorio sam zadnja frekventna 24 h isto u minusu i to unatoc ovom tiketu!

Dzaba kad se nareda ovoliki niz pushagija, jos pola uloga na ovim je bilo umjereno.

Moglo bi se reci logicno, nema puno se sta igrat mora biti namjesteno malo da gamad Coates i William imaju da se gozbe!

Nista kod mene bolje nije bilo, zatvorio sam zadnja frekventna 24 h isto u minusu i to unatoc ovom tiketu!

Dzaba kad se nareda ovoliki niz pushagija, jos pola uloga na ovim je bilo umjereno.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
NBA ko pogodi treba mu spomenik podici
Bas slabo ide NBA ove sezone, tek sinoc prvi dobitni tiket 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- PaskalHens
- Kontakt:
Kako se vrednuje zbroj poena u parovima? Tačnije zanima me eventualni treći set, koliko gemova nosi? Jedan? Tenis je u pitanju naravno..
Viva la France, as they say in Rome.
1 gem 100%PaskalHens je napisao/la:Kako se vrednuje zbroj poena u parovima? Tačnije zanima me eventualni treći set, koliko gemova nosi? Jedan? Tenis je u pitanju naravno..
- PaskalHens
- Kontakt:
- LittleCule
- Kontakt:
@Effenberg imas li kakvih prijedloga?
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Ovo su oni isti Englezi koji kada live kod 2:1 odigras under 6.5 po sata pred kraj i padnes!LittleCule je napisao/la:@Effenberg imas li kakvih prijedloga?

Svasta se radi dobro pazite, danas Pospisil pusta Mahutu domacem, Simon natrpan isto moro pustiti, sreca pao taj tiket prije i imo ih skupa bolje sve na jednom pasti nego na svakom po 1 tip! Mislim Gasquet da nece trzati ipak ozbiljniji je malo. Shapovalov over prije nego pobjedu jer zaboga Benetaue je francuz a mora domacem se pustiti ionako je Denis besqurac neplanski otiso u Pariz.

Sta da ti predlozim kad 90% live igram i sto u max. sat pocinje, jedino iz stomaka ovako unaprijed da probam. Jer ja pratim kvote kako se krecu i to kod mene ti zna biti promjena misljenja u 5 sec i da prodajem tikete i mjenjam opcije.
Argentina D&J dobija 90%, al kvota potonula. Ako ti se isplati bujrum al ja ne bi, 2.20 ->1.55 je preveliko pomjeranje mozda i public bet. Treba igrati na Newcastle protiv ovih drvosjeca ili na neke kartone kornere over, a golove ne bi bas oboje su mi underasi vise onako. X2 definitivno.
Hokej Fehervari - Brasov kontam dvicu naravno ne na velike pare. Domaci su rinaka. Vidim i Slovenci neki hokej ceraju. Tu over lupiti. Ove Cehe naroljaj hokeja overe fino proberi bice valjda. Samo lagano ponedeljak je.
- LittleCule
- Kontakt:
Skombinirat će se nešto jbgEffenberg je napisao/la:Ovo su oni isti Englezi koji kada live kod 2:1 odigras under 6.5 po sata pred kraj i padnes!LittleCule je napisao/la:@Effenberg imas li kakvih prijedloga?![]()
![]()
Svasta se radi dobro pazite, danas Pospisil pusta Mahutu domacem, Simon natrpan isto moro pustiti, sreca pao taj tiket prije i imo ih skupa bolje sve na jednom pasti nego na svakom po 1 tip! Mislim Gasquet da nece trzati ipak ozbiljniji je malo. Shapovalov over prije nego pobjedu jer zaboga Benetaue je francuz a mora domacem se pustiti ionako je Denis besqurac neplanski otiso u Pariz.
Sta da ti predlozim kad 90% live igram i sto u max. sat pocinje, jedino iz stomaka ovako unaprijed da probam. Jer ja pratim kvote kako se krecu i to kod mene ti zna biti promjena misljenja u 5 sec i da prodajem tikete i mjenjam opcije.
Argentina D&J dobija 90%, al kvota potonula. Ako ti se isplati bujrum al ja ne bi, 2.20 ->1.55 je preveliko pomjeranje mozda i public bet. Treba igrati na Newcastle protiv ovih drvosjeca ili na neke kartone kornere over, a golove ne bi bas oboje su mi underasi vise onako. X2 definitivno.
Hokej Fehervari - Brasov kontam dvicu naravno ne na velike pare. Domaci su rinaka. Vidim i Slovenci neki hokej ceraju. Tu over lupiti. Ove Cehe naroljaj hokeja overe fino proberi bice valjda. Samo lagano ponedeljak je.

Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
- Stone Island
- Kontakt:
Odigrao na wwinu par koji je ranije počeo nego što piše. Da li će biti kvota 1 ?
HoćeStone Island je napisao/la:Odigrao na wwinu par koji je ranije počeo nego što piše. Da li će biti kvota 1 ?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Znatel vi onu:
Sjedi mala na prozoru place,
Igrala i ona Fenerbahce.
Eno male na prozoru place,
Pala jadna na Fenerbahce!

Igrala i ona Fenerbahce.

Eno male tri dana jede sataraš,Effenberg je napisao/la:Znatel vi onu:
Igrala i ona Fenerbahce.
![]()
Igrala i ona na mrtvi Bešiktaš

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Al Besho je dobar. Jedina postena turska ekipa zato sto imaju karakter i nece prodat tekmu za kebab i litru ajrana!LjumanM95 je napisao/la:Eno male tri dana jede sataraš,Effenberg je napisao/la:Znatel vi onu:
Igrala i ona Fenerbahce.
![]()
Igrala i ona na mrtvi Bešiktaš![]()

Zato i imaju uspjeha forsiram ih i dalje u CL. Pravda i postenje ce pobjediti gdju Coates i Mateschitzeva redbul gofna!

yebeni Las Palmas ne može bod uzeti
Je li neko uplaćivao sa ovim Kliker bonom?
Ne mogu brata ubijediti da ima na svakom koraku skoro, pa da uplati sebi, voli igrat tiket, a ne voli ulaziti u kladionicu.
Ne mogu brata ubijediti da ima na svakom koraku skoro, pa da uplati sebi, voli igrat tiket, a ne voli ulaziti u kladionicu.

- branimir85
- Kontakt:
NYK zabili 65 za poluvrijeme, TIm jr. na 0 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.