FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BelminM23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BelminM23 » 21 jun 2015, 04:20

Jos 30h, pa da pocnu pripreme. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2015, 08:35

Ma mi samo sa HKJ i Albancima možemo,čak je i Videoton jak za nas.. Ove godine je falilo 75 poena da budemo nosioci,sljedeće godine to ćemo sigurno biti i onda ce biti dosta lakše..
Sabrine mi moje!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2015, 09:49

Cech ode u arsenal tako da predpostavljam da će Matej biti 3. ili eventualno 2. golman Chelsea.
Sabrine mi moje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 09:50

Morao sam,nisam odavno :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 jun 2015, 10:07

Ne mogu da vjerujem fa neko poredi navijace buducnosti i horde zla.
Pa kad smo bugare izlevatili u po sofije da se bojimo nekog?... Pa nek su to i rusi boli nas pisca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 10:12

Ma ludi jesu ali nama je gore gostovanje u Beogradu pa taman da je rat u Poljskoj..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 jun 2015, 10:35

Ne mogu da vjerujem da je dužina ugovora kod Simona problem, ako i jest to problem. Pa kada bi htio na pola godine ugovor i veliku platu, odmah treba pristati. Pustiti priče nećemo zaraditi, nije to cilj?! Pa slabo smo i zaradili zadnjih godina od transfera a mnoge smo vezali ugovorom. Bili bi mnogo jači, dosta mladih igrača bi nešto i naučila, onda time ćeš poslati sliku i ostalim kvalitetnim igračima da su za Sarajevo igrali/igraju i igrači koji su imali bogatu karijeru i koji su igrali u velikim klubovima, dovođenjem takvih igrača dižeš reputaciju kluba, dok nije slučaj sa dovođenjem Bekića i sličnih njemu, ništa lično protiv Bekića, nadam se da će biti istinsko pojačanje. Kao što rekoh, dolaskoh Vuka, ostankom Cimirota i dovođenjem kvalitetnog štopera imali bi jaku ekipu koja bi uz Vuka, Cimirota, Duljevića, Benku i ostale sigurno mogla osigurati lijepu prednost u prvenstvu na polusezoni, a kasnije, u drugoj polusezoni, na proljeće bi dobili i ono što svi i priželjkuju, a to je veća minutaža za mlade igrače (Anđušić, Radovac, Burović, Mihojević...itd)

A što se tiče Cimirota i prodaje, samo da spomenem, mada se o tome ne piše. Ukoliko isti ima ponudu od/preko milion € da je pametnije prodati. Treba probiti led sa jednim velikim transferom, bit ćemo na gubitku jednog odličnog fudbalera, ali dobija se i mnogo toga, prvo velike pare, drugo, time bi se poslala slika da i ostali igrači neće ići za siću i da je cilj kluba u budućnosti ostvariti što više takvih i većih transfera. Sada treba prodati, a kasnije, kada se već uhodamo, treba prvo naći zamjenu za xy igrača koji će ići za preko milion € pa onda ovog prodati.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 jun 2015, 10:54

Care velike pare po meni nisu. Milion eura mozda jeste veliko gledajuci nasu PL, ali da su velike pare gledajuci Evropu nisu. Recimo da Cimi ode za 5, 6 mil, e to bi bila velika para.
U novi boj ...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 jun 2015, 10:55

SiouxLukavac je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je dužina ugovora kod Simona problem, ako i jest to problem. Pa kada bi htio na pola godine ugovor i veliku platu, odmah treba pristati. Pustiti priče nećemo zaraditi, nije to cilj?! Pa slabo smo i zaradili zadnjih godina od transfera a mnoge smo vezali ugovorom. Bili bi mnogo jači, dosta mladih igrača bi nešto i naučila, onda time ćeš poslati sliku i ostalim kvalitetnim igračima da su za Sarajevo igrali/igraju i igrači koji su imali bogatu karijeru i koji su igrali u velikim klubovima, dovođenjem takvih igrača dižeš reputaciju kluba, dok nije slučaj sa dovođenjem Bekića i sličnih njemu, ništa lično protiv Bekića, nadam se da će biti istinsko pojačanje. Kao što rekoh, dolaskoh Vuka, ostankom Cimirota i dovođenjem kvalitetnog štopera imali bi jaku ekipu koja bi uz Vuka, Cimirota, Duljevića, Benku i ostale sigurno mogla osigurati lijepu prednost u prvenstvu na polusezoni, a kasnije, u drugoj polusezoni, na proljeće bi dobili i ono što svi i priželjkuju, a to je veća minutaža za mlade igrače (Anđušić, Radovac, Burović, Mihojević...itd)

