FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Posto Rozman izgleda posten covjek po svim aspektima, hoce da posteno uzme (zarad) 20 k € mjesecno, takodje vjerovatno voli zenu neguzi nista (netrosi vrijeme bez razloga), to sve daje njemu prostora da gleda utakmice akademaca, kad je izgledao i vidio da ima dosta fini igraca a da je igra i znanje njihovi trenera TESKI HOROR, (kompetentan je jer je trenira sve uzraste ) Pozvao je Sinahida i rastjerao..
Sasvim normalno kad neko radi i zeli da radi profesionalno i koji se jezi kad vidi amaterizam..
Dinamo takodje svako 3 godine mjenja direktore trenere akademije NORMALNO
AKADEMCI MORAJU IMAT 100% ucinak sa 120 plus golova sa 0 golova primljeni
Sasvim normalno kad neko radi i zeli da radi profesionalno i koji se jezi kad vidi amaterizam..
Dinamo takodje svako 3 godine mjenja direktore trenere akademije NORMALNO
AKADEMCI MORAJU IMAT 100% ucinak sa 120 plus golova sa 0 golova primljeni
Ma ako je Hasančiću u 52 godini ambicija u životu biti trener u omladinskom fudbalu onda je on loš i u tome. Druže 52 ti godine do sad si trebao bar 10 godina da imaš trenerske karijere u seniorskom fudbalu. Dženo isto tako.
Rožman šta reći,dingospo bravo
Bravo, do prije mjesec dana svi kukali na akademiju, prvi ja pa svi ostali i sad kad dolazi do promjena, vjerovatno željom Rožmana, odjednom svima žao. Vidjet ćemo tek kad se imenuju nova lica u akademiji trebamo li žaliti i kuditi ovaj potez ili ne. Kod nas preventive radi, daj da prvo popljujemo pa, ako se ispostavi da je to bilo dobro kasnije ćemo da ližemo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 23:44Svi smo kukali na akademiju i rad iste tako da im sretan putH8Z7 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 20:14Hasančićev sin:
–Možda si trebao biti četvrti ili peti na tabeli i stavljati djecu koja ne zaslužuju da igraju pa da te ne diraju, ovako pošto si prvi godinama unazad i igra onaj ko i zaslužuje mora da nešto pogrešno radiš. Obraz? Barem neki razlog da si dobio – napisao je Hasančić
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sve u svemu receno u jednoj recenici. Djeca, penzioneri, i raja koja prati fudbal, prati FCS, ali nije toliko zagrizena i nenormalna kao nekimnon46 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:21Da imaš jednu natkrivenu tribinu, imao bi 5 sezona u nizu prosjek 5+ hiljada i to je sva realnost. Nit djece, nit penzionera, bruku raje koja dolazi neće doći jer što bi se kisnulo. Ne pomaže hype u ovoj situaciji, jedino da Manchester City dolazi.Morpheus je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:03Eto jeste 3000, ne kažem da je realnost 5000, ali daj da se mijenjamo. Stalno vrtimo jednu te istu priču, ne može ovo, ne može ono. Pokušajmo privući što više raje. I mi i klub moramo ložiti one koji se dvoume zbog kiše, zime, mrsko im i šta ja znam.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:42
Ma realnost je 3000
Uz hladno vrijeme i radni je dan. Neki rade do 17-18 i nece se peglati da zure s posla. Neki idu po djecu iz vrtica u to vrijeme. Neki idu na nastavu.
Dobro je ako bude 3000. Ali najvaznije da pobijedimo i ostanemo pri vrhu
Svi na Koševo!

