Seyo_TM je napisao/la:Pa et mozda si o tome razmisljao
Kolko ono imamo od cocinog sljedeceg transfera? 15%?
seyo i ja mislim

samo mi jos fali da odgode zbog snijega

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Seyo_TM je napisao/la:Pa et mozda si o tome razmisljao
Kolko ono imamo od cocinog sljedeceg transfera? 15%?
sajo10 je napisao/la:Cocalic zabio za Panionios u svom debiu!Dobio sansu od prve minute a u sedmoj dao 0-1
Pravi nogometni stadion ali sto kazes nema se paraBabilon je napisao/la:Al bi bio mocan stadion,ovakvi stadioni su idealni za nase klubove i buducnost nogometa,al sve nas jeb... jednja cinjenica a ta je da para nema!Hamo je napisao/la:joj sto me trznusladoled je napisao/la:
nije bilo...zna sejunuz23 je napisao/la:a kad je to bilo izvlacenje
A ja bas mislim da ce biti igranka ali da ce mo mi dobiti zrinjski a da se borcu olaksa izvuce slaviju... prije svega zbog naseg pa gotovo nikakvog uticaju u NS...blablabla je napisao/la:nije bilo...zna sejunuz23 je napisao/la:a kad je to bilo izvlacenje
Ne bi trebalopile87 je napisao/la:A ja bas mislim da ce biti igranka ali da ce mo mi dobiti zrinjski a da se borcu olaksa izvuce slaviju... prije svega zbog naseg pa gotovo nikakvog uticaju u NS...blablabla je napisao/la:nije bilo...zna sejunuz23 je napisao/la:a kad je to bilo izvlacenje
Tebi samo jedna mala ispravka za facebook, Lazo nije nikad igrao za OFI Crete taj podatak je netacan na wikipediji...samir_tm87 je napisao/la:seyo i ja mislimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jbt sto se oduzila ova pauza u pm , ccc ,
samo mi jos fali da odgode zbog snijega
svaka cast za ovaj link
nemoj nagadat kad se bude znalo ikako a koako smo mogli dovest rok isteko 1.2.2010 sigurno je slobodan igracŽeljovac je napisao/la:Izgleda da smo doveli Bogičevića iz Modriče.
ja ti recenice ko da si na tripu...Grbavica moj zivot je napisao/la:nemoj nagadat kad se bude znalo ikako a koako smo mogli dovest rok isteko 1.2.2010 sigurno je slobodan igracŽeljovac je napisao/la:Izgleda da smo doveli Bogičevića iz Modriče.