haha ma ja jutros žurio na busToxicity je napisao/la:Možda večeras nakon 21.. Zauzet sam sad, jutros sam loš bio pravo. Čudo sam te dobio sa onakom igrompesmaster je napisao/la:Toxy kad cemo se razbacatono jutros je bilo revijalno
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Sloboda Tuzla !!!
Ajde Senaide svejedno ti, svakako primaš po 7, 8 golova 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
al i dajem 4-5Toxicity je napisao/la:Ajde Senaide svejedno ti, svakako primaš po 7, 8 golova
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
1.liga

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Newcastle
U narednih par recenica otkrit cemo sastav za treci dio sezone kao i trenutno stanje u ekipi Newcastlea. Ekipa trenutno zauzima drugo mjesto na tabeli prve lige i obezbjedila je ucesce u finalnih 8 lige prvaka. Svi u klubu smatraju ovo ogromnim uspjehom te zele nastaviti sa daljom tendecijom rasta. Sa tim u cilju dovedena su znatna igracka pojacanja. Vazno je za istaci da se klub nakon teskog starta ustabilio te se nalazi u pozitivnom nizu od 6 uzastopnih pobjeda u ligi a ako se uzme u obzir i nerijeseni ishodi onda se taj niz nepobjedivosti produzuje na 10 utakmica ako tome pridodamo i 5 utakmica bez poraza u LP dobijemo da ekipa Newcastlea nije savladana zadnjih 15 utakmica ili 7 sedmica sto je skoro dva mjeseca takmicenja.
Tim od 450 miliona u trecem dijelu sezone ce istrcati u sljedecem sastavu :
Golman : Iker

Odbrana : Criscito - Vertonghen - Silva - Ramos
-
-
- 
********************************************************************************
Vezni red : Tymoschuk - Xavi - Sneijder
-
- 
*********************************************************************************
Napad : Neymar - Villa - Falcao
-
-

**************************************************************************************
U narednih par recenica otkrit cemo sastav za treci dio sezone kao i trenutno stanje u ekipi Newcastlea. Ekipa trenutno zauzima drugo mjesto na tabeli prve lige i obezbjedila je ucesce u finalnih 8 lige prvaka. Svi u klubu smatraju ovo ogromnim uspjehom te zele nastaviti sa daljom tendecijom rasta. Sa tim u cilju dovedena su znatna igracka pojacanja. Vazno je za istaci da se klub nakon teskog starta ustabilio te se nalazi u pozitivnom nizu od 6 uzastopnih pobjeda u ligi a ako se uzme u obzir i nerijeseni ishodi onda se taj niz nepobjedivosti produzuje na 10 utakmica ako tome pridodamo i 5 utakmica bez poraza u LP dobijemo da ekipa Newcastlea nije savladana zadnjih 15 utakmica ili 7 sedmica sto je skoro dva mjeseca takmicenja.
Tim od 450 miliona u trecem dijelu sezone ce istrcati u sljedecem sastavu :
Golman : Iker

Odbrana : Criscito - Vertonghen - Silva - Ramos
-
-
- 
********************************************************************************
Vezni red : Tymoschuk - Xavi - Sneijder
-
- 
*********************************************************************************
Napad : Neymar - Villa - Falcao
-
- 
**************************************************************************************
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Kad se hvali menadzer Newcastla , onda da se i ja pohvalim.
Milan je dao 80 golova u tekucoj sezoni u ligi i jos 30 u ligi prvaka. Ukupno 110 golova su postigli ove sezone , sto je najveca cifra od svih klubova. Dakle , prema podacima AC Milan je trenutno najučinkovitiji klub ss.ba lige.
Milan je dao 80 golova u tekucoj sezoni u ligi i jos 30 u ligi prvaka. Ukupno 110 golova su postigli ove sezone , sto je najveca cifra od svih klubova. Dakle , prema podacima AC Milan je trenutno najučinkovitiji klub ss.ba lige.
Sloboda Tuzla !!!
Svaka cast (Y) hajmo dalje sa hvaljenjima
Ekipa Newcastlea ima najbolju odbranu za razliku od Milana ( Pesmastera ) u 21 utakmicu primili su "samo" 27 golova.
Da vidimo sta nam se ostali mogu pohvaliti

Ekipa Newcastlea ima najbolju odbranu za razliku od Milana ( Pesmastera ) u 21 utakmicu primili su "samo" 27 golova.
Da vidimo sta nam se ostali mogu pohvaliti
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Eh , ekipa Milana ima 21 pobjedu od 24 odigrane utakmice. Nijedna ekipa nije ostvarila veći ili indentičan broj pobjeda do ovog trenutka. U ovaj podatak dakako ulazi liga + liga prvaka. Hajmo 
Sloboda Tuzla !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemojte vise, prepast cu se 
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidimo se sljedece sezone drugoligaspesmaster je napisao/la:ti drugoligas ne seri![]()
koliko znam ja sam obezbjedio ulazak u prvu .. prema tome nema teorije da igramo u istoj ligi

Sloboda Tuzla !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja koliko vidim jos sam clan prve lige, i igracu tu i sljedece sezone (garantiram ti)pesmaster je napisao/la:koliko znam ja sam obezbjedio ulazak u prvu .. prema tome nema teorije da igramo u istoj ligi![]()
Hajmo dalje statisticki gledano xD malo idemo do LP
U ligi prvaka do sada se u listrijelaca upisalo 98 razlicitih igraca
Od toga 52 su bili napadaci, 16 bocni i stoperi a 30 golova su postigli vezni igraci.
Najvise bodova je osvojila ekipa Milana 16 dok jedini tim bez boda na dnu grupe B je ekipa Rivera. Milan je ujedno i najofanzivnija ekipa sa postignutih 29 golova dok ekipa Bayerna ima najmanje primljenih samo 3. Ekipa Milana ima i najbolju gol razliku +15 dok ekipa QPR-a ima najgoru gol razliku - 20. Najveca pobjeda Lige prvaka je ona Milana nad QPRom od 10 - 1 a utakmica sa najvise golova je ona odigrana izmedju Wolvsa i Fulhama 8 - 6
U ligi prvaka do sada se u listrijelaca upisalo 98 razlicitih igraca
Najvise bodova je osvojila ekipa Milana 16 dok jedini tim bez boda na dnu grupe B je ekipa Rivera. Milan je ujedno i najofanzivnija ekipa sa postignutih 29 golova dok ekipa Bayerna ima najmanje primljenih samo 3. Ekipa Milana ima i najbolju gol razliku +15 dok ekipa QPR-a ima najgoru gol razliku - 20. Najveca pobjeda Lige prvaka je ona Milana nad QPRom od 10 - 1 a utakmica sa najvise golova je ona odigrana izmedju Wolvsa i Fulhama 8 - 6
Stvarno sam se zacrvenio
pa u svakom kontekstu sam na vrhu
Forza Milan
Sloboda Tuzla !!!
Još jedna zanimljivost , Ibrahimović je postigao više golova od ukupno 12 klubova lige. Dakle , dao je više golova od 150 igrača zajedno otprilike.
Sloboda Tuzla !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Das ti meni Ibru ako osiguram opstanakpesmaster je napisao/la:das mi Lescota ako ostaneš
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
S kojim patchem igrate i na čijim serverima, nisam u toku :-3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.