NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Upravo sa utakmice. Dobra atmosfera bez ikakvih incidenata sto me veseli. Utakmica borbena, bilo je prilika sa obe strane. Realan rezultat i podjela bodova samo eto da smo vidjeli koji gol. Nasušno nam treba prava 9-tka. Barisic fantastican ako ga usporedimo sa Brekalom koji je po meni i definitivno izgubio mjesto u momcadi nakon ove utakmice (fala bogu). Idemo dalje! Čelik!
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
velik bod, a sad slijedi velež,pa čelik a onda ove manje utakmice,kad napokon proigra oni napadač,ima da gazimo sve do BožićaEvolve je napisao/la:Upravo sa utakmice. Dobra atmosfera bez ikakvih incidenata sto me veseli. Utakmica borbena, bilo je prilika sa obe strane. Realan rezultat i podjela bodova samo eto da smo vidjeli koji gol. Nasušno nam treba prava 9-tka. Barisic fantastican ako ga usporedimo sa Brekalom koji je po meni i definitivno izgubio mjesto u momcadi nakon ove utakmice (fala bogu). Idemo dalje! Čelik!
Znaci Oluja se sprema 

- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan ali moglo je i bolje. Par situacija je bilo zrelih da ih nokautiramo.
Pehar me dojmio, išao je ko tenk par puta
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Pehar me dojmio, išao je ko tenk par puta
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson

- Evolve
- Kontakt:
Da da Velez, moja greska. Evo citam oni smijenili citav strucni. Znaci treba ocekivat u njih neki pozitivni sok i mozda bolju igru nego sto su dosada davali. Maximalno ozbiljno se pripremiti za tekmu. I da vidimo Dobroslava napokon u akciji! :salut:brigsiroki je napisao/la:velik bod, a sad slijedi velež,pa čelik a onda ove manje utakmice,kad napokon proigra oni napadač,ima da gazimo sve do BožićaEvolve je napisao/la:Upravo sa utakmice. Dobra atmosfera bez ikakvih incidenata sto me veseli. Utakmica borbena, bilo je prilika sa obe strane. Realan rezultat i podjela bodova samo eto da smo vidjeli koji gol. Nasušno nam treba prava 9-tka. Barisic fantastican ako ga usporedimo sa Brekalom koji je po meni i definitivno izgubio mjesto u momcadi nakon ove utakmice (fala bogu). Idemo dalje! Čelik!
NK Široki Brijeg
jučerašnji bod sa Zrinjskim u gostima je dobar ako se uzme u kontekstu samo te jedne utakmice, ali ako malo prevrtimo film unazad i to točnije do nakon 2. kola vidimo da smo u 3 derbija uzeli ''samo'' dva boda. U tadašnjem trenutku euforije što od uvodnih utakmica što od ''pojačanja'' to nitko ne bi potpisao. Al **** ga, šta je tu je, sreća pa ni ostali (osim Zrinjskog) nisu briljirali pa je stanje na tablici koliko toliko još u redu. Ako ništa drugo, dobili smo neke odgovore što se tiče nekih igrača i možemo se samo nadati da Mladina neće ponavljati neke greške.
Crnov totalno razočaranje dosad
Sad se okrećemo Veležu i tu jedino priznajem 3 boda i to želim uvjerljivu predstavu i dominaciju. Treba nam jedan dobar niz rezultata
Samo jedno ime Široki!!!
Sad se okrećemo Veležu i tu jedino priznajem 3 boda i to želim uvjerljivu predstavu i dominaciju. Treba nam jedan dobar niz rezultata
Samo jedno ime Široki!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Šta si očekivao da će zabit 5 golova dosad?Carles je napisao/la:jučerašnji bod sa Zrinjskim u gostima je dobar ako se uzme u kontekstu samo te jedne utakmice, ali ako malo prevrtimo film unazad i to točnije do nakon 2. kola vidimo da smo u 3 derbija uzeli ''samo'' dva boda. U tadašnjem trenutku euforije što od uvodnih utakmica što od ''pojačanja'' to nitko ne bi potpisao. Al **** ga, šta je tu je, sreća pa ni ostali (osim Zrinjskog) nisu briljirali pa je stanje na tablici koliko toliko još u redu. Ako ništa drugo, dobili smo neke odgovore što se tiče nekih igrača i možemo se samo nadati da Mladina neće ponavljati neke greške.
Samo jedno ime Široki!!!
Ili da je Ronaldo.