oko 5k u petak, na granici.
IGRAJ BORDO BIJELI, kad je snijeg najljepse je

za akademiju, ma neka se radi. Nece jedan odlazak nista promijeniti. Tu se mijenja ploca komplet, cak i ovi sto su dobro radili.. bas tesko ispasti dobar i pokazati "neki rezultat" u srednjoj zalosti. VIdjeli smo kako nas raseljena ukrajinska djeca oducise lopte.
talasika smo tu.. Mirvic ne radi sam, vidis da se za svako pitanje konslutuje s ozbiljnjim ljudima. Nije budala da baca pare, halo valja zaraditi danas.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
po meni je sve jednostavno,neko je iz kluba procijenio da nije to to ili da ima boljeg i gotova stvar a ovi treneri sto svoje neiskustvo kriju cijeli zivot radeci sa djecom je drugi par carapa.
nek ovi isti odu u slobodu i nek naprave sampione ja cu im skinut kapu.
Radis u jedinoj akademiji u drzavi dobijas pa mozda i najbolje igrace u drzavi,i onda pricas ja eto prvi na tabeli,pa da nisi prvi davno bi i odletio.
Ali ima ona druga strana o kojoj niko ne prica akademija se ne pravi da se budi prvi na tabeli nego spremas igrace za seniorsku ligu.
koliko se daje u akademiju a mi sad kuburimo ko ce igrat od mladih U21,trpimo Sahu,trpili Traku a nama akademija treba biti prednost da ko god dodje U21 da igra kao da je senior a ne da se fatamo za glavu
poyy
i da imamo li kakve afrikance ili juznoamaerikance u akademiji od mladih igraca,mislim da se mozemo i tome okrenuti, ili je pravilo da ne mogu igrati strani drzavljani
Radis u jedinoj akademiji u drzavi dobijas pa mozda i najbolje igrace u drzavi,i onda pricas ja eto prvi na tabeli,pa da nisi prvi davno bi i odletio.
Ali ima ona druga strana o kojoj niko ne prica akademija se ne pravi da se budi prvi na tabeli nego spremas igrace za seniorsku ligu.
koliko se daje u akademiju a mi sad kuburimo ko ce igrat od mladih U21,trpimo Sahu,trpili Traku a nama akademija treba biti prednost da ko god dodje U21 da igra kao da je senior a ne da se fatamo za glavu
poyy
i da imamo li kakve afrikance ili juznoamaerikance u akademiji od mladih igraca,mislim da se mozemo i tome okrenuti, ili je pravilo da ne mogu igrati strani drzavljani
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
I ja sam bas o tome razmisljao odavno, da li je moguce dovesti neko dijete od 14-15 godina iz afrike ili juzne amerike ili bilo kog dijela svijeta u akademiju. Da li ce imati pravo nastupa u kadetskoj ili juniorskoj ligi, da li postoji neko pravilo ?donDondon je napisao/la: ↑22 nov 2023, 09:47po meni je sve jednostavno,neko je iz kluba procijenio da nije to to ili da ima boljeg i gotova stvar a ovi treneri sto svoje neiskustvo kriju cijeli zivot radeci sa djecom je drugi par carapa.
poyy
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
100% migrant ovdje s 1.500 maraka prehrani sebe i komplet porodicu kuci u zemlji iz koje je i jos mu ostanehibrid je napisao/la: ↑22 nov 2023, 10:01I ja sam bas o tome razmisljao odavno, da li je moguce dovesti neko dijete od 14-15 godina iz afrike ili juzne amerike ili bilo kog dijela svijeta u akademiju. Da li ce imati pravo nastupa u kadetskoj ili juniorskoj ligi, da li postoji neko pravilo ?donDondon je napisao/la: ↑22 nov 2023, 09:47po meni je sve jednostavno,neko je iz kluba procijenio da nije to to ili da ima boljeg i gotova stvar a ovi treneri sto svoje neiskustvo kriju cijeli zivot radeci sa djecom je drugi par carapa.
poyy
- 1 9 4 6 -
Imas u Krupi U19 Aleksandr Kononykin i Anri Chkhikvadze koji igraju.
- luckystrike
- Kontakt:
danas, sutra i prekosutra, fokus mora biti na mobilizaciji kolega, rođaka, komšija, njihove djece a može i žena
...
...Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo...

...Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo...
šta šta je, je*em ti
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može, samo mu moraš završiti papire. Moraš isto dovesti barem jednog roditelja i da se on vodi kao zaposlen.hibrid je napisao/la: ↑22 nov 2023, 10:01I ja sam bas o tome razmisljao odavno, da li je moguce dovesti neko dijete od 14-15 godina iz afrike ili juzne amerike ili bilo kog dijela svijeta u akademiju. Da li ce imati pravo nastupa u kadetskoj ili juniorskoj ligi, da li postoji neko pravilo ?donDondon je napisao/la: ↑22 nov 2023, 09:47po meni je sve jednostavno,neko je iz kluba procijenio da nije to to ili da ima boljeg i gotova stvar a ovi treneri sto svoje neiskustvo kriju cijeli zivot radeci sa djecom je drugi par carapa.
poyy
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko se ovome ne bi radovao 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
pravo da ti kazem pozelio sam ovo vise nego da igramo protiv Celtica

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
zajebano je dovesti dijete stranca u akademiju. Moraš mu odvesti i roditelje a samim tim i obezbjediti jednom roditelju posao.donDondon je napisao/la: ↑22 nov 2023, 09:47po meni je sve jednostavno,neko je iz kluba procijenio da nije to to ili da ima boljeg i gotova stvar a ovi treneri sto svoje neiskustvo kriju cijeli zivot radeci sa djecom je drugi par carapa.
poyy
Sva moja poenta je da se pokuša, neće se ništa izgubiti.
Evo ovu utakmicu dolazim sam, do sad sam uvijek vodio sa sobom malca od svastike, krene i punac sa mnom i jedan eventualno dva prijatelja. Dolazi li ko večeras na ovo druženje sa fudbalerima?