A što se tiče Cimirota i prodaje, samo da spomenem, mada se o tome ne piše. Ukoliko isti ima ponudu od/preko milion € da je pametnije prodati. Treba probiti led sa jednim velikim transferom, bit ćemo na gubitku jednog odličnog fudbalera, ali dobija se i mnogo toga, prvo velike pare, drugo, time bi se poslala slika da i ostali igrači neće ići za siću i da je cilj kluba u budućnosti ostvariti što više takvih i većih transfera. Sada treba prodati, a kasnije, kada se već uhodamo, treba prvo naći zamjenu za xy igrača koji će ići za preko milion € pa onda ovog prodati.
Ja imam informaciju,(a ako neko ima jos provjereniju nek slobodno napiše),a to je da menadzer Vukčevića(ne znam tacnu cifru mjesecne plate) trazi puno vise nego mu Sarajevo daje.Da ne kazem da je to za njih kako kazu smijesna cifra,koju klub predlaže.Sumnjam da ce se dogovoriti,jedino ako se Tan umiješa, kao sa Pajom za Butmir, i rijesi spor.
Za Cimija kazu da ce odraditi Evropu,pa ga onda staviti na izlog za prodaju(naravno ako cifra zadovolji klub).
Opet kazem to su samo neprovjerene informacije do kojih sam dosao,koliko je to tacno ne smijem nista tvrditi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 10:56

"Još uvijek nisam nigdje potpisao. Jedino što vam mogu reći u ovom trenutku, jeste da nema ništa od mog prelaska u FK Sarajevo", kratko nam je kazao donedavni igrač grčkog APO Levadiakosa.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 jun 2015, 10:59

Komsije koga bi volili izvuc.ja mislim da bi vi mogli Maribora proc neznam sto ali imam neku suhu da bi njih prosli a onda bi imali dernek u 3 predkolu.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 jun 2015, 10:59

Ne mora ni potpisat. Vukcevic nam nije potreban pod svaku cijenu. Vrhunski stoper je i dalje prioritet.
#divovi

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 jun 2015, 11:00

Ma vrijedi iskreno takvog igrača dovesti na kratak period i sa velikom platom.

A što se tiče Cimirota, ne možeš ti druže moj nakon što si prodao par igrača unazad 5 godina za mizerne cifre (do 200 hiljada €) sada prodati Cimirota za 5 i više miliona €. Realno gledajući, da je Cimirot u Dinamu, bez problema bi ga prodali za tolike i veće pare, ali mi još nismo taj nivo, zato i treba prodati sada za milion da bi kasnije mogao prodavati i za skuplje.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 jun 2015, 11:01

MortemHz je napisao/la:"Još uvijek nisam nigdje potpisao. Jedino što vam mogu reći u ovom trenutku, jeste da nema ništa od mog prelaska u FK Sarajevo", kratko nam je kazao donedavni igrač grčkog APO Levadiakosa.

Da upravo kako mi je covjek rekao.
Velika je razlika koju mi nudimo, i koju oni cifru traze.Njima je cifra smijesna koju Sarajevo nudi.Jos smo nažalost daleko od dovođenja igraca njegove reputacije.
Sad ce valjda navijacima biti jasnije,da pojacanja koja dolaze su neki malo veci prosjek, od onih koji igraju u Premijer ligi.Na zalost to je tako,bar zasad.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jun 2015, 11:05

ma prioritet je dovesti kvalitetnog stopera a Vukcevic i slicni igraci prema naprijed ako dodju dobro i jest , po meni moramo dovesti jednog al bas kalitetnog stopera

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 21 jun 2015, 11:06

amypitar je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:"Još uvijek nisam nigdje potpisao. Jedino što vam mogu reći u ovom trenutku, jeste da nema ništa od mog prelaska u FK Sarajevo", kratko nam je kazao donedavni igrač grčkog APO Levadiakosa.

Velika je razlika koju mi nudimo, i koju oni cifru traze.Njima je cifra smijesna koju Sarajevo nudi.Jos smo nažalost daleko od dovođenja igraca njegove reputacije.
Sad ce valjda navijacima biti jasnije,da pojacanja koja dolaze su neki malo veci prosjek, od onih koji igraju u Premijer ligi.Na zalost to je tako,bar zasad.
Nije tačno. :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 21 jun 2015, 11:08

Ako nije ozbiljna povreda onda dovesti masinu saida..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 21 jun 2015, 11:09

RN87 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Nije tačno. :mrgreen:

Napiši nam,šta je tacno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 11:10

Pa lakse je opet Simona dovesti nego Saida zbog Mamica :mrgreen:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 jun 2015, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 21 jun 2015, 11:10

31 godinu frajer ima
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 26 gostiju.