I have a dream
- Evolve
- Kontakt:
Crnov pokazuje na momente svoju pravu igru al trenutno samo na momente. Da budem iskren malo lopti i ide na njega. Utakmica protiv zelje je pokazala u par navrata situacije 1na1 rijesava lagano. Sve ce to nadoc. Malo ga i wagner gusi po ljevoj strani a i to je splet okolnosti da mora jer nemamo prave špice samo pusta krila. Svi ce doc do prostora kad Dobroslav dodje naprijed. Mali Menalo ce vjerovatno ispast iz 11 onda.
NK Široki Brijeg
a ovaj ce dobiti dozvolu, nikadEvolve je napisao/la:Crnov pokazuje na momente svoju pravu igru al trenutno samo na momente. Da budem iskren malo lopti i ide na njega. Utakmica protiv zelje je pokazala u par navrata situacije 1na1 rijesava lagano. Sve ce to nadoc. Malo ga i wagner gusi po ljevoj strani a i to je splet okolnosti da mora jer nemamo prave špice samo pusta krila. Svi ce doc do prostora kad Dobroslav dodje naprijed. Mali Menalo ce vjerovatno ispast iz 11 onda.

- Evolve
- Kontakt:
-
- Kontakt:

lipo je to,a sad veleža zgaziti

- Evolve
- Kontakt:
-
- Kontakt:

ŠIROKI BRIJEG – „Favoriti protiv Veleža jesmo, ali to ne znači da će u nedjelju biti lagana utakmica. Pokazalo se u dosadašnjem tijeku prvenstva da favorizirane momčadi nisu lagano rješavale utakmice, bilo je dosta iznenađenja, a mi to, uz ozbiljan pristup želimo svakako izbjeći na Pecari i upisati sva tri boda prije prvenstvene stanke“, kazao je na konferenciji za novinare Davor Mladina, šef stručnog stožera NK Široki Brijeg.
Jure Ivanković je, pak, ustvrdio kako je „Velež u problemima, ali nas to ne smije zavarati“. Dodao je kako je riječ je o dvoboju dvije momčadi koje se odlično poznaju i koje se vole nadigravati, ali Široki Brijeg je kvalitetniji rival i uz pravi pristup ne bi smjelo biti problema na putu do pobjede. Pritom, za očekivati je da, nakon „kreativne krize“ protiv Željezničara i Zrinjskog, ponovno „procuri“ kada su u pitanju golovi i igra prema naprijed.
Iz Veleža je najavljen organiziran dolazak stotinjak navijača, dakako da Široki Brijeg očekuje znatno veću i bučniju potporu sa, za vjerovati je, ponovno dobro ispunjenih tribina. Gostujući navijači bit će smješteni na istočnoj tribini, „Škripari“ na sjeveru, a na ovoj tribini u funkciji će od ove utakmice biti i brojači gledatelja tako da će i djeca plaćati ulaznicu po 1 KM (na jugu je za djecu ulaz besplatan). Izravan televizijski prijenos je na Areni sport.
kad je tekma?
-
- Kontakt:
Svaka vam cast na sredjivanju stadiona a pogotovo za ove brojace koje ste uveli,prvi u BiH koliko znam.Nadam se da nece biti kise i da ce teren biti dobar za igranje.Vidimo se 

#musvdg
-
- Kontakt:
evo Kiš iz hajduka ne želi potpisati ugovor jer mu nude samo 3500 eura mjesečno,e da je sad nami zatrat kresingera i ovom 4500-5000 eura misečno dati to bi bio pun pogodak,jer on je napadač,dok je bio na posudbi u zavrču stalno je golove trpa,a u hajduku od crnca zolje nije baš puno prilike dobio...
Zaboravi, vec ima ponude a malo je i nerealno da dodje igrati BH ligu koja je ipak razina nize od HNL-a...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Podcjenjivanje kao i inace,Siroki bi sinoc razbio Hajduka kao tamose. Al di bi to bilo realno. Dinamo odskace jer ima lovu, nerealan je klub jer je gradjen kako je. A mi smo sami krivi jer ti i takvi tako sve dozivljavate drazi su vam Dinamo,Hajduk, Zvijezda, Partizan, Barca,Milan od svojih klubovaAndroid je napisao/la:Zaboravi, vec ima ponude a malo je i nerealno da dodje igrati BH ligu koja je ipak razina nize od HNL-a...
Hajduk bi se borio za 5 mjesto u BH ligi .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA