Tevez i Johnson najvise...Džoka_TM je napisao/la:Nije humano kako su sebicni,Dzekini suigraci..
Dobra partija dijamanta

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tevez i Johnson najvise...Džoka_TM je napisao/la:Nije humano kako su sebicni,Dzekini suigraci..
CiganHZ_ilidzaa je napisao/la:Tevez sebicanmogao je nekoliko puta uposliti Dzeku
Meni nebi smetalo, da je svih 90 minuta ponavljao : Džeko, Džeko, Džeko....harry_90 je napisao/la:DObra igra Dzeke u drugom poluvremenu,steta sto nije dao gol,al aj doce vrijeme i za to..Veoma dobar mec,Wolwes se nije predavao,zasluzili su makar bod,al eto sreco ih nije mazila.Jedino sto me je nerviralo u ovom mec je komentator Spaho,ja debilnijeg komentatora nisam slusao,svima je nama drago zbog Dzeke,al sto covjek moze kenjati da to nije normalno,iritirao me jednostavno..
Naravno da su ga ignorisali kad je najskuplje placen od sviju njih,al on je to primio fino sa osmjehom i samo nek tako nastavi,nece mu biti ni do koljena!!amerosm je napisao/la:Po meni odlican debi Dzeke u dresu "Gradjana", ali imam nekako osjecaj da su ga igraci u par situacija ignorisali i kada su mogli njemu dodati.